• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Ahahahah
Balik geziyor sanki karninda
Saat farketmiyor cnm😀keyfi ne zaman isterse
Hani bazen çok heyecanlanırız da içimiz açılır ya onun gibi bi şey hissediyorum karnımda ama balık gibi değil sanırım tam açıklayamıyorum da 😂 benimki hareketlenmeden tekmelese çok güzel olcak anca o zaman net anlarım sanırım

Hani bazen çok heyecanlanırız da içimiz açılır ya onun gibi bi şey hissediyorum karnımda ama balık gibi değil sanırım tam açıklayamıyorum da 😂 benimki hareketlenmeden tekmelese çok güzel olcak anca o zaman net anlarım sanırım
Balik yada gaz hareketi bendeki 😀
Ve sert olan bolgemden nerede oldugunu rahatlikla anliyorum cnm.ben

Ahahahah
Balik geziyor sanki karninda
Saat farketmiyor cnm😀keyfi ne zaman isterse
Allahım yakın zamanda şu balıkları hissedelim inşallah ♥️😄😄😄

Günaydın kızlar
Ben de sonunda kendime bir doktor buldum 🤣 evime döndüm. Doktor bazı tahliller istedi. Sağlık ocağında yapılmayanları devlette yaptırmaya gittim bugün. Hiç inanamayacağım bir şekilde çok güler yüzlü ilgili bir doktora denk geldim. Annem de ona git o zaman diyor😅 ama çok çekingenim bu konuda. Mesela normal doğum için çok katılar diye biliyorum. Benim ilki sezaryen. Tutup da beni 2. İçin normale almaya kalkmazlar herhalde. İstemiyorum çünkü.
Bilgisi olan var mı?

Günaydın kızlar
Ben de sonunda kendime bir doktor buldum 🤣 evime döndüm. Doktor bazı tahliller istedi. Sağlık ocağında yapılmayanları devlette yaptırmaya gittim bugün. Hiç inanamayacağım bir şekilde çok güler yüzlü ilgili bir doktora denk geldim. Annem de ona git o zaman diyor😅 ama çok çekingenim bu konuda. Mesela normal doğum için çok katılar diye biliyorum. Benim ilki sezaryen. Tutup da beni 2. İçin normale almaya kalkmazlar herhalde. İstemiyorum çünkü.
Bilgisi olan var mı?
Doktordan doktora değişiyor sorsaydın cevaplardı. Ben kontrole gittiğimde birisi sordu ilki sezeryan ikinciyi normal yapabilir miyim diye doktor da ben ssvd yapmıyorum dedi sanırım her doktor da yapmıyor

Hanımlar neden normal doğum istemiyosunuz ben bilemiyorum korkuyorum tabi ki de ama herkes vaginal doğum daha iyi diyor mesela kaynanam normal doğum daha iyi diyip duruyor ben hic bişey demiyorum hangisi olur bilemicem duruma bağlı sanırım ama sezeryanda kötü ağrılı sonrasında diyolar nasıl olcak bilmiyorum Allahım hepimize yardım etsin kolayca gelsinler inşaAllah

Merhaba 🥹,
Biz bugün ikili tarama test sonucumuzu ve cinsiyeti ( kağıda yazmıştı dr) öğrendik. Bebeğimizin sağlık durumu da iyiymiş 🙏Bekleyen tüm annelerin güzel haberler almasını diliyorum. 😇🙏 Cinsiyeti de köpeğimizle öğrendik 💙 Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Hamilelik zor ama çok güzel bir yolculukmuş. Bu yolda sizlerle de bir çok şeyi danışıp, öğrendiğim için bu güzel anımı paylaşmak istedim 🦋💙
hayırlı olsun bende yarın öğreneceğim çokkkk heyecanlıyım ya 🥹 fikrinize bayıldımmmm

