• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Merhaba kızlar. Sat 25 Mayıs. Ama 20. Gün yumurtlama olduğu için bat bugündü. Dün kan testi verdim. 53.6 çıktı. Tahmini Martın ilk haftası gösteriyor doğumu ( inşallah sağlıklıdır )
Sezeryan olacağı için Şubat annesi olurum gibi geliyor. O yüzden burda sizi takipteyim 😅😁
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️

Merhaba kızlar. Sat 25 Mayıs. Ama 20. Gün yumurtlama olduğu için bat bugündü. Dün kan testi verdim. 53.6 çıktı. Tahmini Martın ilk haftası gösteriyor doğumu ( inşallah sağlıklıdır )
Sezeryan olacağı için Şubat annesi olurum gibi geliyor. O yüzden burda sizi takipteyim 😅😁
Tebrik ederim canım hoşgeldin aramıza 😍🦋🤍😌

Hoşgeldin inşallah güzel haberler alırsın canımm 💞

Hoş geldin canım arkadaşım 🥰

Yaaa 🥹🥹 burdan yazınca bana bir duygusallık geldi 🥹🥹 kaç aydır beraberiz. İnşallah bebeklerimizi bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucaklariz 🥰🥰
İnşallah🥰 zamaninda üzüntümüzü paylastik, burda da birbirimizle güzel şeyleri sevinclerimizi paylaşmanın vakti geldi demek ki Allah'ın izniyle 🥹🤲

Bilmeyenlere özet geçeyim biz munzevimsi munzevimsi ile beraber önceki kaybımızda tanışıp birbirimize çok destek olmuştuk başka bir topicte. Sonra da tekrar olacak mı neden olmuyor vs her türlü duygusal iniş çıkışlarda yine destek olduk. Çok istemiştim ben pozitif aldığımda onu da bu grupta görmeyi. İnşallah daim olur kucağımıza aldığımızda da devam ederiz buralarda beraber 🤭 benden yine kurtulamadı kurtulamiyor🤣🤣

Bilmeyenlere özet geçeyim biz munzevimsi munzevimsi ile beraber önceki kaybımızda tanışıp birbirimize çok destek olmuştuk başka bir topicte. Sonra da tekrar olacak mı neden olmuyor vs her türlü duygusal iniş çıkışlarda yine destek olduk. Çok istemiştim ben pozitif aldığımda onu da bu grupta görmeyi. İnşallah daim olur kucağımıza aldığımızda da devam ederiz buralarda beraber 🤭 benden yine kurtulamadı kurtulamiyor🤣🤣
Yaaa inşallah bundan sonra hep güzel şeyler paylaşıp yazarız buraya, Allah bu kez hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, her süreçte içimize sular serpilir güzel haberler alalım inşallah 💕🌸🌼🙏🏻🫶🏻

Ahha 😅 sen de benden kurtulamadin. Halimden memnunum ayrıca 😅🤣

Yaaa inşallah bundan sonra hep güzel şeyler paylaşıp yazarız buraya, Allah bu kez hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, her süreçte içimize sular serpilir güzel haberler alalım inşallah 💕🌸🌼🙏🏻🫶🏻
Bana Şubat annelerin enerjisi iyi geldi şimdiden. Güzel geçsin hepimizin inşallah 🤲😍

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Merhabalarrr herkese. SAT 22 Mayıs. 5+1 haftalığız. Bugün doktora gittik ve keseyi gördük. 0.88 cm çıktı. Bebeği göremedik çok küçük dedi doktor. İki hafta sonraya tekrar randevu vardı. İnşallah hepimiz sağ Salim sıkıntısız bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Burada takipteyim ❤️

Merhabalarrr herkese. SAT 22 Mayıs. 5+1 haftalığız. Bugün doktora gittik ve keseyi gördük. 0.88 cm çıktı. Bebeği göremedik çok küçük dedi doktor. İki hafta sonraya tekrar randevu vardı. İnşallah hepimiz sağ Salim sıkıntısız bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Burada takipteyim ❤️
Tebrikler ♥️ Aynı günden gidiyoruz. Bir sonraki randevunuzu ne zaman oluşturdu

Selam kızlar. Yarın 6+2 olacak bebeko, kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz, içimi bir kaygı sardı. Evham mı yapıyorum içime mi doğuyor arasında gidip geliyorum ki ben böyle evhamlı birisi de değilimdir normalde 🫢

Back
X