- 25 Mayıs 2025
- 439
- 464
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.841
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar. Sat 25 Mayıs. Ama 20. Gün yumurtlama olduğu için bat bugündü. Dün kan testi verdim. 53.6 çıktı. Tahmini Martın ilk haftası gösteriyor doğumu ( inşallah sağlıklıdır )
Sezeryan olacağı için Şubat annesi olurum gibi geliyor. O yüzden burda sizi takipteyim
Tebrik ederim canım hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar. Sat 25 Mayıs. Ama 20. Gün yumurtlama olduğu için bat bugündü. Dün kan testi verdim. 53.6 çıktı. Tahmini Martın ilk haftası gösteriyor doğumu ( inşallah sağlıklıdır )
Sezeryan olacağı için Şubat annesi olurum gibi geliyor. O yüzden burda sizi takipteyim
Hoşgeldin inşallah güzel haberler alırsın canımmMerhaba kızlar. Sat 25 Mayıs. Ama 20. Gün yumurtlama olduğu için bat bugündü. Dün kan testi verdim. 53.6 çıktı. Tahmini Martın ilk haftası gösteriyor doğumu ( inşallah sağlıklıdır )
Son 2-3 gündür benKızlar benim mide sabahları çok kötü. Hafif bulantı bir de iğrenme var. Kusma yok. Kendimi kustursam mı ya? Bu durumu yaşayan var mı, cidden hayattan keyif almamaya başladım iyice.
Hoş geldin canım arkadaşımMerhaba kızlar. Sat 25 Mayıs. Ama 20. Gün yumurtlama olduğu için bat bugündü. Dün kan testi verdim. 53.6 çıktı. Tahmini Martın ilk haftası gösteriyor doğumu ( inşallah sağlıklıdır )
YaaaHoş geldin canım arkadaşım
İnşallahYaaaburdan yazınca bana bir duygusallık geldi kaç aydır beraberiz. İnşallah bebeklerimizi bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucaklariz
Yaaa inşallah bundan sonra hep güzel şeyler paylaşıp yazarız buraya, Allah bu kez hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, her süreçte içimize sular serpilir güzel haberler alalım inşallahBilmeyenlere özet geçeyim bizmunzevimsi ile beraber önceki kaybımızda tanışıp birbirimize çok destek olmuştuk başka bir topicte. Sonra da tekrar olacak mı neden olmuyor vs her türlü duygusal iniş çıkışlarda yine destek olduk. Çok istemiştim ben pozitif aldığımda onu da bu grupta görmeyi. İnşallah daim olur kucağımıza aldığımızda da devam ederiz buralarda beraber benden yine kurtulamadı kurtulamiyor
Aminnnnn canım benimYaaa inşallah bundan sonra hep güzel şeyler paylaşıp yazarız buraya, Allah bu kez hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, her süreçte içimize sular serpilir güzel haberler alalım inşallah
AhhaBilmeyenlere özet geçeyim bizmunzevimsi ile beraber önceki kaybımızda tanışıp birbirimize çok destek olmuştuk başka bir topicte. Sonra da tekrar olacak mı neden olmuyor vs her türlü duygusal iniş çıkışlarda yine destek olduk. Çok istemiştim ben pozitif aldığımda onu da bu grupta görmeyi. İnşallah daim olur kucağımıza aldığımızda da devam ederiz buralarda beraber benden yine kurtulamadı kurtulamiyor
Bana Şubat annelerin enerjisi iyi geldi şimdiden. Güzel geçsin hepimizin inşallahYaaa inşallah bundan sonra hep güzel şeyler paylaşıp yazarız buraya, Allah bu kez hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, her süreçte içimize sular serpilir güzel haberler alalım inşallah
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Merhaba ne yaptınız kese göründü mü? tekrar tahlil istedi mi doktorunuzEvet nasip olursa yarın keseyi göreceğiz kanı dün sağlık ocağında verdim kan ve idrar testi aldılar
TebriklerMerhabalarrr herkese. SAT 22 Mayıs. 5+1 haftalığız. Bugün doktora gittik ve keseyi gördük. 0.88 cm çıktı. Bebeği göremedik çok küçük dedi doktor. İki hafta sonraya tekrar randevu vardı. İnşallah hepimiz sağ Salim sıkıntısız bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Burada takipteyim
Antalya’da hangi doktor hangi hastane. Rica etsem isim verir misinAmin canımantalyadayim
2 hafta sonrası 11 Temmuz’aTebriklerAynı günden gidiyoruz. Bir sonraki randevunuzu ne zaman oluşturdu
2 hafta sonrası 11 Temmuz’a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?