• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Kızlar nasılsınız benim fetal sonucum da monosmy x testim sonuçlanmamıştı bizde perinatolojiye gittik tekrar fetal verdik bu sefer devlete,bugün sonuçları aldım yüksek turner sendromu olabilir dedi doktor ben hala inanmak istemiyorum yanılma olabilir mi kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
Bebeğinin cinsiyeti kız mıydı?
Bazen yanlış sonuçlar verebiliyor. İnşallah öyledir. Peki amniyosentez mi önerdi doktor ? Ne dedi başka

Bazen yanlış sonuçlar verebiliyor. İnşallah öyledir. Peki amniyosentez mi önerdi doktor ? Ne dedi başka
Evet ya hep bi yanılma payı oluyor çünkü hiç bi testte 100/100 sonuç vermiyor doktorun ne önerdi aminyosentez gibi bi öneride bulundu mu canım sakin ol öncelikle herşeyden önce Allah var bunlar hep yanılma payı olabilecek şeyler

Kızlar nasılsınız benim fetal sonucum da monosmy x testim sonuçlanmamıştı bizde perinatolojiye gittik tekrar fetal verdik bu sefer devlete,bugün sonuçları aldım yüksek turner sendromu olabilir dedi doktor ben hala inanmak istemiyorum yanılma olabilir mi kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
Çok çok geçmiş olsun. Link açılıyor mu biraz baktım da bunu buldum. Allah büyüktür, test yanlıştır inşallah

Canım bi arkadaşımda da olmuştu amniyosentez almışlardı sonucu temiz geldi.

Çok çok geçmiş olsun. Link açılıyor mu biraz baktım da bunu buldum. Allah büyüktür, test yanlıştır inşallah
Mesajları okudum içimi rahatlattı çok teşekkür ederim arkadaşım

Evet ya hep bi yanılma payı oluyor çünkü hiç bi testte 100/100 sonuç vermiyor doktorun ne önerdi aminyosentez gibi bi öneride bulundu mu canım sakin ol öncelikle herşeyden önce Allah var bunlar hep yanılma payı olabilecek şeyler

Canım bi arkadaşımda da olmuştu amniyosentez almışlardı sonucu temiz geldi.
Doktor yüksek risk dedi aminyosentez önerdi ben hala durumun şokundayım aminyosentez yaptırmak istemiyorum ultrasonda da şu ana kadar hep güzel şeyler söylendi bebek gayet sağlıklı bilmiyorum kızlar sadece testin yanılma ihtimali için dua ediyorum

amin inşallah sunu da unutmamak gerekir tabi ki sezeryan hayat kurtarır. o yüzden umarım hakkıyla işini yapan doktorlara denk gelmişizdir ve bizim ve bebeğimiz için en doğrusu neyse ona yönlendirirler. önce allaha sonra onlara emanetiz. ben de bebek ne isterse o olacak diyorum soranlara ama ben vajinal doğum yapmaya niyet ettim ve enerjimi de öyle gönderiyorum . hep vajinal doğum yaparken hayal ediyorum. çok rahat ve çok kolay olacak diye düşünüyorum. benim müdahalem bu kadar olabilir:) gerisi allaha kalmış. bir de son zamanlarda gücüm yettiği kadar merdiven in çık ve yürüyüş yaparım. çevremde vajinal doğuran ne kadar insan varsa hep aynı şeyi söylüyor hep yerleri ellerimle sildim, hep yürüdüm merdiven çıktım diyorlar. bence bebekler de bakıyor burası çok rahatsız bir yer ben doğayım bari :D
Bende vajinal doğum yapmak çok istiyorum. Tabiki bebeğim ve benim için en sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun ama vajinal tercihim. Çünkü sezaryenden çok korkuyorum eğer sezaryen olursa tamamen uyumak isterim ve bu hiç içime sinmiyor sanki bebeğimi orada yalnız başına bırakacakmışım gibi geliyor ve narkoz alındığında anne sütü daha geç geliyormuş sanırım. Umarım her şey gönlümüzce olur 🙏🏻

Canım fetal dna testinde bazen cinsiyette bile yanlışlık yapabiliyorlarmış. Hiçbir teste yüzde yüz güven olmuyor. İçini ferah tut lütfen bebeğin çok sağlıklıdır Allahın izniyle

Bende vajinal doğum yapmak çok istiyorum. Tabiki bebeğim ve benim için en sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun ama vajinal tercihim. Çünkü sezaryenden çok korkuyorum eğer sezaryen olursa tamamen uyumak isterim ve bu hiç içime sinmiyor sanki bebeğimi orada yalnız başına bırakacakmışım gibi geliyor ve narkoz alındığında anne sütü daha geç geliyormuş sanırım. Umarım her şey gönlümüzce olur 🙏🏻
bende de biraz sezeryan korkusu var herkesin vajinal olur benim de sezeryan bu bildiklerimden dolayı belki de . aynen hakkımızda en hayırlı en güzel en kolay olan olsun ınsallah

