- 3 Ocak 2021
- 5.439
- 1.884
- 123
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #1.501
Yaaa daha gençsin ben yaşlandım kesin grubun yaşı en büyük olanı benimdir27 yaşındayım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa daha gençsin ben yaşlandım kesin grubun yaşı en büyük olanı benimdir27 yaşındayım canım
Bende ağustosta 28 çaktırmaYaaa daha gençsin ben yaşlandım kesin grubun yaşı en büyük olanı benimdir34 yaşındayım temmuz da 35 olacam
![]()
Kan değerlerine bakıldı mi şeker falan da bakılıyor ya hani. Eğer Bi sorun yoksa dert etmeİlk günler benimde iştahım hiç yoktu şimdi sürekli açım sürekli artık yemek yemekten sıkılmaya başladım çünkü yiyorum yarım saat sonra yeniden açım. Yemezsem midem bulanıyor açlıktan bayılacak gibi oluyorum. Ne yapıcam böyle bilmiyorum diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Birde canım sürekli tuzlu şeyler istiyor sürekli ilk aşerdiğim şeyler patlamış mısır, balık ekmek ve pastırma
Yok yok ben de varım 34Yaaa daha gençsin ben yaşlandım kesin grubun yaşı en büyük olanı benimdir34 yaşındayım temmuz da 35 olacam
![]()
Her şeye bakıldı normal çıktı değerlerimKan değerlerine bakıldı mi şeker falan da bakılıyor ya hani. Eğer Bi sorun yoksa dert etmesebze meyve ağırlıklı atistir istersen kalorisi az olur
Bana kalp atışını duyduktan sonra arayıp bilgi ver dedilerBu arada Dr um bana sağlık ocağına gidip kaydını açtır dedi. Yaptırdınız mi kızlar
Yaşıtız ozaman canım yalnız deilimYok yok ben de varım 34teselli edebiliriz birbirimizi
![]()
Ben rapor almak için gitmiştim geçen cuma ozaman bilgi verdim kaydettiler gitmişken tüm değerlerime baktırdım çok şükür hepsi iyi çıktıBu arada Dr um bana sağlık ocağına gidip kaydını açtır dedi. Yaptırdınız mi kızlar
Süper o zaman az az sık sık ve sağlıklı şeyler atistirdiktan sonra birsey olmaz yaaHer şeye bakıldı normal çıktı değerlerim
Bana kalp atışını duyduktan sonra arayıp bilgi ver dediler
Bi ben kalmışım meğerBen rapor almak için gitmiştim geçen cuma ozaman bilgi verdim kaydettiler gitmişken tüm değerlerime baktırdım çok şükür hepsi iyi çıktı
Ay farkı ile büyüksün ama yaşıtız evetYaşıtız ozaman canım yalnız deilim![]()
Benimde ilk canım 28 yaşında evlendim okuldu işti derken ancaAy farkı ile büyüksün ama yaşıtız evetdaha büyük çıkacak mı bakalım
yoksa 34 olarak sadece ikimiz mi
ilk bebek olacak Bi de benim nasipse
Ben göstermedim direk kendim de anlıyorum baktım sorun yoktu hatta kan şekerim biraz düşüktüBi ben kalmışım meğerben de giderim bir iki güne artık
keseyi görmeye gittiğimde devlette baktı benim de degerlerime. Normalde kalp atışı sonrası oluyor bunlar ama senin kaybın var tedirgin görünüyorsun aç da gelmişsin madem baktıralım demisti
sonuçları daha cuma göstereceğim ama bugün ozeldeki Dr a gösterdim sorun yok dedi sonuçlarda
Ben onda da geç yaptım 32 de evlendimBenimde ilk canım 28 yaşında evlendim okuldu işti derken anca![]()
Ben göstermedim direk kendim de anlıyorum baktım sorun yoktu hatta kan şekerim biraz düşüktü![]()
Merhaba arkadaşım, ben kan tahlili sonucumu web’de gördüm. Gördüğüm anda direkt bıraktım. Herkesin durumu kendine özgü. Bebeğimizin bize bağlı olduğunu ve her dumanın ona da bize de zarar olduğunu içselleştirerek bırakabiliriz diye düşünüyorumSigara içeniniz var mıydı hanımlar, bırakabildiniz mi? Benim gibi anca azaltabildiniz mi?
21inde ilk eğitimi alicam. İstersen burdan bilgilendiririm ama hatırlatma yaparsan daha güzel olur. Çünkü biraz unutkanlık varNasılmış eğitimler acaba merak ettim.
Açılın ablanız geldi :) 37 yim, ilk bebeğim olacak sağlıkla tamamlarsakAy farkı ile büyüksün ama yaşıtız evetdaha büyük çıkacak mı bakalım
yoksa 34 olarak sadece ikimiz mi
ilk bebek olacak Bi de benim nasipse
Ben kullanıyordum, tamamen bıraktım.Sigara içeniniz var mıydı hanımlar, bırakabildiniz mi? Benim gibi anca azaltabildiniz mi?