• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Hanımlar bugün kapıma arkadaşım ne bırakmış öyle mutlu oldumki 🥰🌸 sadece ona söylemiştim cinsiyetinide ilk öğrendi pasta icin ona baktırmıştım.
9A08A4E1-4513-424D-A6D7-68E9F23154D7.webp

Hanımlar bugün kapıma arkadaşım ne bırakmış öyle mutlu oldumki 🥰🌸 sadece ona söylemiştim cinsiyetinide ilk öğrendi pasta icin ona baktırmıştım. Eki Görüntüle 3636677
Yaaa ama çok hoş görünüyor çok güzel 😍😍Geçen gün arkadaşlarım bizim bebişe de şöyle bir sepet hazırlamışlar. Düşünülmek ne güzel şey.🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_8653.webp
    IMG_8653.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar bugün kontrolde yine erkek çıktı ve artık değişmez dedi 15 haftalik olduk tam😊
Mrs Dalloway Mrs Dalloway cinsiyeti erkek olarak ekleyebiliriz artık müsait olduğunuzda 🥰
Yaaa minik erkek geliyor 🩵🩵
Ben de bugün bir arkadaşımın kuzenine attım ultrason görüntülerini kendisi kadın doğum uzmanı o da erkek dedi sanırım bizim cinsiyette değişmeyecek 🤣🤣

Yaaa minik erkek geliyor 🩵🩵
Ben de bugün bir arkadaşımın kuzenine attım ultrason görüntülerini kendisi kadın doğum uzmanı o da erkek dedi sanırım bizim cinsiyette değişmeyecek 🤣🤣
Erkek olunca değişmiyor diyorlar kolay kolay. Ben de son tahmin erkekti ama kordon falan der mi dedigimde herkes aynı yorumu yaptı erkekse değişmez artık diye😂 ben de dün bunun şerefine birseyler aldım artık 😂 bu arada erkekler için fazla birsey yok zannederken artık baktığımda bayağı şey varmış kendime zor hakim oldum erken diye 😄

Eklentiler

• 20250828_100009.webp
    20250828_100009.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 97
Ya banada bir el atsanız benim sorunum da şu hala yüzüstü yatıyorum 🤣🤣
genel olarak rahatsız etmiyorsa sorun yoktur, rahatsız olunca zaten öyle yatamazsiniz diyorlar. Ama çok tedirgin oluyorsanız yüzüstü yatarken yüzünüzü döndüğünüz taraf neresiyse o tarafınızı yastıkla destekleyin karna baskı yapmasın yeter😄 ben de hep yüzüstü yatmayı severim. Sizinle aynı hisleri yaşadığım zaman anlattığım şekilde yatıyordum. Şimdi o pozisyon yastığa rağmen rahat ettirmedigi için genelde yan yatmaya başladım. Karnım biraz erken çıktı sanırım iç karnım dar😅 minyon tipliyim zaten

Back
X