- 25 Mayıs 2025
- 439
- 464
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #1.361
Teşekkür ederimPhilips almıştım çok memnun kaldım.
Ama sütüm kesilince kısa süreli kullandım. Yoksa sütü olan için müthiş kolaylık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimPhilips almıştım çok memnun kaldım.
Ama sütüm kesilince kısa süreli kullandım. Yoksa sütü olan için müthiş kolaylık.
Yani farklı mı söyledi aynı tarihi mi benimde Salı gittiğimde aşırı bastırdı 2 dk keseyi aradı hatta net bir şekilde göremedik ama buldu kalp atışını da duyduk ama görüntü çok kötüydü benimde yaglarım varÇoğu kişi fark ettiğini söylüyor Benimkide özel alttan bakınca net kesemi görmüştü 10 Haziran'da 20 hazıranda tekrar doktora gittim devlette alttan ultrason bakmıyormuş bebeği karından bakarken o kadar bastırıyorduki yağ dokusu yüzünden kese hakkında detaylara bakmaya çalkşıyoruö dedi kesen orda ama net bebeği göremiyorum yağ dokusundan bende alttan ultrason yok dedi ama sorunda görünmüyor bnm ultrason da 6+2 gibi görüyorum dedi
Bende yarın 5 haftalık tam olucam ve dr randevu aldım kese gözükür mü bilmiyorum çok korkuyorum profilime hamilelik günlüğü bile ekleyemedim Allahım korktuğuma uğratmasın banada dua edin lütfenRahim ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama doktora gidebilirsiniz
Ben de yarın 5+2 oluyorum. Dr. Kese gözükür dedi. Yani inşallah bir sorun yoksa görmeyi umuyoruz.
Siz de randevu alın bence
Evet kasık ağrısı İle devam ediyorum canım bende 5 haftalığım ve hep akıntım var midem bulanıyor başım dönüyor korkular deli sorular araştırmalar ileberaberKızlar ben 5+2 oldum ama henüz doktora gitmedim çarşamba günü randevu aldım rahim ağrısı sizde oluyor mu
Hayırlı olsun inşallahKızlar reglime 2 gün var, perşembeden beri test yapıyorum hepsi pozitif. Bugün kan vericem ama dün aksam iki kere kahverengi akıntı geldi bugünde az tırnağım kadar kahvemsi pembemsi akıntı geldi. Yerleşme kanamasıdır diye umuyorum. Ekstra bi ağrım vs yok. Başına böyle bişey gelen var mı?
Bakalım ilerleyen süreçte zaman ne gösterecek ona göre bakayım durumaSağlık ocağından al canım yada çalıştığın hastane değilde başka yerden dediğim arkadaş heyet raporunu memleketinden üniversite araştırma hastanesinden almıştı insanlar öyle acımazlar ben durumu daha önce milli eğitime anlatmıştım genelde herkes bildiği için bişey demiyorlar yoksa bizde de rapor almak sıkıntılı hemen soruşturma açılıyor
Bende yarın 5 haftalık tam olucam ve dr randevu aldım kese gözükür mü bilmiyorum çok korkuyorum profilime hamilelik günlüğü bile ekleyemedim Allahım korktuğuma uğratmasın banada dua edin lütfen
İlk hamileliğimde yaşadım bunu.Kızlar selam, benim 5 haftalık falan midem bulanmıyor kusmuyorum ama midemde böyle bir his var gaz hissi mi desem bir şey. Hani canım bir şey istemiyor böyle olunca. Sizde de bu durum var mı?
Ben de 5+1’im. Regl ağrısı gibi kaşık ağrım var. Onun dışında hiç belirtim yok. Göğüslerimde de ağrı yok.Rahim ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama doktora gidebilirsiniz
Ben de yarın 5+2 oluyorum. Dr. Kese gözükür dedi. Yani inşallah bir sorun yoksa görmeyi umuyoruz.
Siz de randevu alın bence
Ayyy bizim de 21 Şubat tahmini tarih.Selamlar5 haftalık gebeyim. Şubat 22 tahmini tarih. İnşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur
Evet hiç yok malesef. Böyle sanki midem sindiremiyo gibi his var. Umarım benimde 9 ay sürmez :/İlk hamileliğimde yaşadım bunu.
Kusmadım ama midem bi tuhaftı. Bulantı gibiydi bendeki gerçi. Kusmasız bulantı.
Neredeyse 9 ay boyunca da çok iştahsızdım. Zorla sadece sağlıklı şeyler yedim. Hamilelikte iştahsız olmak epeyce zor. Ama az kilo almak iyiydi.
Bende 5 haftalıgım. Benim kese gözükmüştü, cuma günü embrıyo için gideceğim :)Ben de 5+1’im. Regl ağrısı gibi kaşık ağrım var. Onun dışında hiç belirtim yok. Göğüslerimde de ağrı yok.
Cuma günü (5+6) ilk kez kadın doğuma gideceğim. Umarım kese görünür. İlk gebeliğim. Sizce de görünür mü?
Bu arada devlet hastanesine gideceğim. Eşim de yanımda olabilir mi? Bunları biliyor musunuz hanımlar![]()
Sizi de tebrik ederim. Bu tarihler genelde tutuyor. İlk cocugum da tahmini tarihten iki gün sonra doğmuştuAyyy bizim de 21 Şubat tahmini tarih.
Tebrik ederimAllah kucağımıza da almayı nasip etsin
![]()
Ben de 5+1’im. Regl ağrısı gibi kaşık ağrım var. Onun dışında hiç belirtim yok. Göğüslerimde de ağrı yok.
Cuma günü (5+6) ilk kez kadın doğuma gideceğim. Umarım kese görünür. İlk gebeliğim. Sizce de görünür mü?
Bu arada devlet hastanesine gideceğim. Eşim de yanımda olabilir mi? Bunları biliyor musunuz hanımlar![]()
Ayyy bizim de 21 Şubat tahmini tarih.
Tebrik ederimAllah kucağımıza da almayı nasip etsin
![]()
Evet benim de uykudan uyandırınca korktum. Vaşa ben yalan yok wcye gitmeye korktum kanama falan göreceğim diye. Yalnız olmamak içimi rahatlattı ama teşekkür ederimBenim de birkaç gün önce oldu böyle. Kasıklarımda mi karnımda mi diyim öyle bi ağrı ve basınç hissi vardi ki belime de vuruyordu. Basinctan patlayacak gibi garip bi his. Uyurken başladı uykudan uyandırdı beni hatta. Çok korktum ben de Dr a mi gitsek diye. Sonra yavaş yavaş azalarak geçti. O 2-3 gün sürekli tetikteydim akıntımın rengini falan takip ettim ve tekrar o kadar siddetli olacak mi diye.. şükür o kadar şiddetli tekrar olmadı. Ara ara ağrım oluyor özellikle gezinince ya da iş yerinde çalışırken (masa başı değilim). Ama oturunca azalıyor biraz oturup devam ediyorum işime mecbur
Bende sezeryan istiyorum :) 10 gün önce mi olmalıBenim de uygulamada 21 Şubat görünüyor doğum.
Ama sezaryen olacağı için yaklaşık 10 gün önce gelir. Böylece balık burcu da olmaz![]()