• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Vinalac multivitamin aliyorum yanında velevit v iron c vitamini iceren demir ve magnezyum diasporal granül takviye alıyorum. Folik asit multivitaminde var kesmedi bende de
Ama vinalac icinde probiyotik var mesela kabiz olmadim demie takviyesi alirken
Teşekkür ederim tavsiye için. Bakacağım 🥰

Pamuklu bir bez parçası koysanız günlük ped yerine daha iyi olabilir bence. Günlük ped hava almayı engelleyip enfeksiyon yapabilir. Peçetelere de agartici işlem yapıldığı için koymak sağlıklı değilmiş. Bi videoda izlemiştim
artık neye dikkat edeceğimi şaşırdım. kullanımı azalttım baya doktor kontrolümden sonra belki temelli kullanmam

çalışırken ya da disardayken hemen tuvalete gidemediysem yani biraz olsa ertelediysem garip bi ağrı ve baskı hissi oluyor bende. Acı verici bi his. Ama bariz bir idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı tahlilde. Daha Dr a göstermedim gerçi ama bu benim yorumum😂
Ağrı genelde nerde oluyor peki

Kızlar size bir sorum olacak , göbek çizginiz oluştu mu merak ettim bende çok az o da göbek değil de kasıkta minicik var
evet canım benim 15. haftam dün fark ettim tüylerden ince bi çizgi göbek deliğimden aşağı doğru oluşmuş :anneadayı:

peki akıntı olduğuna nasıl emin oldunuz benim uykudan uyandığımda su gibi bir ıslaklık vardı da.. Randevum 16.30da zor duruyorum valla. Arkadaşım bir tanıdığını aradı 15. haftadan sonra amniyon sıvısı kaçağı riski olabilir dedi resmen başıma ağrı girdi valla.
2 hafta önce ben de bi evhamlanmıştım idrar olmadığına emin olduğum bir sıvı sabah uynınca bacağımdan akmıştı. İlk kızımın doğumuna da böyle gitmiştim ben o yüzden endişe ettim. Neyse kontrolde Dr suyun iyi. Eğer suyun gelseydi o durmazdı çamaşır devamlı ıslanırdı, peçete koy, ped emer anlamazsın dedi. Sonra ben de sıkı sıkı incelemeye aldım beyaz su gibi akıntı da geliyor ve bu da normal.

Benim karnımin üst kısmında mide ve bağırsak bölgesinde . Umarım ciddi bir durum değildir
Oranin mesane ile bağlantısı ne olabilir ki enfeksiyon düşündünüz? Olsa olsa baskı hissinden oraya bi ağrı giriyor olabilir diye düşünüyorum, başka mantık yurutemedim bilemedim ki🤔

kızlar Selam,

benimde bi sorum olacak.
15. haftadayım ve bulantım kusmam devam ediyor, sizde durumlar nasıl ?
ne zaman bitecek bu allah aşkına ya :KK61:

Oranin mesane ile bağlantısı ne olabilir ki enfeksiyon düşündünüz? Olsa olsa baskı hissinden oraya bi ağrı giriyor olabilir diye düşünüyorum, başka mantık yurutemedim bilemedim ki🤔
Bilemedim bana da çok ilginç geldi. Chatgpt rahim yukarı çıktığı için bağırsaklar yer değiştiriyor idrar yaparken orada baskı olabilir diyor. Bu da herşeye normal diyor anlamadım .

kızlar Selam,

benimde bi sorum olacak.
15. haftadayım ve bulantım kusmam devam ediyor, sizde durumlar nasıl ?
ne zaman bitecek bu allah aşkına ya :KK61:
18 den bildiriyorum baya azaldı ama arada yokluyor özellikle tatlı yersem. Hala yemek yapabileceğimi sanmıyorum tost sandaviç salata tarzı çiğ şeyler hariç. Çevremden duyduklarımdan çıkarımım 20. Haftada artık tamamen bitecek. Fakar çok nadir de olsa hamileliğini tamamen böyle geçirenler de var

Çok teşekkür ederim❤️ Kızım olursa piyanist olsun istiyordum 🌸 İnşallah olur
Ay o zaman sana şunu almanı tavsiye etmek istiyorum çok güzel bir şey ya 1-2 yaşından sonra ben de alacağım senin de aklında olsun. Benim de nedense böyle bale yapan piyano çalan bir kız hayalim var.

Eklentiler

• IMG_8121.webp
    IMG_8121.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 27
Çok teşekkür ederim❤️ Kızım olursa piyanist olsun istiyordum 🌸 İnşallah olur
Piyano konusunda ben de çok istiyorum. Erkek de olsa kız da olsa ilk önce piyano denemek istiyorum diyordum hep. Hem her iki eli kullandığı için beynin her iki tarafını kullanmış oluyormuş hem de piyano çaldıktan sonra diğer aletleri çalmayı çok hızlı öğreniyorlar😊 piyanist kısmı ona kalmış 😄

Back
X