• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Kızlar beni bu gün sağlıkocağından aradılar kontrol için. Küçük bi cihazla da kalp atışını dinletti ♥️ cihazın trendyolda da satışı olduğunu ve almak istediğimi söyledim. Ebe de dedi ki gebelik başlarındasın endişelenebilirsin ne zaman istersen gel dinletirim ben dedi. Sanırım genel olarak dinletiyorlarmış haberiniz olsun evham yaptığınızda gidebilirmişiniz yani. Geçenlerde konuşmuştuk hazır gitmişken sorayım dedim😘

Benim karnım çok sertleşmedi kızlar ya biraz yumuşak sertleşince de neden sertleşti diyorum gerçi de 😂
Yediklerimizden sanırım özellikle midemin alt kısmı bazen aşırı şiş oluyor. Bazı günler yumuşak, bazen büyük bazen küçük değişiyor. Tek değişmeyen her şeye takılan aklım😂😂😂

Kızlar beni bu gün sağlıkocağından aradılar kontrol için. Küçük bi cihazla da kalp atışını dinletti ♥️ cihazın trendyolda da satışı olduğunu ve almak istediğimi söyledim. Ebe de dedi ki gebelik başlarındasın endişelenebilirsin ne zaman istersen gel dinletirim ben dedi. Sanırım genel olarak dinletiyorlarmış haberiniz olsun evham yaptığınızda gidebilirmişiniz yani. Geçenlerde konuşmuştuk hazır gitmişken sorayım dedim😘
Bi de şey ebe baya altta aradı bebişi daha küçüktür dedi kullandığı cihaz açısından (17+1) baya göbeğimin solunda duyduk kalbini 😂🩷 10 dakika falan altlarda aradı beni dw korkuttu 😂😂

Ay o zaman sana şunu almanı tavsiye etmek istiyorum çok güzel bir şey ya 1-2 yaşından sonra ben de alacağım senin de aklında olsun. Benim de nedense böyle bale yapan piyano çalan bir kız hayalim var.
Ya Allaam bu çok tatlı hiç görmemiştim 😎 Alacağım yaaa odasına koyarız😍 Piyano cok cool ve hoş geliyorrr

Piyano konusunda ben de çok istiyorum. Erkek de olsa kız da olsa ilk önce piyano denemek istiyorum diyordum hep. Hem her iki eli kullandığı için beynin her iki tarafını kullanmış oluyormuş hem de piyano çaldıktan sonra diğer aletleri çalmayı çok hızlı öğreniyorlar😊 piyanist kısmı ona kalmış 😄
Böyle bir Fazıl Say falan beklentim yok ama en azından çok güzel bir hobi olur😍 Ha Fazıl Say gibi olursa da tadından yenmez 😅 Evet küçükken bu tarz aletler çalan çocuklarda sanırım zekası da iyi etkileniyormuş😋

Tabiki söylerim. Folik asiti kesecek miydi sizin? Benim Multivitaminin içinde folik asit de var ona devam dedi mesela. Demiri ek verecek muhtemelen yetersiz geldiğinden
Hangi vitamin kullanıyorsunuz bana 3 tane seçenek verdi bir tanesini alabilirsin dedi. D ve demir de verdi siz onları da kullanıyor musunuz? Diğer kızlara da sorayım 🙏🏻

Her sağlık ocağında var mı acaba hiç sormayı akıl etmedim.

Tabiki söylerim. Folik asiti kesecek miydi sizin? Benim Multivitaminin içinde folik asit de var ona devam dedi mesela. Demiri ek verecek muhtemelen yetersiz geldiğinden
Ben de multivitamin kullanıyorum iki aydır. Folik asiti de neredeyse altı aydır kullanıyorum. Artık ben istemiyorum fazlası da zarar ya

peki akıntı olduğuna nasıl emin oldunuz benim uykudan uyandığımda su gibi bir ıslaklık vardı da.. Randevum 16.30da zor duruyorum valla. Arkadaşım bir tanıdığını aradı 15. haftadan sonra amniyon sıvısı kaçağı riski olabilir dedi resmen başıma ağrı girdi valla.
Aminyon sıvısı kaçağı olması için sık sık olması gerekiyormuş sizin öyle mi

Selam kızlar, süpürhe vileda falan yapıyo musunuz ben yapıp acaba yordum mu kendimi, bi şey olur mu diye çok endişeleniyorum, ne olacak bu evhamlar

Selam kızlar, süpürhe vileda falan yapıyo musunuz ben yapıp acaba yordum mu kendimi, bi şey olur mu diye çok endişeleniyorum, ne olacak bu evhamlar
Canım benim kendimi kaybedip bazayı çektiğim bile oldu pislik görünce cinlenmem geliyor Allah’a şükür bişey olmadı. Riskli gebeliğin yoksa süpürge vileda yapmaktan bişey olacağını sanmıyorum.

Hangi vitamin kullanıyorsunuz bana 3 tane seçenek verdi bir tanesini alabilirsin dedi. D ve demir de verdi siz onları da kullanıyor musunuz? Diğer kızlara da sorayım 🙏🏻
Vifolic kullanıyorum sadece, ek birsey vermemişti. Bu vitamini de kendim almıştım uygun devam et demişti. İçinde d vit ve demir de var aslında ama yetmiyor demek ki. Yarın kontrole tahlil sonuçlarımı da götürüp önerdiği şeyi size de soylerim

Ben onu yapmadım ama kıyafet dolabımı döküp silip dizdim. Fazlalıkları eleme yapıyorum evi düzenlemeye çalışıyorum kendimi zorlamadan. Süpürge robot çalıştırıyorum. Vileda ve normal Süpürge eşimde 😅

peçetede çok kayıyor 😅 şimdi akıntı konuşunca bana bir evham geldi kafaya taktım
Peçete değil kullanmadığınız penye bez yada penye üstler oluyor iyice yıkayın utuleyip giyin o biraz rahatlatıyor ve enfeksiyon olanlar için de yanma falan varsa onada çok iyi geliyor benimde enfeksiyonum yüksek olduğu için bakteri oluşmuş ben hep böyle yapıyorum

Back
X