• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Gözün aydın canım ❤️sende bizlere dua et ben geçen hafta Salı gitmiştim kalp atışı az da olsa duymuştuk bu hafta da perşembe yasa cuma günü gideceğim inşallah büyümüştür minnoşum 🥰
Sağol canım benim, Rabb'im yüzümüzü hep güldürsün. Büyümüştür inşallah. Hastaneden sonra yaz mutlaka hayırlı haberlerini. Dualarım seninle ❤️

Rabb'im korktuğunuza uğratmasın inşallah, şimdi bunu yazarken ezan okunuyor. Size dua ettim, Rabb'im kucağınıza almanızı nasip etsin kolaylıkla. Bende 3te gideceğim doktora, 2 kese göründü. Kalp atışı için gideceğiz. Çok korkuyorum, hayırlı sonuçlar alalım hepimiz inşallah 🤲🏼
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum gerçekten dua çok önemli sizinnde ne isteğini var ise Mevla kabul eylesin ❤️🌸

Kızlarr çok şükür kalp atışlarını duydumm 🤩🥲 Birinin kalp atışını çok net duyduk, diğeri biraz nazlı ve küçük 🫣🤭 Ağlamaktan dinleyemedik başta 😁 ay hayal gibi kızlar, o kadar tüp bebekten sonra imkansız geliyordu ki bana. Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün. Hepiniz ama hepiniz dualarımdasınız. Banada dua edin ❤️
Maşallah berakallah Rabbim kucağıma almayı nasip eylesin çok güzel ya 🥰🥰

Almadım daha erken kız 🥰 ama favoriledim aventin yenidogan biberon setini😂 ne marka aldın
Benim bu 2.oluyor . 6 aylık kızım var ondan tecrübeliyim diye bazılarına başladım😂 Ben de avent aldım bu sefer küçüğü antikolik varmış ondan aldım gaz sorunundan korkuyorum diye.En iyisi avent bencede 😂

Kızlar hiç alışveriş yaptınız mı ben biberon aldım 2 tane çok hoş geliyor bir şeylerinin olması 🥰
Biz eşimle totem yaptık.bir tane pembe zibin aldik.
Daha önce oğlum için yapmıştık. Şükür Allah nasip etmişti. İnşallah bu da hayırlısı ile tutar.😁😁
Bu arada bebek ürünleri ne kadarda pahalanmis.

Benim bu 2.oluyor . 6 aylık kızım var ondan tecrübeliyim diye bazılarına başladım😂 Ben de avent aldım bu sefer küçüğü antikolik varmış ondan aldım gaz sorunundan korkuyorum diye.En iyisi avent bencede 😂
Tecrübelisin maşallah bize deneyimlerini aktar canım benim süreç olsun yapacaklar olsun hiç bilgim yok 😁

Gözün aydın canım ❤️sende bizlere dua et ben geçen hafta Salı gitmiştim kalp atışı az da olsa duymuştuk bu hafta da perşembe yasa cuma günü gideceğim inşallah büyümüştür minnoşum 🥰
Geçen yaşadığın lekelenme yüzünden mi bu hafta tekrar randevu oluşturdular canım ?ben kalp atışı gördükten sonra 12. Haftada tekrar çağırdı doktorum da o yüzden merak ettim

Back
X