Yani nedense kız hissediyorum sanki böyle kızım diye sevesim geliyor ama rüyalarımda hep erkek görüyorum Sağlıklı olsunda cinsiyetin bir önemi yok ama gönlüm kızdan yana
Kizlar gebelik nasil hasaplaniyor ya 8 ile 14 Haziran yumurtlama dönemimdi ,bugünde adetimin ilk günü normalde ama bikac gün önce test yaptim cift cizgi.
Doktora gitmeli miyim ? Bu halde kac haftalik oluyor ?
Bide esimle ben de kan uyusmazligi var , doktor gebelik olusunca gel demisti olam var mi ?
Kizlar gebelik nasil hasaplaniyor ya 8 ile 14 Haziran yumurtlama dönemimdi ,bugünde adetimin ilk günü normalde ama bikac gün önce test yaptim cift cizgi.
Bide esimle ben de kan uyusmazligi var , doktor gebelik olusunca gel demisti olam var mi ?
ben kesin gideceğim zaten gibi belki sonraki hafta bir doktor daha görürüm. Daha hala karar veremedim doktoruma zaten bu da zorluyor beni. Kaçıncı haftaya kadar netleştirmem lazım acaba ?