- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #4.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bence. Dr tahmın yaptı mı?Eki Görüntüle 3626372 Benim içinde cinsiyet tahmini yapar mısınız ? 12+3 bebis
Yok doktor tahmin yapmak için çok erken dedi bakalim sağlıklı olsun dakız bence. Dr tahmın yaptı mı?
Aynen :) Bana da haber verir misiniz?Yok doktor tahmin yapmak için çok erken dedi bakalim sağlıklı olsun da![]()
Tabiki bir sonraki ultrasonda netleşir dedi 13 ekim de randevum sabirsizlikla bekliyorum alisveris yapmak içinAynen :) Bana da haber verir misiniz?
Ekim derkenTabiki bir sonraki ultrasonda netleşir dedi 13 ekim de randevum sabirsizlikla bekliyorum alisveris yapmak için![]()
2 ay sonrami randevuRandevum ekimde nasıl geçecek zaman bilmiyorum![]()
16 subattamı sohurcaksınız acaba ? Sizinle benim aynı günümüz . Ben daha erken giderim ekim çok geçRandevum ekimde nasıl geçecek zaman bilmiyorum![]()
Evet2 ay sonrami randevu
Benimki 19 subat dogum tarihi16 subattamı sohurcaksınız acaba ? Sizinle benim aynı günümüz . Ben daha erken giderim ekim çok geç![]()
Nasıl dayanacaksiniz neden bu kadar geç. Ben 2 hafta bile dayanamıyorum
Bendee sirkeli görmek istiyorum bideNasıl dayanacaksiniz neden bu kadar geç. Ben 2 hafta bile dayanamıyorum![]()
Türkiye de MHRS de istediğin tarihe alabiliyorsunBendee sirkeli görmek istiyorum bideben fransada yaşıyorum burda biraz böyle istediğin gibi degil randevular
Turkiyede nasil oluyor bilmiyorum
Biz de tarih aralığı veriyor bir gün seciyorsun orda kaç tane ultrason yapiliyor ?Türkiye de MHRS de istediğin tarihe alabiliyorsun![]()
Türkiye de illere göre randevu sistemi değişebiliyor. Mesela ben Van da yaşıyorum hergun randevular 16 gün sonrası için verilecek şekilde alınabiliyor. Mesela dün randevum vardı bugün baktığımda 16 gün sonrası için randevular gösteriliyor. Bazende iptal edilen olursa daha erken tarihlerin randevuları ekrana düşüyor alabiliyoruz bende genelde 3 hafta sonrasına denk gelecek şekilde randevu kovaliyorum.Biz de tarih aralığı veriyor bir gün seciyorsun orda kaç tane ultrason yapiliyor ?
Çok farkliymis, sizin bebeginiz kaç haftalik doktor tahmin yaptimi ?Türkiye de illere göre randevu sistemi değişebiliyor. Mesela ben Van da yaşıyorum hergun randevular 16 gün sonrası için verilecek şekilde alınabiliyor. Mesela dün randevum vardı bugün baktığımda 16 gün sonrası için randevular gösteriliyor. Bazende iptal edilen olursa daha erken tarihlerin randevuları ekrana düşüyor alabiliyoruz bende genelde 3 hafta sonrasına denk gelecek şekilde randevu kovaliyorum.
12. Haftaya gireceğim ama tahmin yapmadıÇok farkliymis, sizin bebeginiz kaç haftalik doktor tahmin yaptimi ?
Teşekkür ederimGünaydın günün en güzel haberleri ileAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin grubumuzun minik bir prensi de geliyor
Tebrik ederimmm
![]()
Çok şükür başka bir hastalığım ya da belirtim yok. İkili test için kan vermiştim, hemogram bakıldı. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Gebe değilken de enfeksiyonda bulantı/kusma yaşamıyordum. İnşallah enfeksiyon değildir.Belki başka bir enfeksiyon geçiriyor olabilir misiniz? Bende öyle oldu birkaç güne geçiyor ben biraz kusmalı geçirdim ama geçti şükür. kızımda bulantım 16 hafta boyu geçmemişti herkeste 12den sonra azalmıyor yani.