Canım Allah razı olsun Allah bu evlatlarımıza ömür versin benim herşey yolundaydı 8 haftalık olmuştum kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim, 6+3 de durmuş, biz öyle üzüldük ki eşimle, doktorda aslında ilk kayıplarda bakılmıyor ama size baktırıcam kürtaj oldum bebekten genetik test istendi Trizomi 14 çıktı en nadir milyonda bir rastlanan bi kromozal bozuluk, araştırdım neler yaptım ama çok az yazı buldum cidden çok nadirmiş, aslında ilk gebelikte böyle kromozomsal durumlar olup çoğu kadın kayıp yaşarmış ama çoğu yerde ilk kayıpta araştırma olmuyormuş. Böyle olunca hemen eşimle bende gen testi verdik o sonucu bekleyene kadar öldüm dirildim neredeyse genetik bölümünde çalışacak kadar bilgili hale geldim, keşke hiç bişey bilmeden öyle sıradan bi hamilelikle yaşasaydım süreci ama işte buda bizim sınavımızmış.. çok şükür ki ikimizinde DNA’sı normal çıktı, birde ekstra kan pıhlaşması var mı ona baktırdım bunu kendim istedim özellikle ki birde o yüzden kayıp yaşamayalım diye. Oda riskli bi sonuç çıkmadı şükür kan sulandırıcı kullanırız bi sonraki gebelikte dedi, yardımcı olacağım bir durum olursa ne zaman istersen sorabilirsin