Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    61
Amin c

Amin canım.
Eşime bıraktım seçimi pembe muslin kumaştan ufak bir zibin almış
Ben daha başlamadım o işlere. Zaten oğlumda kalan eşyalarda var.biraz daha büyüsün bakalım
Bende çok başlamadım canım kızımın kıyafetlerini cinsiyet belli olunca ayırıp başlarım ama ufak tefek biberon gibi şeyler aldım. Bence kızınız olacak abisiyle de çok iyi anlaşıp birlikte büyüyecekler

Hadi inşallah. Abimiz oğlan istiyor gerci.bende hep erkeklerle büyüdüm o nedenle bana da erkek gibi geliyor kaderim değişmeyecek gibi
Benim geçen yıl bir kaybım oldu o ara üzüntüyle oğlumda kalan çoğu eşyayı attım.nasil olsa olmayacak diye .kıyafet pek kalmadı amacını saolsun sağlıkla gelsin aliriz yine.

Merhabalar kızlar ben 5 haftalık hamileyim tsh hormon çok yüksek 9 cıktı t4 de tam tersi az çıkmış , bide bugün 1 kahve lekesı çıktı sizde hiç oldu mu?

Merhabalar kızlar ben 5 haftalık hamileyim tsh hormon çok yüksek 9 cıktı t4 de tam tersi az çıkmış , bide bugün 1 kahve lekesı çıktı sizde hiç oldu mu?
Tshınız gebelik için yüksek, tiroit sorununuz var mıydı?
Ben hipertiroidi hastasıydım ameliyat oldum. Ömür boyu ilaç kullanıyorum. Benim de 11 çıktı yeni baktırdım. Genel cerrah ilaç dozumu yükseltti. 4 temmuzda kadın doğuma gideceğim. Muhtemelen o daha da yükseltecek. Gebelikte 5 üzeri sıkıntı. Mutlaka hızlıca doktora görünün.
Lekelenmeler normal ilk haftalarda, kahverengi leke sıkıntı çıkartacak bir durum değil ama doktorunuza bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…