• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
bence rahatsız etmez kundak yeni doğanda önerilen bir şey çünkü . tabi kalçalar çok sıkı olmaması gerekır dıye bılıyorum bu kundakta o şekilde tasarlanmıs kalça ayak serbest. koların sıkı olması çocukta hem anne karnı hissiyatı hem de elleriyle kendini uyandırmaması için öneriliyor. ben ağır olduğunu düşünmüyorum videolarda gayet rahat hareket ediyor çünkü çocuklar. dokusu da yumusaktır çünkü %95 pamuk içerikli. yine de kargom gelsin güncellerim sizi
Teşekkür ederim ben elinize ulaştı diye düşünerek sordum da🙈 bi de o bacak kısmı kapanınca içinde serbest mi duruyor o kumaş yoksa içten bakınca dümdüz torba gibi mi acaba bilmiyorum anlatabildim mi😅 gelince belli olur bunun cevabı da😅

Teşekkür ederim ben elinize ulaştı diye düşünerek sordum da🙈 bi de o bacak kısmı kapanınca içinde serbest mi duruyor o kumaş yoksa içten bakınca dümdüz torba gibi mi acaba bilmiyorum anlatabildim mi😅 gelince belli olur bunun cevabı da😅
serbest duruyor torba gibi yani :D gelince çekicem ben size fotolarını atarım mesajla

ne demek ya çok sevindim faydalanmanıza çünkü ben bakarken o kdr daraldım ki artık bırakcaktım nerdeyse tog felan bir de hıc anladığım seylerde değil :) kuzenımı ayrı arkadasımı ayrı darladım. dedim bu sıkıntıyı başkaları çekmemeli o yüzden hemen yazdım :)
Bende o derdin araştırmalara daha dalamadım ama bi dalsam neler çıkacak kimbilir Allahım herşeyin mimiği ne tatlı insan baktıkça bakıyor, sağlıklı günlerde giydirelim inşallah bebişlerimizi🥰

Bende o derdin araştırmalara daha dalamadım ama bi dalsam neler çıkacak kimbilir Allahım herşeyin mimiği ne tatlı insan baktıkça bakıyor, sağlıklı günlerde giydirelim inşallah bebişlerimizi🥰
evet derya deniz cidden e insan hepsıne de bir özeniyor. şimdi bir dahaki ay hastane çıkışını yaptırmak istiyorum mesela nakışlı . kesinlikle öyle insan eline alınca bile bi garip oluyor. amiiiin inşallah

Owli Uyku Gurusu 1.5 Tog Charm Kundak Owli benim aldığım bu. kendi sitesinden aldım ben direk
Kızımın bundan var ama ilk zamanları için kullanmadım, kollarının kısıtlamasını kabul etmediği için kundak benzeri bir şey kullanamadık. Bunu ben kollarını çıkararak daha çok ara mevsimlerde kullanıyorum. 2 kuştur da ergopouch 2.5 Tog kullanıyorum. Uyku tulumu super bir şey yeni doğan iken ya örtüyü üstüne atarsa endişesi oluyor, büyüyünce de üstünü açıyor.

Elele Madre park yatağı tercih eden oldu mu? Yatağı çok ince görünüyor yeterli olur mu acaba yoksa ekstra yatak almak gerekir mi

Back
X