- 7 Haziran 2024
- 561
- 662
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
Çok şükür çok sevindimİki günde bir verdim kan 706 sonra da 1700 çıktı. Sonra da keseyi gördüm şükürdarısı tüm isteyenlere. Heyecanla kalp atışı için bekliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür çok sevindimİki günde bir verdim kan 706 sonra da 1700 çıktı. Sonra da keseyi gördüm şükürdarısı tüm isteyenlere. Heyecanla kalp atışı için bekliyorum
![]()
İnşallah çok güzel haberler alırızBende çarşamba gününü bekliyorum sabırsızlıkla. Beta hcg baktıramadım bayramdan dolayı
Ben 9.5 la öğrendigim gün leke gördim üç gün az az geldi canım. Ve evet bildigin adet agrııs gibi agrılar oldu hala da var hatta arada geliyor gidiyor. İnşallah vardırMerhaba, kanda değeri kaç gördükten sonra yerleşme kanaması yaşadınız? Benim de bugün bat günüm yerleşmeye benzeyen açık pembe kanama geldi. İdrar testi yaptım pozitif çıktı ama kasıklarımda sızlama da var. Olağan bir şey mi bir sorun mu var anlamaya çalışıyorum.![]()
İnsallah sizde de kasık ağrılsrı var mı göğüs ağrısı bende çok var ya. İlk hamileliğimde böyle olmamıştıİnşallah çok güzel haberler alırız![]()
Benim göğüs ağrım hiç yok ama dolgunluk var. Kasık ağrısı 3-4 gündür regl ağrısı kadar yoğun olmasa da var ama ara ara girip geçiyorİnsallah sizde de kasık ağrılsrı var mı göğüs ağrısı bende çok var ya. İlk hamileliğimde böyle olmamıştı
Bende varİnsallah sizde de kasık ağrılsrı var mı göğüs ağrısı bende çok var ya. İlk hamileliğimde böyle olmamıştı
Progestan ya da herhangi bir şey kullandınız mı?Ben 9.5 la öğrendigim gün leke gördim üç gün az az geldi canım. Ve evet bildigin adet agrııs gibi agrılar oldu hala da var hatta arada geliyor gidiyor. İnşallah vardır![]()
Yok hayır daha leke olmadı çok şükürProgestan ya da herhangi bir şey kullandınız mı?![]()
Yerleşirken lekelenme oluyor ama parlak kızrmıız renk olmaması gerekiyorProgestan ya da herhangi bir şey kullandınız mı?![]()
Evet benim de uçuk pembe kahve gibiydiYerleşirken lekelenme oluyor ama parlak kızrmıız renk olmaması gerekiyor
Benimde göğüslerimin yanları ağrıyor birde sağ yumurtalığım. Çarşamba günü doktor randevum var 4. Haftamdayım kese görünür mü yaKızlar ben bütün gün kan verecek yer aradım ama hepsi kapalıydıartık yarına kaldı. Kasık ağrılarım düne göre azaldı çok şükür lekelenme de devam etmedi. Bu arada göğüslerimin yanları acayip ağrımaya başladı bugün
Sizlerde durumlar nasıl?
Beta değeriniz kaçtı en son?Benimde göğüslerimin yanları ağrıyor birde sağ yumurtalığım. Çarşamba günü doktor randevum var 4. Haftamdayım kese görünür mü ya
Baktıramadım ki 8 hazirandı adet olacağım tarih o da bayrama denk geldi her yer kapalıBeta değeriniz kaçtı en son?
Ee acilden verseydin canımBaktıramadım ki 8 hazirandı adet olacağım tarih o da bayrama denk geldi her yer kapalı![]()
Hiç aklıma gelmedi ya haha, neyse yarın randevum var ordan ögrenşrimEe acilden verseydin canım
Amiin, tebrik ederimMerhabalar. Sanırım bende buradayım reglime 2 gün var ama bugün beta hcg değerim 409 ile hamile olduğumu öğrendim. İnşallah gebeliklerimiz sağlıklı bir şekilde ilerler