- 5 Haziran 2025
- 74
- 63
- 3
- 23
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.861
Merhaba. Geç döllenme mi olmuş sizin ?Kızlar merhaba, benim son kontrolümde doktorum son adet tarihimi düzeltti buna göre bugün 6+5 olduk. Kalp atımını ekranda görmüştük zararı olduğu için sesini dinletmek istemedi doktorumuz 8. Haftada dinleyelim dedi. Önce kese sonra kalp atışı olmak üzere 2 defa gittik bu doktora. Kötü bir izlenimimiz olmadı ancak tam anlamıyla da yeterli gelmedi muayenelerimiz. Samimiyet, güleryüz ve bilgi aktarımı konusunda tam tatmin olamadık açıkçası. İlk çocuğumuz olacağı için fazla mı beklenti içindeyiz bilemiyorum. Doktor değiştirmeli miyiz bunu düşünüyoruz şuan eşimle. Bursa da yaşayan ve doktorundan memnun olan varsa paylaşabilir misiniz acaba. :)
Doktor prilam verdiSon 2-3 gündür ben
Bendede aynısı oldu. Burda bazılarına kalp hızını söylemişler ama bana şuan ölçemeyiz dedi.Birde su asamada dinletemem dedi. Arkadaşımında adet gününü düzeltti. Daha önceye aldı.Kızlar merhaba, benim son kontrolümde doktorum son adet tarihimi düzeltti buna göre bugün 6+5 olduk. Kalp atımını ekranda görmüştük zararı olduğu için sesini dinletmek istemedi doktorumuz 8. Haftada dinleyelim dedi. Önce kese sonra kalp atışı olmak üzere 2 defa gittik bu doktora. Kötü bir izlenimimiz olmadı ancak tam anlamıyla da yeterli gelmedi muayenelerimiz. Samimiyet, güleryüz ve bilgi aktarımı konusunda tam tatmin olamadık açıkçası. İlk çocuğumuz olacağı için fazla mı beklenti içindeyiz bilemiyorum. Doktor değiştirmeli miyiz bunu düşünüyoruz şuan eşimle. Bursa da yaşayan ve doktorundan memnun olan varsa paylaşabilir misiniz acaba. :)
Dinletmemesi en doğrusu ben şahsen 8.hafta bile zarar verecekse dinlemek istemem görsem yeter, çünkü dinlemek için verilen ısı zararlı olabiliyormuşBendede aynısı oldu. Burda bazılarına kalp hızını söylemişler ama bana şuan ölçemeyiz dedi.Birde su asamada dinletemem dedi. Arkadaşımında adet gününü düzeltti. Daha önceye aldı.
Aa anladım ben bilmiyordum, peki kalp hızını niye sözlemedi sizce?Dinletmemesi en doğrusu ben şahsen 8.hafta bile zarar verecekse dinlemek istemem görsem yeter, çünkü dinlemek için verilen ısı zararlı olabiliyormuş
Bana da verdi ama mecbur kalmadıkça içmeyeyim diyorum zorluyorum kendimi. İçtin mi hiç faydası ve bir yan etkisi oldu mu?Doktor prilam verdi
Bana da saymadım ama 6. haftada 80 altında olması risktir seninki üstünde ama tam saymadım sınırın üstünde zaten dedi. Yok illa sayın da diyemedim tabiBendede aynısı oldu. Burda bazılarına kalp hızını söylemişler ama bana şuan ölçemeyiz dedi.Birde su asamada dinletemem dedi. Arkadaşımında adet gününü düzeltti. Daha önceye aldı.
İşte onu bilemedim acaba dinlerken mi ölçülüyor kalp hızı ondan mı bulamadı, ama bu kalp atışını dinlemeyi bende sonra araştırdım biraz okudum gerçektende öyleymiş, benim doktorum da aşırı tecrübeli normal doğum yanlısı çok çalışkan biri fakat mesela sormadıkça öyle aşırı detay vermiyor ama bana alıştı ben soruyorum sürekli cevaplıyor artıkAa anladım ben bilmiyordum, peki kalp hızını niye sözlemedi sizce?
Özeldekilere yine kaprisi geöiyor insanın da ben doktoru darlamak istemedim devlette, sıra vardı :) Sizinki kaç haftalık olduİşte onu bilemedim acaba dinlerken mi ölçülüyor kalp hızı ondan mı bulamadı, ama bu kalp atışını dinlemeyi bende sonra araştırdım biraz okudum gerçektende öyleymiş, benim doktorum da aşırı tecrübeli normal doğum yanlısı çok çalışkan biri fakat mesela sormadıkça öyle aşırı detay vermiyor ama bana alıştı ben soruyorum sürekli cevaplıyor artık
He iyi o zamanBana da saymadım ama 6. haftada 80 altında olması risktir seninki üstünde ama tam saymadım sınırın üstünde zaten dedi. Yok illa sayın da diyemedim tabises konusunda bana da 8 falan olsun öyle dedi şu an net duyamayiz çok küçük dedi hem de önermiyorum dedi
Ben daha yeni başlayacağım. Arkadaşıma işe yaramamış, o zofer kullanıyormuş.Bana da verdi ama mecbur kalmadıkça içmeyeyim diyorum zorluyorum kendimi. İçtin mi hiç faydası ve bir yan etkisi oldu mu?
Aksi Bi durum olsa söylerdi bence sen de kafana takmaHe iyi o zamanKorkmaya gerek yok.
Son durumun nedir canım ?Hoş geldin canım arkadaşım
Canım bana da vermişti son gittiğimde ben de bulantım çok artmadikca içmiyorum birkaç defa içtim bana çok iyi geldi herhangi bir yan etki de almadımBana da verdi ama mecbur kalmadıkça içmeyeyim diyorum zorluyorum kendimi. İçtin mi hiç faydası ve bir yan etkisi oldu mu?
Gebelikte güvenli mi ki acaba diye baktım da kategori B diyor zofer içinBen daha yeni başlayacağım. Arkadaşıma işe yaramamış, o zofer kullanıyormuş.
Kız yok benimki özel ama oda o hissiyatı veriyor onada hak veriyorum uyumadan çalışıyor bazen maşallah:) Benim balığım 5+2 oldu artık bi büyüse çok sabırsızlanıyorum:)Özeldekilere yine kaprisi geöiyor insanın da ben doktoru darlamak istemedim devlette, sıra vardı :) Sizinki kaç haftalık oldu
Eczacı arkadaşım var bulantılarımı görünce o da prilam önermişti muhtemelen doktorun gidince yazar demişti dediği gibi oldu gidince doktorum güvenle kullanabilirsin dediGebelikte güvenli mi ki acaba diye baktım da kategori B diyor o ilaca
O gün gece azalarak bitti pembelik. Şu an yok şükür. Pazartesi kontrolüm var hem heyecanlı hem stresli bekliyorumSon durumun nedir canım ?
Progestan zaten mahvediyor o da birseyler yapıyorsa hiç kalkismayayim dedim deCanım bana da vermişti son gittiğimde ben de bulantım çok artmadikca içmiyorum birkaç defa içtim bana çok iyi geldi herhangi bir yan etki de almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?