Canım fetal dna testinde bazen cinsiyette bile yanlışlık yapabiliyorlarmış. Hiçbir teste yüzde yüz güven olmuyor. İçini ferah tut lütfen bebeğin çok sağlıklıdır Allahın izniyle
evet sırf bu yüzden yaptırmak istemedim fetal dna cunku hiçbir şekilde kesinliği yok doktorum 100% sonuc her zaman bebeği elinize aldığınızda olur dedi. o zaman düşük bir ihtimal için bile olsa ben bu bebeğe kıyamam ki dedim ne gerek var diye düşündüm. Asyabirce Asyabirce içinizi ferah tutun bence de ben de cok güvenmiyorum bu testlere

Doktor yüksek risk dedi aminyosentez önerdi ben hala durumun şokundayım aminyosentez yaptırmak istemiyorum ultrasonda da şu ana kadar hep güzel şeyler söylendi bebek gayet sağlıklı bilmiyorum kızlar sadece testin yanılma ihtimali için dua ediyorum
Bana da test hatalıdır gibi geliyor. İnşallah öyledir. Gönlünü ferah tut. İlla bir sıkıntı olsa USG ile şüphe de oluşurdu bence. Kaldı ki USG ile bile bazen dedikleri tutmuyor. Anne karnı bilinmezlik oluyor bazen. O yüzden eğer bir sıkıntı varsa aldırmayı düşünmüyorsam amniyosentez yaptırmazdım ben olsam. O da ayrı bir stres yaratacak çünkü. Ama yine tabi ki senin bilecegin bir durum. Sağlıklıdır Allah ın izniyle bebişin 🥰

Allah evlatladınızı korusun İnşallah🙏🏻❤️

evet sırf bu yüzden yaptırmak istemedim fetal dna cunku hiçbir şekilde kesinliği yok doktorum 100% sonuc her zaman bebeği elinize aldığınızda olur dedi. o zaman düşük bir ihtimal için bile olsa ben bu bebeğe kıyamam ki dedim ne gerek var diye düşündüm. Asyabirce Asyabirce içinizi ferah tutun bence de ben de cok güvenmiyorum bu testlere

Bana da test hatalıdır gibi geliyor. İnşallah öyledir. Gönlünü ferah tut. İlla bir sıkıntı olsa USG ile şüphe de oluşurdu bence. Kaldı ki USG ile bile bazen dedikleri tutmuyor. Anne karnı bilinmezlik oluyor bazen. O yüzden eğer bir sıkıntı varsa aldırmayı düşünmüyorsam amniyosentez yaptırmazdım ben olsam. O da ayrı bir stres yaratacak çünkü. Ama yine tabi ki senin bilecegin bir durum. Sağlıklıdır Allah ın izniyle bebişin 🥰
Amin kızlar dualarınıza talibiim umarım herşey yolundadır bebeğim sağlıklıdır

Kararı siz vereceksiniz. Eğer doğum yapana kadar içim rahat etmez süreci kendime zehir ederim diyorsan ya da eğer böyle bir rahatsızlığı varsa kendimi ona göre hazırlarım diyorsan veya eğer öyle bir şey varsa aldırırım diyorsan tabiki amniyosentez yaptırman mantıklı olabilir. Kararın ne olursa olsun sen çok iyi bir annesin bunu bil lütfen.

Sanırım normal doğum da cabuk toparlanıyomuşsun diğerinde ağrılardan dolayı dikiş yeri falan sürüyomuş ne biliyim bende artık zamanı geldiğinde hayırlısı neyse o olsun diyelim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bende kendim için normal doğumdan yanayım bir aksilik farklı bir durum olmazsa normal doğum istiyorum🌸 binlerce yıldır milyonlarca kadının yaptığı, doğamızda olan, vucudumuzun buna uygun olduğu bir sistemde o duyguyu ve anı yaşamak gerçekten istiyorum🌸 Tabi korkuyorum, ancak bunu başarabileceğimizi biliyorum tıpkı annelerimiz gibi. Sezeryan doğum içinde hiç önyargılı değilim ancak bir ameliyat olması beni endişelendiriyor. Her şekilde çok büyük birşey başaracağız hepimiz🤍

Ben zaten pek tatlıya düşkün değildim ama hamileliğimin başından beri iyice uzaklaştım tatlılardan çikolatalardan. Hep ekşi ferah şeyler istiyorum 🤓
Ben kız bebek bekliyorum💞 normal hayatımda tatlı çikolataya çok düşkün biriydim 4 aydır sadece ekşi şeyler yemek istiyorum Yeşil Elma- yeşil erik en sevdiğim meyve oldu : ) sanırım kız erkek farketmeksizin o anki isteklerimiz değişebiliyor

Back
X