• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
evet multivitaminler de yapabılıyormuş. bırakmanızı istedi mi? safra asidi testi yaptırdılar mı? yapılmadıysa gastroenteroloji isteyecektir. bi de karaciğer testlerini de görmek ister yükselme düşme var mı diye
Evet multivitamin kullanıyordum onu bırakmamı istedi. Gidecek inşallah ilaçlardandır diye çok kafaya takmıycam 🙂

Evet multivitamin kullanıyordum onu bırakmamı istedi. Gidecek inşallah ilaçlardandır diye çok kafaya takmıycam 🙂
merhaba benim de geçen hafta değerlerimin çok yükseldiğini fark ettik. Multivitamini kestik bekliyoruz şimdi tekrarlamak için. Siz hangi marka kullanıyordunuz? Benim ocean mommy. Doktorum şüphelenmedi ama bir tanıdığım doktor corasprin kullanıyorum aslında ondan şüphelendi.

Kızlar bugün yağlanmak için göbeğimi açtığımda alt karnımda çatlaklar bana göz kırptı şok oldum ne ara çıktılar anlamadım çok erken değil mi ya 🫣 bunu bekliyordum ama bukadar erken beklemiyordum (görünce üzülmediğim tek çatlaklar) 🥲🥲🥲
Karnında kaşıntı oluyor mu peki? Benim karnım baya kaşınıyor henüz çatlağım yok ama bir tane çizgi şeklinde kızarıklık gördüm ben de

Lierac bioderma hindistan cevizi yağı düzenli kullanıyordum🥲
Lierac kullanan arkadaşımın karnı harita gibi oldu o yüzden ona pek güvenmiyorum ama Hindistan cevizi yağı çok öneriliyor. Ben bio oil natural olanı kullanıyorum şuan memnunum her gün süremiyorum üşeniyorum açıkçası ama nemi çok uzun kalıyor

merhaba benim de geçen hafta değerlerimin çok yükseldiğini fark ettik. Multivitamini kestik bekliyoruz şimdi tekrarlamak için. Siz hangi marka kullanıyordunuz? Benim ocean mommy. Doktorum şüphelenmedi ama bir tanıdığım doktor corasprin kullanıyorum aslında ondan şüphelendi.
Regenesis max kullanıyordum ben. Bugünden itibaren içmem bakalım üç hafta sonra tekrar ölçtürürm inşallah. Bana da pıhtılaşma sorunu var dediler iğne kullandım ilk 3 ay sonra corasprine geçtik. İlaç kullanmaktan o kadar sıkılmıştım ki bıraktım valla. Kanamam çok olmuştu o süreçte kullanmayı bırak demişti. Kanama bittikten on gün sonra başla dedi sonra tam başlayacağım bidaha kanama oldu falan öyle böyle bıraktım Allaha emanetiz 😊

Lierac kullanan arkadaşımın karnı harita gibi oldu o yüzden ona pek güvenmiyorum ama Hindistan cevizi yağı çok öneriliyor. Ben bio oil natural olanı kullanıyorum şuan memnunum her gün süremiyorum üşeniyorum açıkçası ama nemi çok uzun kalıyor
Ben bebek yağı sürüyorum karnıma inşallah işe yarıyordur😊

Yaa bende ufaktan başladım bakalım zıbınlara 😍 kundak çok seviyorlarmış diğer türlü uykularında çok sıçrama oluyormuş galiba🤭
Kundak yapsak üşümesinler diye yeter mi onu bilemedim hiç tecrübem yok 🫣🫠
Vucut isilari cabuk dusuyormus usumemeleri gerek ama battaniye falan da olmaz yani kundak mantikli da ben daraliyorum diye o da daralirmi dedim acaba :) hazir kundak degilde kendim yaparim belki asiri sıkı olmayan :)