Arkadaşınızın ki başka bi durummuş üzüldüm Rabbim gönlündekini kolaylaştırsın dediğim gibi bizim aramızdaki farklıydı bana dert yanarken saklaması hoş değildi beni aptal yerine koydu benim nazarım değcek diye düşündüyse söyledikten sonrada değerdi gayette göz önünde nazar her türlü değerdi zaten bende nazardan korkarım ve başıma nazardan çok şeyler geliyorda zaten o yüzden herşeyimi gizli yaşamaya kararı aldım. Bayadır denk gelmediydeniz söylemek icin bende aramazdım ama her gün görüşüp dertleşip sonrada söylemeseydiniz olmazd
Evet kötü olmus insan sevdiği kişilere daha çok kırılıyor. Heleki hamileyiz daha da duygusaliz şu an

Hanımlar neden normal doğum istemiyosunuz ben bilemiyorum korkuyorum tabi ki de ama herkes vaginal doğum daha iyi diyor mesela kaynanam normal doğum daha iyi diyip duruyor ben hic bişey demiyorum hangisi olur bilemicem duruma bağlı sanırım ama sezeryanda kötü ağrılı sonrasında diyolar nasıl olcak bilmiyorum Allahım hepimize yardım etsin kolayca gelsinler inşaAllah
Ben sezeryan oldum çok zorlandım.sakin kendinizi sartlamayin normal doğumu tercih edin deneyin zaten .olmuyorsa yapacak bir şey yok zaten sezeryan olursunuz.
Ben 40. Haftaya kadar bekledim bebekte iriydi daha fazla beklemeye cesaret edemedim. Doktor da zaten sezeryan eğilimi varsa sizi direkt sezeryana alıyor.
Şuan ikinciye hamileyim kara kara sezeryani düşünüyorum çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan normal doğum yapan doktor da çok az zaten riskli imis.
Ama ilkini normal yapsaydım ikinci doğumum daha da kolay geçecekti büyük ihtimalle.

Harika maşallah hayırlı olsun.
Çok şanslısınız hayalimdi deniz kenarında gün batımında öğrenmek ama malesef yurt dışında cok zor hava bi günü bi gününe tutmuyor deniz desen zaten yok hava güzel olunca göl gibi her yerlere insanlar akın ediyor bende bahcemde yapmıştım sinirlenip 😂 üc dört gün havalar öyle güzeldi ki bizim yapacağımız günler de hava bozmuştu karanlık ruhsuz memleket yurt dışında her yer.
Çok teşekkür ederim. Sağlık olsun da her şey yerine konulur. Umarım daha nice kutlamaları yavrunuzla dilediğiniz gibi deniz kenarında kutlarsınız 💞 sağlığımız ve yaşayacağımız günler olsun da ☺️

Ben direk sezeryan düşünüyorum. Diğer türlü bana zor geliyor gerçekten. 🥲 Çok büyük fark ne acaba ikisi arasında?

Ben pes ediyorum artık 😂 doktorun kendisi yokmuş öğrenciler varmış. Hiç bir şeyden anlamıyorlar. Bırak cinsiyeti ultrason kullanımını ben anlatıyordum sinirden 😂
Nasıl yani randevu alıp gittiniz ve doktor yok muymuş? Allah'ım yarabbim ya neyse kınamıycamm benim de kontrol yakın 😑

Nasıl yani randevu alıp gittiniz ve doktor yok muymuş? Allah'ım yarabbim ya neyse kınamıycamm benim de kontrol yakın 😑
4 tane öğrenciyi bırakmışlar odaya hiç birinin bilgisi tam değil. 16+5 teki bacağı açık çocuğun cinsiyetini soruyorum ay bilemedim bir dahaki gelişinizde bakalım diyor 🤦🏻‍♀️ doğup bacağını açığ al gör demesi lazım sanırım çocuğun 🤦🏻‍♀️

4 tane öğrenciyi bırakmışlar odaya hiç birinin bilgisi tam değil. 16+5 teki bacağı açık çocuğun cinsiyetini soruyorum ay bilemedim bir dahaki gelişinizde bakalım diyor 🤦🏻‍♀️ doğup bacağını açığ al gör demesi lazım sanırım çocuğun 🤦🏻‍♀️
Yaa keşke fotoğraf alsaydınız barii hemen birilerine gösterir öğrenirdik

Back
X