- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #10.841
Anladım teşekkürlerALT ve AST değeri ya da idrarda bilirubin de göstergedir. Ciğer temiz dediyse sizin çok şükür hormonlardan ya da kuruluktandır :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkürlerALT ve AST değeri ya da idrarda bilirubin de göstergedir. Ciğer temiz dediyse sizin çok şükür hormonlardan ya da kuruluktandır :)
Aaa öyle mi ben çok memnun kaldım nemlendirmesinden sadece kokusu beni rahatsız ediyor ona da katlanıyorumAma benim zaten kalça ve basen bölgemde ergenlikten çatlaklarım vardı vücudum esnek değil demekki çatladı hemen dün pehlivan gibi yağladım kendimi birazdan yine yağlayacağım faydası pek olmasa da![]()
Bende en başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum hatta ilk hamilelik belirtim burun tıkanıklığı oldu. Afedersiniz birde benim burun içi sümük oluşumu arttı resmen sürekli burun temizliyorum artık kendimi sümüklü gibi hissetmeye başladımMerhaba ben gebeliğimin en başından beri böyleyim. Herhangi bir şey kullanmayı düşünmedim açıkçası alıştım da artık böyle yaşamayı. Normal nefes almak nasıldı unuttum:) sürekli boşaltmaya calısıyorum içini sadece
ayy maşallah hemen bir fotoğraf çerçeveEvet biz dün detaylıya girdik, bana benzeyen oğluşumuz var her şey yolunda çok şükür![]()
Benim de aynı şekilde ilk belirtim diyebilirim. Aynı durumdayız sürekli sümük temizliyorum çok kuruyor bazen. Bi de hayatımda hiç hapşurmadığım kadar hapşuruyorum. Alerji olduğum zamanları bile akıntıyla geçiren nerdeyse hiç hapşurmayan biri olarak hem de:)Bende en başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum hatta ilk hamilelik belirtim burun tıkanıklığı oldu. Afedersiniz birde benim burun içi sümük oluşumu arttı resmen sürekli burun temizliyorum artık kendimi sümüklü gibi hissetmeye başladım
Ben de öyleyim:) günde bir kere sürebildiysem ne ala:))Ben sabah aksam uygulama konusunda tembel hissediyorum maalesef![]()
Ayyy cidden mi ya ben yorumlarını falan okudum herkes çok memnundu hatta ikinci hamileliğinde falan kullananda vardı. En iyisi hindistan cevizi yağına geçeyim ben en azından doğalTuruncu olanı hamilelikte kullanıma çok uygun değil içerik olarak onunla alakalı bir video çıkmıştı karşıma
Günde 2-3 kez burun temizliği yapınca biraz olsun nefesim rahatlıyorBenim de aynı şekilde ilk belirtim diyebilirim. Aynı durumdayız sürekli sümük temizliyorum çok kuruyor bazen. Bi de hayatımda hiç hapşurmadığım kadar hapşuruyorum. Alerji olduğum zamanları bile akıntıyla geçiren nerdeyse hiç hapşurmayan biri olarak hem de:)
İçerisinde retinol ve türevleri bulunduğundan hamilelikte asla kullanılmaması gereken ürünlerdenmiş bende çok anlamıyorum ama züleyha okutan diye bir kadın paylaşmıştı. Bende bio oil natural bittikten sonra sadece Hindistan cevizi yağıyla devam etmeyi düşünüyorumAyyy cidden mi ya ben yorumlarını falan okudum herkes çok memnundu hatta ikinci hamileliğinde falan kullananda vardı. En iyisi hindistan cevizi yağına geçeyim ben en azından doğal
Ben uyanır uyanmaz hemen sürüyorum alışkanlık edinebildim:) akşamları bazen çok üşeniyorum o yağlı hissse de alışamadım hala ama zorluyorum haftada 1-2 kaçırıyorumdur kesinBen sabah aksam uygulama konusunda tembel hissediyorum maalesef![]()
Merhabalar hangi üründen bahsediyordunuz acaba dikkatli olup almayalım içerisinde retinol olduğunu söylediğinizİçerisinde retinol ve türevleri bulunduğundan hamilelikte asla kullanılmaması gereken ürünlerdenmiş bende çok anlamıyorum ama züleyha okutan diye bir kadın paylaşmıştı. Bende bio oil natural bittikten sonra sadece Hindistan cevizi yağıyla devam etmeyi düşünüyorum
Ben organik soğuk sıkım bi Hindistan cevizi yağı aldım birde organik normal evdeki zeytinyağını karıştırdım onu sürüyorum gayet iyi emiliyor tavsiye ederim içime sinen bu olduİçerisinde retinol ve türevleri bulunduğundan hamilelikte asla kullanılmaması gereken ürünlerdenmiş bende çok anlamıyorum ama züleyha okutan diye bir kadın paylaşmıştı. Bende bio oil natural bittikten sonra sadece Hindistan cevizi yağıyla devam etmeyi düşünüyorum
Merhaba kalp atış hızı neydi? Son durumunuz nedirYok gitmedim daha valla sadece sağlık ocağına gittim orda onlarda sadece kalp atışını dinlediler ama hemşire dedi kalp atışı çok yavaş sonraki ayda hızlanır millet te diyor kızlar da hızlı erkekler de yavaş olur bilmiyorum artık
Bio oil turuncu olanda retinol varmış. Natural olanı gönül rahatlığıyla kullanılabilir tabi kokusuna katlanabilen kullansınMerhabalar hangi üründen bahsediyordunuz acaba dikkatli olup almayalım içerisinde retinol olduğunu söylediğiniz
Bencede en güzeli buBen organik soğuk sıkım bi Hindistan cevizi yağı aldım birde organik normal evdeki zeytinyağını karıştırdım onu sürüyorum gayet iyi emiliyor tavsiye ederim içime sinen bu oldu
Ben progestan kullandım çok kanamanın olduğu zamanlar, progestan endişe edilecek bir ilaç değil fitil olarak kullanmaktan çekinmeyin olası rahim kasılmalarını faln engellemek için kullanılıyor. Yatarken fitili iyice yerleştirin bir kaç gece ya da doktor ne kadar tavsiye ettiyseHanımlar selam. Bu gün tuvalette peçeteye kan geldi sonrasında da çamaşırıma damlamış. Hemen acile geldik ultrasonla bakıldı şükür bir problem yok vajinal muayeneye gerek duyulmadı. Nst ye bağladılar ağrı çıkmadı onda da çoo şükür. Zaten kanamada da tekrarlamadı ama doktor progestan fitil verdi 30 lu. Sizce kullanmalı mıyım? Bu arada kanama alanı falan da yok doktor da pek anlayamadı enfeksiyon kaynaklı olmış olabilir dedi. Nedense içimden kullanmak hiç geçmiyor. Benzer olay yaşayıp kullanmayan var mı? Özelden de yazabilirsiniz