Vucut isilari cabuk dusuyormus usumemeleri gerek ama battaniye falan da olmaz yani kundak mantikli da ben daraliyorum diye o da daralirmi dedim acaba :) hazir kundak degilde kendim yaparim belki asiri sıkı olmayan :)
Evet dediğiniz de mantıklı atlet , tulum hırka ve kundak yaparız belki . Zaten evler çok soğuk olmayacak sonuçta , uyku tulumları da güzel gibi ama yeni doğan için büyük duruyorlar

Benim de tam o zamanlar bahsettiğiniz gibi ağrılarım oldu yerimden kalkınca dik durmamı engelleyecek kadar sadece ani hareket yapmamaya çalıştım bir iki haftaya geçiyor. Lavabo da da çok ağrım oluyordu. Sancı gibi batma.
Sonradan geçen bişeyse çok sevinirim. Apandisitten şüphelendim dün ancak belirtilerden emin olamadım. Kontrolüm pazartesi ancak birazda korkuyorum bu acılardan açıkçası.. çok teşekkür ederim 🌸

Sonradan geçen bişeyse çok sevinirim. Apandisitten şüphelendim dün ancak belirtilerden emin olamadım. Kontrolüm pazartesi ancak birazda korkuyorum bu acılardan açıkçası.. çok teşekkür ederim 🌸
En çok hapşırınca oluyordu sanki bıçak saplanmış gibi elimle göbeğimi tutup öyle hapşırıyordum🤭. Endişe etmeyin inşallah 😊

Regenesis max kullanıyordum ben. Bugünden itibaren içmem bakalım üç hafta sonra tekrar ölçtürürm inşallah. Bana da pıhtılaşma sorunu var dediler iğne kullandım ilk 3 ay sonra corasprine geçtik. İlaç kullanmaktan o kadar sıkılmıştım ki bıraktım valla. Kanamam çok olmuştu o süreçte kullanmayı bırak demişti. Kanama bittikten on gün sonra başla dedi sonra tam başlayacağım bidaha kanama oldu falan öyle böyle bıraktım Allaha emanetiz 😊
Benim de 2 hafta sonra tekrar kan verip karaciğer enzimlerine baktıracağım ay nasıl geçicek 2 hafta ya düşüş değil yükseliş görürsek ayrıca şimdiden vitamini bıraktım diye yamulmaya başladım ben ikiz gebeyim diş etlerim kanamaya falan başladı karaciğer yoracak şeyler yeme dediler vitamin de yok diye düzgün beslenmek istiyorum ama karaciğerimi yorcam diye korkuyorum yıldım 😟😟

Ay bu benim de çok kafamı kurcalıyor, uyku esnasında etrafında bi şey olmamalı diye, tecrübeli anneler ne diyor kii
Ben nerdeyse bir yaşına kadar uyku tulumu kullanmadım.hele yenidoganken hiç kullanmadım.iki saatte bir altını değiştirmek gerekiyor birde gazliydi karnini ovala masaj yap yag sür ivir zivir ...ben giydir çıkar çok uşenmistim.
İlk üç ay kundak zaten sonraları oğluma daral gelmişti 😂😂

Benim de 2 hafta sonra tekrar kan verip karaciğer enzimlerine baktıracağım ay nasıl geçicek 2 hafta ya düşüş değil yükseliş görürsek ayrıca şimdiden vitamini bıraktım diye yamulmaya başladım ben ikiz gebeyim diş etlerim kanamaya falan başladı karaciğer yoracak şeyler yeme dediler vitamin de yok diye düzgün beslenmek istiyorum ama karaciğerimi yorcam diye korkuyorum yıldım 😟😟
Yaa diş eti problemi bende de var. Multivitamin den çok memnunum gebeliğin başında dökülen saçlarım bile yerine geldi. Bırakınca ben de vitaminsiz kalmaktan korkuyorum 🥲 sizin ikiz bi de Allah kolaylık versin bir ay idare edelim artık belki gelecek ay farklı ilaçlar verirler 🤭

Back
X