Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    61
140’tan fazlaysa kız, azsa erkek diye bir inanış varmış şehir efsaneleri tabi ama umarım gönlünden de geçtiği gibi sağlıkla alırsın kızını kucağına
Amin inşallah canım ya ilk kez duydum ama net bişey demedi sorunca güldü şuana kadar kimse sormamıştı diyor sağlıkla gelsin de cinsiyetin önemi yok

Amin inşallah canım ya ilk kez duydum ama net bişey demedi sorunca güldü şuana kadar kimse sormamıştı diyor sağlıkla gelsin de cinsiyetin önemi yok
Bende sordum kalp atışını 138 dedi senin doktor en azından gülüyor benimki benim takıntılı olduğumu düşünüyor

Bende sordum kalp atışını 138 dedi senin doktor en azından gülüyor benimki benim takıntılı olduğumu düşünüyor
Benimki de ne kadar güzel süreci idare ediyorsun neşeyle gebeliginin tadına varıyorsun çok seviyorum böyle gebeleri diyor içimdeki evhamlari bilse bunu söylemenin yanından bile geçmezdi

Ayy ne tatlı doktorlar var bir bana denk gelmedi
Ay umarım gönlüne göre birini bulursun canım benimkinin devlette olduğuna inanmazsin özelde bile böyle birini bulabileceğimi zannetmiyorum.tedaviyle değil gayet istediğim zamanda planlı olarak oldu gebeliğim önceden birkaç sağlık sorunum vardı biliyordu onları halledelim o arada hamile kalma ama folik asit başlayalım demişti .hamile kaldıktan sonra gittim daha ben demeden ay sen hamile misin dedi yüzündeki sevinci görmen lazımdı kendi çocuğu olmuş gibi nasıl mutlu hamilelik güzelliği de gelmiş suratına diyor ultrasonda bakarken gözleri parlıyor resmen ki oldukça yaşlı doktorum.bu kadar senedir meslekte olup da böyle heyecanlanan görmedim hiç .mesela bir konuda yasak koyacaginda bile öyle tatlı şekilde yapıyor ki insana yasak gibi gelmiyor uymak kolay geliyor

Dışarda hastam çok diyip baştan savmıyor video falan çekmek isteyince izin veriyor hatta diyor ki sen ayarla ben bebeğini yakalayınca söylerim başlarsın çekmeye .randevu sorunu yaşıyorum zor bulunuyor aşırı talep var bulamasan bile gel hiçbir şeyini aksatma bana gelmesen de sorun değil ama illa bana geleceğini söylüyorsun randevu bulamadın diye aksatmandansa ben randevusuz da alırım sorun değil bebeğin ve sen iyi ol da ne fark eder randevu diyor

Ayyy maşallah Allah ondan razı olsun ne kadar saygıyı hakeden bir doktor. İşini severek yapıyor işte o yüzden böyle özenli davranıyor. Hangi şehirdesin acaba

Şey de çok etkilemişti beni mesela birkaç yıl önce bir tanıdığım için gitmiştik yoğunluk vs dolayısıyla bir gittiğimizde hocam özeliniz var mı diye sorduk,burda çok yaygın öyle şeyler .hayır özele ne gerek var ki ben burda da aynı doktorum orda da aynı doktor olucam siz burda da aynısınız orda da aynısınız tam aksine burası daha konforlu herhangi bir sorun olsa anında ek görüş isteyebiliyoruz özele hiç gerek yok demisti .zaten o güne kadar da çok beğenirdim ama özellikle o günden sonra ondan başka doktora çok mecbur kalmadıkça gitmemeye karar vermiştim .Allah hepimizin karsisina böyle iyi ,donanımlı ve empati duygusu yüksek insanlar çıkarsın

Amin canım benim inşallah benim gittiğim doktor aşırı paragöz kendisi ağzıyla söylüyor paragöz olduğunu ilk fırsatta değiştireceğim kendisini doktor arayışındayım

Merhabalar kızlar ben 5 haftalık hamileyim tsh hormon çok yüksek 9 cıktı t4 de tam tersi az çıkmış , bide bugün 1 kahve lekesı çıktı sizde hiç oldu mu?
Aynı sorun var bende de iki hamileliğimde de tsh artıyor bu kadar yüksek çıkmadı benim 2.80 son tahlilde ama gebelikte 2.5 civarı istiyorlar 15 gündür ilaca başladım büyük ihtimal doğuma kadar da içerim. İhmal etmeyin dahiliyeye görünün

Kızlar aranızda eskişehir veya ankarada doğum yapacak olan var mı ? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz
Merhaba canım biz bugün 8 haftalık olduk. Ankarada dilek özdur da takip oluyorum daha önce doğum yapan arkadaşlarım çok önermişti, memorial ile de anlaşmalı. Tavsiye ederim çok güleryüzlü, en ince detaya kadar her şeyi anlatıyor, ilgileniyor.

Kızlar benim mide sabahları çok kötü. Hafif bulantı bir de iğrenme var. Kusma yok. Kendimi kustursam mı ya? Bu durumu yaşayan var mı, cidden hayattan keyif almamaya başladım iyice.

Merhaba kızlar. Sat 25 Mayıs. Ama 20. Gün yumurtlama olduğu için bat bugündü. Dün kan testi verdim. 53.6 çıktı. Tahmini Martın ilk haftası gösteriyor doğumu ( inşallah sağlıklıdır )
Sezeryan olacağı için Şubat annesi olurum gibi geliyor. O yüzden burda sizi takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…