Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    62
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Tebrik ederim canım hoşgeldin aramıza

Hoşgeldin inşallah güzel haberler alırsın canımm

Hoş geldin canım arkadaşım

Yaaa burdan yazınca bana bir duygusallık geldi kaç aydır beraberiz. İnşallah bebeklerimizi bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucaklariz
İnşallah zamaninda üzüntümüzü paylastik, burda da birbirimizle güzel şeyleri sevinclerimizi paylaşmanın vakti geldi demek ki Allah'ın izniyle

Bilmeyenlere özet geçeyim biz munzevimsi ile beraber önceki kaybımızda tanışıp birbirimize çok destek olmuştuk başka bir topicte. Sonra da tekrar olacak mı neden olmuyor vs her türlü duygusal iniş çıkışlarda yine destek olduk. Çok istemiştim ben pozitif aldığımda onu da bu grupta görmeyi. İnşallah daim olur kucağımıza aldığımızda da devam ederiz buralarda beraber benden yine kurtulamadı kurtulamiyor

Yaaa inşallah bundan sonra hep güzel şeyler paylaşıp yazarız buraya, Allah bu kez hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, her süreçte içimize sular serpilir güzel haberler alalım inşallah

Ahha sen de benden kurtulamadin. Halimden memnunum ayrıca

Bana Şubat annelerin enerjisi iyi geldi şimdiden. Güzel geçsin hepimizin inşallah

Merhabalarrr herkese. SAT 22 Mayıs. 5+1 haftalığız. Bugün doktora gittik ve keseyi gördük. 0.88 cm çıktı. Bebeği göremedik çok küçük dedi doktor. İki hafta sonraya tekrar randevu vardı. İnşallah hepimiz sağ Salim sıkıntısız bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Burada takipteyim

Tebrikler Aynı günden gidiyoruz. Bir sonraki randevunuzu ne zaman oluşturdu

Selam kızlar. Yarın 6+2 olacak bebeko, kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz, içimi bir kaygı sardı. Evham mı yapıyorum içime mi doğuyor arasında gidip geliyorum ki ben böyle evhamlı birisi de değilimdir normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…