Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    62
Kızlar merhaba, benim son kontrolümde doktorum son adet tarihimi düzeltti buna göre bugün 6+5 olduk. Kalp atımını ekranda görmüştük zararı olduğu için sesini dinletmek istemedi doktorumuz 8. Haftada dinleyelim dedi. Önce kese sonra kalp atışı olmak üzere 2 defa gittik bu doktora. Kötü bir izlenimimiz olmadı ancak tam anlamıyla da yeterli gelmedi muayenelerimiz. Samimiyet, güleryüz ve bilgi aktarımı konusunda tam tatmin olamadık açıkçası. İlk çocuğumuz olacağı için fazla mı beklenti içindeyiz bilemiyorum. Doktor değiştirmeli miyiz bunu düşünüyoruz şuan eşimle. Bursa da yaşayan ve doktorundan memnun olan varsa paylaşabilir misiniz acaba. :)

Merhaba. Geç döllenme mi olmuş sizin ?
Ben Bursa'dayım . Özele gitmeyi düşünmüyorum şuan şehir Hastanesi'ne devam ederim gibi duruyor. Siz hangi doktora gidiyordunuz ?

Bendede aynısı oldu. Burda bazılarına kalp hızını söylemişler ama bana şuan ölçemeyiz dedi.Birde su asamada dinletemem dedi. Arkadaşımında adet gününü düzeltti. Daha önceye aldı.

Bendede aynısı oldu. Burda bazılarına kalp hızını söylemişler ama bana şuan ölçemeyiz dedi.Birde su asamada dinletemem dedi. Arkadaşımında adet gününü düzeltti. Daha önceye aldı.
Dinletmemesi en doğrusu ben şahsen 8.hafta bile zarar verecekse dinlemek istemem görsem yeter, çünkü dinlemek için verilen ısı zararlı olabiliyormuş

Bana da saymadım ama 6. haftada 80 altında olması risktir seninki üstünde ama tam saymadım sınırın üstünde zaten dedi. Yok illa sayın da diyemedim tabi ses konusunda bana da 8 falan olsun öyle dedi şu an net duyamayiz çok küçük dedi hem de önermiyorum dedi

Aa anladım ben bilmiyordum, peki kalp hızını niye sözlemedi sizce?
İşte onu bilemedim acaba dinlerken mi ölçülüyor kalp hızı ondan mı bulamadı, ama bu kalp atışını dinlemeyi bende sonra araştırdım biraz okudum gerçektende öyleymiş, benim doktorum da aşırı tecrübeli normal doğum yanlısı çok çalışkan biri fakat mesela sormadıkça öyle aşırı detay vermiyor ama bana alıştı ben soruyorum sürekli cevaplıyor artık

Özeldekilere yine kaprisi geöiyor insanın da ben doktoru darlamak istemedim devlette, sıra vardı :) Sizinki kaç haftalık oldu

He iyi o zaman Korkmaya gerek yok.

Özeldekilere yine kaprisi geöiyor insanın da ben doktoru darlamak istemedim devlette, sıra vardı :) Sizinki kaç haftalık oldu
Kız yok benimki özel ama oda o hissiyatı veriyor onada hak veriyorum uyumadan çalışıyor bazen maşallah:) Benim balığım 5+2 oldu artık bi büyüse çok sabırsızlanıyorum:)

Canım bana da vermişti son gittiğimde ben de bulantım çok artmadikca içmiyorum birkaç defa içtim bana çok iyi geldi herhangi bir yan etki de almadım
Progestan zaten mahvediyor o da birseyler yapıyorsa hiç kalkismayayim dedim de teşekkür ederim yorumun için. Şimdilik birseyler yiyerek bastirmaya çalışıyorum 1-1,5 saatte bir ağzıma bir iki lokma birsey koymam gerekiyor yoksa yanma bulantı acayip birseyler oluyor. Gittiği yere kadar idare ederim de baktım olmuyorsa denerim 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…