• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Saglikla olsunda bosver
Huseyin de iyi gercekten bak
Ben eski isimleri cok severim
Mesala zeynep
Ayse
Bende öyle çok değişik isimleri pek sevmiyorum da ne bilim
Sağlıklı olsun da diyorum artık
Ama kendim koysam koymam yani ilk oğlumun ismini de KV de koydu ilk bebeğimin adı da Bilal

Bilaller zeki oluyo 😋 Allahtan adamın adı Abdülrezzak falan değil😅
Yaaa teselli şekline bayıldım saol 😂
Benim halamın kocasının adı da Selahattin di vefat etti şimdi torununun ismi de Selahattin onu duyunca sukretttim gerçekten bı de biz türbenin olduğu bı yerde yaşıyoruz burda Bilal ismi çok popüler ben huseyinden çabuk kabullenmistim Bilali yani akraba ismi değil diye heralde 😂

Hurafede olabilir ama genelde
Karın daha sivri olur
Bulantı kusma çok nadir görülür
Turşu çok aserdim
Bide saçlarım gurlwsti guzellestim gibi(kendimi begenirken ben)🤣
Bence hamilelik cidden bir güzellik katıyor ya❤️ Dedikleriniz bende de var ama bünye ile alaklı mı acaba? Kıllanma oldu mu?

Bulantılarım yoktu cildim ve saçlarım güzelleşti baş ağrım oluyordu arada ayaklarım üşüyordu ama şimdi ekşi şeyler canım çekiyor yüzümde 3 tane ben çıktı sivilce yok ekşi şeyler yemek istiyorum
Aynen bunlar bende de vardı ama benimki de büyük ihtimal kız. Bünye ile alakalı sanırum

Evet bende çok beğenmiştim ama ikna edemiyorum ilk oğlumun ismi de Muhammet Bilal okundu kulağına onu bile tek isim yazdirmis tek isimden yana yani bı de gebeliğimi ilk ogrendigimde anlaşma yapmıştık kız olursa ben erkek olursa o koyucakti kavga da etmek istemiyorum huseyinden kötü isimlerde var sonuçta
Benim bir arkadaşım eşini ikna etmek için ebced hesabı yaptırdı ve ikna oldu gerçekten mesela hüseyinin yanına hangi isim eklenirse karakteri güçlü manevi yönü yüksek olur gibi o şekilde chat gpt bile yapıyor belki işinize yarar ama bence hüseyin de güzel bir isim böyle çok mülayim yumuşak huylu güzel yüzlü bi erkek çocuk geliyor gözümün önüne 🥰😍

Back
X