- 3 Kasım 2022
- 317
- 302
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #8.321
Haklısınız, yavaş yavaş almak en güzeliBir anda almak zor olabilir diye bizde yavaş yavaş beğendikçe alıyoruz. Hala eksik çok. Teşekkür ederiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız, yavaş yavaş almak en güzeliBir anda almak zor olabilir diye bizde yavaş yavaş beğendikçe alıyoruz. Hala eksik çok. Teşekkür ederiz![]()
Ben hiç bir şey almadım normal mi bilmiyorum : ) güle güle kullanın aldığınız her şeyi sağlıkla![]()
Eki Görüntüle 3637994 Eki Görüntüle 3637995 Eki Görüntüle 3637996 Eki Görüntüle 3637997
Ayy kızlar liste yapayım dedim bayaaa bir şeyi aldığımı farkettim çok sevindim. Sizce eksik bir şey var mı listede ya da şu gereksiz alma dediğiniz bir şey
Gerçekten tebrik ederim ne ara buldun bu enerjiyiBen hiç bir şey almadım normal mi bilmiyorum : ) güle güle kullanın aldığınız her şeyi sağlıkla![]()
Gerçekten tebrik ederim ne ara buldun bu enerjiyimaşallah
Ben de hala hiçbir şey almadım. Kızımın bir çorabı bile yoksadece hediye fb li bir takım geldi teyzesinden.
Ben de Boyle belirti mi olur hamilelikte ne alakasi var diyordum kendi kendime, meger oluyormusÖncelikle hepimize geçmiş olsun, benim ağrılarım bu hafta başladı meğer birçoğumuzda varmış, umarım daha da artmaz azalır ve geçerotururken belime yastık koyup, yatarkende şu iki parçalı olan hamile destek yastıklarından alacağım
Her hafta sonu avmlerde geziyorum diyebilirim 12. Haftadan sonra iyi hissetmeye başladım bu seferde kocam iyi hissetmemeye başladıGerçekten tebrik ederim ne ara buldun bu enerjiyimaşallah
Ben de hala hiçbir şey almadım. Kızımın bir çorabı bile yoksadece hediye fb li bir takım geldi teyzesinden.
Bende çocuğu olan arkadaşlarıma vs danışıyorum genelde bilgili oldukları içinHaklısınız, yavaş yavaş almak en güzeliben nereden başlasam hangi markaları tercih etsem bunlardan emin olamadım seçenek çok olunca kafası karışıyor insanın hepsi çok güzel çünkü : ))
Kredi kartını kaptırdı diye miHer hafta sonu avmlerde geziyorum diyebilirim 12. Haftadan sonra iyi hissetmeye başladım bu seferde kocam iyi hissetmemeye başladı![]()
Ohh en iyisini yapıyorsun
Aynen bende : )) 4 aylık hamileyim ne bel ağrısı diyordum hep şimdi konuşunca ürktüm 7-8 aylıkken nasıl olucak diyeBen de Boyle belirti mi olur hamilelikte ne alakasi var diyordum kendi kendime, meger oluyormus![]()
Ne yaptı bu adam bu kadar yaaaOhh en iyisini yapıyorsunkocama karsi çok dolmusum erkolar kapatilsin cidden
Bence doktora söylemek gerekiyor, akıntı gibi değil de ped üzerinde sarımsı bir iz mi oluyor?fitili bırakalı 2 hafta olucak ama hala sarı akıntı mı desem akıntı gibi değil günlük ped kullanıyorum düzeli sarı sarı oluyor ter değil bence sarı akıntı ama jel kıvamı değil koku veya kaşınmam yok idrar yolu enfeksiyonu olsa fark ederdim tuvolet yaparken heralde sizlerdede sarı akıntı mevcut mu bu arada 13+5 günüm acaba ilerde biter mi diyorum bilemedim bunun için doktora gideyim mi
Idrar tahlili yaptir icin rahat etsinfitili bırakalı 2 hafta olucak ama hala sarı akıntı mı desem akıntı gibi değil günlük ped kullanıyorum düzeli sarı sarı oluyor ter değil bence sarı akıntı ama jel kıvamı değil koku veya kaşınmam yok idrar yolu enfeksiyonu olsa fark ederdim tuvolet yaparken heralde sizlerdede sarı akıntı mevcut mu bu arada 13+5 günüm acaba ilerde biter mi diyorum bilemedim bunun için doktora gideyim mi
Sefamız olsunOhh en iyisini yapıyorsunkocama karsi çok dolmusum erkolar kapatilsin cidden
Çok detaya girmeden üzülerek söylüyorum ki oksapar igne kullanıyorum bacaklarım morardı karnıma yapmaya korkuyorum kolumdan yapmam gerekiyor bunun için eve gelmesini bekliyorum gelincede oyalaniyor telefonla haliyle iğne saatim geçiyor bende sinirlendim kavga ettik .Ne yaptı bu adam bu kadar yaaa
sabahtan beri sormayayım özeldir diyorum
Sinir geçmiyor ama bir türlü değil mi![]()
Yükselen farkı, karakteristik özellikler tabii ki farklılık yaratır, burçlar %100 böyledir diyemem. Zaten burçlar tamamen doğrudur da diyememama bence kabul edin her şeyi çok içselleştiriyorsunuz
Yoksa doğrudur canım kesinlikle inanırım sulu derede susuz getireceğin
KiKızlar sağ omuz ağrısı yaşayan varmı bu aralar kollarım omuzlarım çok ağrıyor
ben aydan aya alıyorum bır seyler. Mesela bu ay en önemli şey buymuş gibi lohusa takımı aldım kendimebenimkine de bir tulum geldi hediye o kadar tek tulum ile devam ediyoruz hayatımıza : ) hiç araştırma gücüm bile yok modelleri markaları son dakikaya sıkışmaz umarım
bebeğimize oda yapmak istiyoruz bu arada ekim - kasım gibi alışveriş yapabilirim belki hem mobilya hem kıyafet ve özel ihtiyaçlar öyle bir tarih koydum kafama : )
Ama büyümesi hoşuna gitmiyormu beni çok mutlu ediyor aynada kendime bakınca. Ama gecelri çok ağrım oluyor artık oturup yaslanarak uyuyorum o şekilde daha rahat hissediyorum sola da uzansam sağ a da uzansam belim çok ağrıyorAy ben çok sıkıldım ya, karnım bir anda büyüdü sanki ağrı yaptı
Sabahtan beri yatıp oturuyorum bir şey yapacak halim kalmadı