Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    25
Amin çok teşekkür ederim. Ben de normalde temas bağımlısıyım eşime karşı ama şu an sürekli mide bulantılarım oldugu jcin kendime bile fazlalık geliyorum, fazla samimi olunca fenalik geliyor artik ve eşimi kırmamak için kırk takla atıyorum 😅
Bende öyleyim yaa bide kasık ağrısı bahanesi ile yanında uyumuyorum yatak rahat ettirmiyor deyip yerde yatıyorum ama oda peşimden gelip yere yatak atıyor😅

Kaybım var artı pembe lekelenme defalarca yaşadım. O sebeple kullanıyorum. Ne kadar devam edecek bilmiyorum pazartesi kontrolum var bakalim.. Benim de var aynı şikayetlerim ama ben de dediğiniz gibi yapıyorum evde
Hadi inşallah pazartesi güzel haberlerinizi bekliyorum💖 Valla şu günler geçse çocuk 2 yaşına gelse bir anda efsane olur😀😀😀

Bende öyleyim yaa bide kasık ağrısı bahanesi ile yanında uyumuyorum yatak rahat ettirmiyor deyip yerde yatıyorum ama oda peşimden gelip yere yatak atıyor😅
Benimki de ben nereye o oraya 😂 normalde çok güzel denebilecek birseyken şu an batması aça nankörlük mu ediyorum diyorum bazen ama elimde değil ki hormonlar yüzünden 😅 zaten son 1-1,5 aydır deliksiz hiç uyumadım ki. 1-2 saatte bir uyanıyorum. O da halsiz ve tahammülsüz yapıyor iyice sanırım

Kizlar hamilelikte kimi sevmezseniz kime sinir olursanız bebeğiniz ona benzermiş 🤣 benim kız babaannesine benziyor tip olarak. Büyüdükçe değişir diye ümit ediyorum 🤣🤣
Ay benim kaynanam iyi çok şükür 😆 Eltime uyuz oluyorum ben 😀😀😀 Ona benzerse bizim kızı kimse almaz ...Bebek kızsa tabi...

Hadi inşallah pazartesi güzel haberlerinizi bekliyorum💖 Valla şu günler geçse çocuk 2 yaşına gelse bir anda efsane olur😀😀😀
İnşallah çok teşekkür ederim 🙏 ben 2 yaşına kadarki hallerini en çok seviyorum ama çünkü tam yemelik zamanları oluyor 😍 kendi çocuğum olunca da aynısını der miyim bilmiyorum gorcez 😄

Ayy bende bugün 13. Haftaya girdim ve sabahtan itibaren karnımda bir şişkinlik hissediyorum aynı durumdayım😂 dün çok yemek yedim birazda aburcubur vs. acaba ondan mı böyle şişti dedim ama sizde aynı durumdaymışsınız :)) acaba artık başladı mı
Ben de 13+2 yim birden alt karnım şişti sanki 😂😂

Benimki de ben nereye o oraya 😂 normalde çok güzel denebilecek birseyken şu an batması aça nankörlük mu ediyorum diyorum bazen ama elimde değil ki hormonlar yüzünden 😅 zaten son 1-1,5 aydır deliksiz hiç uyumadım ki. 1-2 saatte bir uyanıyorum. O da halsiz ve tahammülsüz yapıyor iyice sanırım
Benim eşim artık sanırım farkında ondan uzaklaşmak istedigimin çünkü benden igreniyormussun gibi hissediyorum diyor . Gerçekten böylesine güzel bir bağdan rahatsızlık duymak beni de üzüyor ama gerçekten elde olmayan birşey bu . Bende 2 aydir uyku uyuyamıyorum halbuki uykuyu çok seven biriydim 6 7 gibi ayaktayım

Bu arada çekinerek soruyorum ama merak ediyorum cinsel birlikteliginiz oluyor mu ben kesinlikle istemiyorum çünkü bebeğe zarar vermekten korkuyorum ama 3 aydan sonra tehlikeli değil diyorlar sizin bu konuda fikriniz nedir. Bana kalsa 9 ay yanasmam ama eşime de zulüm ediyor gibi hissediyorum 😅😅

Dİmi dimi. Ama sevilmemek kaderde varsa sonu kacinilmaz oluyor çiçeğim. Evde herkes biricik mübarek. Herkesin burnu havada 🤣 kızımı bile bir evin bir kızı diye seviyorlar.
Yaa öyle tabi ama bir yandan da insan keşke amcası halası olsun ister belki eşiniz de bunun eksikliği ile üzülüyormudur bilmiyorum ama gerçekten her görümce eltide aynı olmayabiliyor. Mesela ben eltimle iyi anlasirim gorumcem varla yok arasında olsada oda iyidir pek etliye sütlüye karışmaz kaynanam desen Allah a emanet yaşıyor . Millet kaynanası konuşuyor herşeye karışıyor diye kızar bende kaynanamin rahatlığından rahatsızım keşke bazen birşeylere müdahale etse diye kızıyorum.

Back
X