• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
aa isim işlemeli nerede var acaba link paylaşabilir misiniz :KK200:
Ben burdan yaptırdım bi takım dayanamadım , ama tam takım olanı instagramda nakış sepeti diye bi sayfa var ordan alıcam :) size de fikir olsun . Ece Umay yazan benim kızıma yaptırdığım :)

Acıbadem in o yönleri güzel. Anne baba yemeği ve fön hizmeti de işimize yarayacak. 😂
anne baba yemeği gerçekten mük yakın zamanda kuzenim doğum yaptı ve vouuv dedik yanı :) hizmetleri gerçekten çok iyi bir kere bile altını almadı hemşirelerin biri geldi öteki gitti. annesinin bile kalmasına gerek kalmadı o akşam eşiyle başbaşa kaldılar hastanede

Acıbadem in o yönleri güzel. Anne baba yemeği ve fön hizmeti de işimize yarayacak. 😂
anne baba yemeği gerçekten mük yakın zamanda kuzenim doğum yaptı ve vouuv dedik yanı :) hizmetleri gerçekten çok iyi bir kere bile altını almadı hemşirelerin biri geldi öteki gitti. annesinin bile kalmasına gerek kalmadı o akşam eşiyle başbaşa kaldılar hastanede

Ben burdan yaptırdım bi takım dayanamadım , ama tam takım olanı instagramda nakış sepeti diye bi sayfa var ordan alıcam :) size de fikir olsun . Ece Umay yazan benim kızıma yaptırdığım :)
çok güzelmiş. ben de ordan veya beyza çeyizden yaptırmayı düşünüyordum sonra kuzenim ben hediye etmek istiyorum dedi tmm dedim bilmiyorum nerden yaptırıcak inş güzel bir yerdir :)

Asyabirce Asyabirce sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz 💐
Bizleri de haberdar et lütfen, en azından senin durumun nasıl?
Dualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum 🤍🤍
Dün başka bir doktora gittim detaylı ultrason değildi ama detaylıca organlara vs herşeye baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı perinatolojiden randevu al daha detaylı bakılsın için rahat eder dedi ama eğer aldırma gibi bir düşüncen varsa yada test sonuçlarından emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptır dedi

Dualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum 🤍🤍
Dün başka bir doktora gittim detaylı ultrason değildi ama detaylıca organlara vs herşeye baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı perinatolojiden randevu al daha detaylı bakılsın için rahat eder dedi ama eğer aldırma gibi bir düşüncen varsa yada test sonuçlarından emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptır dedi
Çok sevindim, iyi olman, sağlıklı olduğunu düşünmen çok güzel.
Doktor da bir şey görememiş ne güzel.
Randevu aldın mı peki ?

Ben de eşimi istiyorum yanımda. İkimiz kalacağız. Ben de aynısını düşündüm zaten orada yardımcı olacaklar. Eşim de iyi bakabilecek biri zaten. Orda en önemli şey huzurlu olmam en çok onun yanında olurum 😀

Ben bebeğinizin çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum ya içime öyle doğuyor. Umarımda öyledir. Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın 🙏🏻🙏🏻

Ankara da aynı mı acaba, ankara dan kimse var mı burada acaba

Dün kefir içmeye başladım sevmesemde. Bugün göbeğim baya küçülmüş sanırım şişkinlikte oluyor.
Ben kefir içmeye korkuyorum nedense oysaki çok sağlıklı ve gebelik öncesi de içerdim. Şimdi dışarıda yemek yedim diyelim yada sabahları simit direk bağırsaklarım fazla çalışıyor. Kefirde de olacak diye korkuyorum.

Back
X