• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
Merhaba benimde cizgim silik cıkmıştı ama belli oluyodu ay aklıma geldi şok olmuştum 🥰 ve betam aynı gün 41 cıkmıştı ilerledi çok şükür bikac gün sonra tekrar idrar testi yap derim

Ayy bencede kusura bakma vallah kaynanam eltim görümcem ücüde aslan burcu ve aşırı derecede o burcu taşıyolae gına geldi artık hallerinden hareketlerinden 😂 aslında aslanı hayvan olarak cok severiz evimizin her yerinde aslan figurları var Galatasaraylı olduğumuzdan ama burcu sevemedim malesef ;( sanırım ücünde de olduğu için sinir bozucu oldu zamanla
Benim aslan burcu olduğumu öğrenenler şaşırıyor genelde aslan gibi değilsin diyorlar ama birde bana sorsunlar ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor🤣🤣🤣 Aşırı aşırı aşırı mükemmeliyetçiyim ve bu beni çok yoruyor

Benim aslan burcu olduğumu öğrenenler şaşırıyor genelde aslan gibi değilsin diyorlar ama birde bana sorsunlar ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor🤣🤣🤣 Aşırı aşırı aşırı mükemmeliyetçiyim ve bu beni çok yoruyor
O zaman sen başaksın bence 😆 normalde başak öyle olur ben başak burcuyum o huy bende aşırı vardır cok ve kaynanam görümcem eltim asla mükemmeliyetci değiller ben tam tersi hep düzenlerim yaptıkları şeyleri 😂 onlardaki huy dünyayı ben yarattım ve kendilerini bişey sanmaları sanki birtek onlar beceriyormuş gibi onlar herşeyi biliyormuş gibi yaptıkları da wow değil benimde huyum bişeyi yaparsam wow olmalı 😂😂😂 ah ahh şu huylar

O zaman sen başaksın bence 😆 normalde başak öyle olur ben başak burcuyum o huy bende aşırı vardır cok ve kaynanam görümcem eltim asla mükemmeliyetci değiller ben tam tersi hep düzenlerim yaptıkları şeyleri 😂 onlardaki huy dünyayı ben yarattım ve kendilerini bişey sanmaları sanki birtek onlar beceriyormuş gibi onlar herşeyi biliyormuş gibi yaptıkları da wow değil benimde huyum bişeyi yaparsam wow olmalı 😂😂😂 ah ahh şu huylar
Yükselenim başak 🤣🤣 kimsenin yaptığı işi beğenmiyorum evlenirken evimi tek başıma temizledim ama bu beni çok yoruyor malesef

IMG_8714.webp
IMG_8715.webp
IMG_8716.webp
IMG_8717.webp

Ayy kızlar liste yapayım dedim bayaaa bir şeyi aldığımı farkettim çok sevindim. Sizce eksik bir şey var mı listede ya da şu gereksiz alma dediğiniz bir şey

Bugünlerde çok oturunca bel ağrısı yaşayan var mı ağrı sanki sırtıma yayılıyor gibi, özellikle sandalyede çok oturunca ve arabada uzun yolculuklarda yaşıyorum uzanınca geçiyor birde sanki eğilip yerden bişey alırken bel ve kasığım kasılıyor gibi : ( sizlerden yaşayan var mı merak ettim otururken kullanılabilecek bir destek var mı

Yükselenim başak 🤣🤣 kimsenin yaptığı işi beğenmiyorum evlenirken evimi tek başıma temizledim ama bu beni çok yoruyor malesef
Evet cünkü bu karakter huy anca başakta olur hemen tanırım 😂 bende öyle evimi temizlediler ama beğenmedim temizlenmemiş dedim wc mesela temizlendi denildi bi iz görürsem bitti benim icin. Gecen kaynanam evimi temizledi Allahım girdiğim stressi anlatamam 😂 acele acele asla sevmem hic yapma daha iyi.

