- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #7.961
Deneyeceğim teşekkür ederimTansiyona iyi geliyor tuzlu olunca dene istersen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeceğim teşekkür ederimTansiyona iyi geliyor tuzlu olunca dene istersen
Yarın için randevu aldım gidip baktirmakta fayda var değerlere ve idrar testini de yaptırırımİnşallah anormal bir durum yoktur da o da geçer![]()
İnşallah en kısa zamanda duzelirsinDeneyeceğim teşekkür ederim![]()
Ne iyi arkadaşmışHanımlar bugün kapıma arkadaşım ne bırakmış öyle mutlu oldumkisadece ona söylemiştim cinsiyetinide ilk öğrendi pasta icin ona baktırmıştım. Eki Görüntüle 3636677
aehehhehe bende et yiyemiyorumAyy maşallah ya ben ne zaman meyve yesem içim eziliyor anında acıkıyorum![]()
Ayy hadi bekliyoruz bizde habermerakım çok ama video çekilecek anı eşimle öyle öğrenelim istedik dayandım o kadar. 2 gün daha sabredicem artık![]()
Evet çok iyi bi arkadaşım eşimle beraber tanıştık ücümüz aynı iş yerindeydik 15 sene önce ah zamanın ne cabuk gectiğinide fark ettim.Ne iyi arkadaşmışçok anlamlı
Ne kadar ince dusunceliHanımlar bugün kapıma arkadaşım ne bırakmış öyle mutlu oldumkisadece ona söylemiştim cinsiyetinide ilk öğrendi pasta icin ona baktırmıştım. Eki Görüntüle 3636677
Yaaa ama çok hoş görünüyor çok güzelHanımlar bugün kapıma arkadaşım ne bırakmış öyle mutlu oldumkisadece ona söylemiştim cinsiyetinide ilk öğrendi pasta icin ona baktırmıştım. Eki Görüntüle 3636677
17. Haftada yani 2 hafta sonra çok var daha![]()
Kızlar bugün kontrolde yine erkek çıktı ve artık değişmez dedi 15 haftalik olduk tamSizinle aynı durumdayım, yarınki sonucunuzu yazar mısınız![]()
Yaaa minik erkek geliyorKızlar bugün kontrolde yine erkek çıktı ve artık değişmez dedi 15 haftalik olduk tam
Mrs Dalloway cinsiyeti erkek olarak ekleyebiliriz artık müsait olduğunuzda
![]()
Bende tam yüz üstü değil biraz yan yatıyorum ama korkuyorum uyaninca ben niye bukadar karnımın üstüne yattim diyeYa banada bir el atsanız benim sorunum da şu hala yüzüstü yatıyorum![]()
Hayırlı olsun çok güzel olmuş.Hanımlar bugün kapıma arkadaşım ne bırakmış öyle mutlu oldumkisadece ona söylemiştim cinsiyetinide ilk öğrendi pasta icin ona baktırmıştım. Eki Görüntüle 3636677
Evet gerçekten çok güzel düşünülmek.. ne güzel şeyler almışlar harika güle güle kullanın.Yaaa ama çok hoş görünüyor çok güzelGeçen gün arkadaşlarım bizim bebişe de şöyle bir sepet hazırlamışlar. Düşünülmek ne güzel şey.
![]()
Erkek olunca değişmiyor diyorlar kolay kolay. Ben de son tahmin erkekti ama kordon falan der mi dedigimde herkes aynı yorumu yaptı erkekse değişmez artık diyeYaaa minik erkek geliyor
Ben de bugün bir arkadaşımın kuzenine attım ultrason görüntülerini kendisi kadın doğum uzmanı o da erkek dedi sanırım bizim cinsiyette değişmeyecek![]()
Yağsız ya da pisecek kadar yağla yapın yemekleri bu ara. Pirinç pilavı çok az yağla yapıp yoğurtla yemiştim. İshal bende extra bulantı yaptığı için leblebi de yedim o aragünaydın. gebelikte ishal için önerileriniz nelerdir patates muz dışında ?
genel olarak rahatsız etmiyorsa sorun yoktur, rahatsız olunca zaten öyle yatamazsiniz diyorlar. Ama çok tedirgin oluyorsanız yüzüstü yatarken yüzünüzü döndüğünüz taraf neresiyse o tarafınızı yastıkla destekleyin karna baskı yapmasın yeterYa banada bir el atsanız benim sorunum da şu hala yüzüstü yatıyorum![]()