Bugünlerde çok oturunca bel ağrısı yaşayan var mı ağrı sanki sırtıma yayılıyor gibi, özellikle sandalyede çok oturunca ve arabada uzun yolculuklarda yaşıyorum uzanınca geçiyor birde sanki eğilip yerden bişey alırken bel ve kasığım kasılıyor gibi : ( sizlerden yaşayan var mı merak ettim otururken kullanılabilecek bir destek var mı
Bel de pek ağrım yok ama kasıkmı bacakmı bilemedim solda bi ağrı var büküldükten sonra kalkınca oluyor hızlı kalkamıyorum bi haftadır var

Benim ağrıyor canım. Çok uzun süre ayakta kalınca ya da belimi desteklemeden oturunca oluyor. Bel boşluğumu küçük yastıkla destekleyerek oturuyorum hep.

Bende oyleyim cnm
Hersei denedim ama cozum yok gibi
Hayir boyle surekli yatacakmiyim onu da anlamadkm

Bende kuyruk sokumu ağrısı var, sert zemine oturursam mahvoluyorum. Evdeki sandalye ve kanepelerde sorun yok, yere oturmak veya uzanmak inanılmaz ağrıtıyor. Bir de iş yerindeki koltuğum, ona da kuyruk sokumu ağrısına özel minder aldım. Gebelikte bi hormon var, o hormon bağları gevşetiyor. Herhalde onun sonucunda hepimizin hassasiyet olan bölgeleri patlıyor. İlk kızımda da bu haftalarda çok kötü kuyruk sokumu ağrım oldu ilerleyen zamanda geçti (belki 20. Haftalardadır tam zamanı hatırlamıyorum) son haftalarda geri geldi. Siz de ağrıyan bölgenize özel yastıklar alabilirsiniz. İlk gebeliğimde sert zemine yatınca kötü olduğunu anlamamıştım bu gebeliğimde erken uyandım

Benim de uzun sure outrdugumda ( masabasi iste calisiyorum) kuyruk sokumu kemigim agriyor.

Bel de pek ağrım yok ama kasıkmı bacakmı bilemedim solda bi ağrı var büküldükten sonra kalkınca oluyor hızlı kalkamıyorum bi haftadır var

Benim ağrıyor canım. Çok uzun süre ayakta kalınca ya da belimi desteklemeden oturunca oluyor. Bel boşluğumu küçük yastıkla destekleyerek oturuyorum hep.

Bende oyleyim cnm
Hersei denedim ama cozum yok gibi
Hayir boyle surekli yatacakmiyim onu da anlamadkm

Bende kuyruk sokumu ağrısı var, sert zemine oturursam mahvoluyorum. Evdeki sandalye ve kanepelerde sorun yok, yere oturmak veya uzanmak inanılmaz ağrıtıyor. Bir de iş yerindeki koltuğum, ona da kuyruk sokumu ağrısına özel minder aldım. Gebelikte bi hormon var, o hormon bağları gevşetiyor. Herhalde onun sonucunda hepimizin hassasiyet olan bölgeleri patlıyor. İlk kızımda da bu haftalarda çok kötü kuyruk sokumu ağrım oldu ilerleyen zamanda geçti (belki 20. Haftalardadır tam zamanı hatırlamıyorum) son haftalarda geri geldi. Siz de ağrıyan bölgenize özel yastıklar alabilirsiniz. İlk gebeliğimde sert zemine yatınca kötü olduğunu anlamamıştım bu gebeliğimde erken uyandım

Benim de uzun sure outrdugumda ( masabasi iste calisiyorum) kuyruk sokumu kemigim agriyor.
Öncelikle hepimize geçmiş olsun, benim ağrılarım bu hafta başladı meğer birçoğumuzda varmış, umarım daha da artmaz azalır ve geçer🌸 otururken belime yastık koyup, yatarkende şu iki parçalı olan hamile destek yastıklarından alacağım

Back
X