Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ben de çok heves ettim dün e bebekten bunları aldım. Henüz bi planlama yapmadım hangi kıyafetten kaç aylık alıyım vs. Öyle gezerken heves ettim doğduğunda da giydirip atmak nasib olsun teyzoşlar. Bu arada e bebek çok uygun geldi bana ya günlük giyecekleri tamamen ordan almayı düşünüyorum. 2 li alt 150 tl, çıngıraklı sarı olan 180 tl, pembe hastane çıkışı da 250-300 arası bi şeydi. Bu arada deterjan olarak da uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. 6 7 aydan sonra granüle geçerim sanırım
ahaha ucu tavsan olan cok tatlı😆

Ben de çok heves ettim dün e bebekten bunları aldım. Henüz bi planlama yapmadım hangi kıyafetten kaç aylık alıyım vs. Öyle gezerken heves ettim doğduğunda da giydirip atmak nasib olsun teyzoşlar. Bu arada e bebek çok uygun geldi bana ya günlük giyecekleri tamamen ordan almayı düşünüyorum. 2 li alt 150 tl, çıngıraklı sarı olan 180 tl, pembe hastane çıkışı da 250-300 arası bi şeydi. Bu arada deterjan olarak da uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. 6 7 aydan sonra granüle geçerim sanırım
Cok guzeller gule gule giysin🌸
Bende ayakli almistim boyle birkac parca sonra annem dedi ki boyunu bilmiyoruz garanti olsun ayaksiz al 🥲 doktor boyu uzun gidiyo diyince pisman oldum insallah dogdugunda en azindan 3 ay giydirebilirim cok severek almistim😊

ay hepsi çok minnoş ben de önümüzdeki hafta gidip bakacağım ordan

Cok guzeller gule gule giysin🌸
Bende ayakli almistim boyle birkac parca sonra annem dedi ki boyunu bilmiyoruz garanti olsun ayaksiz al 🥲 doktor boyu uzun gidiyo diyince pisman oldum insallah dogdugunda en azindan 3 ay giydirebilirim cok severek almistim😊
İlk 2 ay falan garanti giyerler bence. 3 . Aya da bakcaz artık😂😂

ay hepsi çok minnoş ben de önümüzdeki hafta gidip bakacağım ordan
Bak bak çok güzel ve çeşitli şeyler vardı. Benim yaşadığım yerde en bilindik civil ve e bebek var civile de baktık hiç çeşit yoktu. Tek seçenek e bebek kaldı 😂🩷

Bak bak çok güzel ve çeşitli şeyler vardı. Benim yaşadığım yerde en bilindik civil ve e bebek var civile de baktık hiç çeşit yoktu. Tek seçenek e bebek kaldı 😂🩷
kasım sonunda zara, hm vs de indirime girecek belki ordan da daha güzel şeylerini denk getiririz bayramlık felan :)

Kızlar selam, bebeği ters duran var mı? sırtı yukarı bakıyor, yüzü aşağı her ultrasonda ?

Hayatta bırakmaz evlendigimden beri hiç otobüse binmedim hep kendi arabamizla götürüyor bizi
sağlık ocağı ebelerinin sizi düzenli takip etmesi gerekiyor ya sizin oradakiler etmiyor mu? Hatta siz gitmediğinizde evinize kadar gelip kontrol etmesi gerekiyor hayatta mı bebek gebelik devam ediyor mu vs diye. Sağlık ocağında da tahlillerinizi yapıyorlar en azından enfeksiyon varsa ya da vitaminlerinizi vs oradaki doktor yazar bakar. Kalp atışını dinlersiniz biraz rahatlarsınız. Allah yardımcınız olsun sizin ve bebeğinizin dua edeceğim size

Kızlar nacizane tavsiyem 0/3 aylık kıyafet çok almayın o kadar hızı büyüyorlar ki. Benim bir sürü kıyafet elimde patlamıştı😂 hele ki kurutma makinesi kullanıyorsanız mutlaka fazladan küçülecek🫣

Kızlar benim bebiş 2 gündür alt tarafa mesaneye ve vajina yönüne doğru falan sert vurmaya başladı, özellikle gece yapıyor bunu. Pozisyonu değişsin diye dürtüyorum ama hiç oralı değil beyefendi 😅 sizde de oluyor mu😅 canımı acıtıyor şimdiden ya uyutmuyor kac saat😅
Valla benim her gün öyle delirmeceler 😄gece olunca çıldırıyor sert sert vuruyor 😄

benim çıkıyor olacak nasipse. baya palazlanıcak hatta ama ben gezdirmem diye düşünüyorum anane babane haricinde. yine de ilk bayramı kuzularımızın bayramlıkları olmasın mı :)
Ben de baktım çıkıyor. Benim aile ben almadan alıyor ilk kız torun da bizimkilerde 🥰 Bir supriz beklıyorum kaderli Nurtenime😆

Kızlar benim bebiş 2 gündür alt tarafa mesaneye ve vajina yönüne doğru falan sert vurmaya başladı, özellikle gece yapıyor bunu. Pozisyonu değişsin diye dürtüyorum ama hiç oralı değil beyefendi 😅 sizde de oluyor mu😅 canımı acıtıyor şimdiden ya uyutmuyor kac saat😅
Ya bu bende de çok var. Çok hareketli geliyor bana. Ben de dıyorum bana mı kızıyor, oturuşuma yatışıma falan 😆

Çok şükür açlık 73, ilk bir saat sonu 161, iki saat sonu 116 çıktı. Karaciğer değerlerim de baya düşmüş, ilac tedavisi fayda etmiş 🧿 multivitamin kullanamadığım içim bu süreçte bazı değerlerim düşmüş ama karaciğerde düzelme olduğu için yeniden vitamin desteğine başlayacağız çok şükür🙏🏻 zaten hissediyordum, halsizlik, baş ağrısı, solgunluk artmıştı. Bebekte iyiymiş çok şükür yine yüzünü kapadı göstermedi olsun çok şükür yine de🤲🏻🤲🏻 darısı başına canım benim senden de güzel haberler alalım inşallah🤲🏻
Ay canım 2 gündür giremedim daha yeni gördüm mesajını bende bugün şeker yüklemesi yaptım sonuçlarım iyi çıktı o kadar tatlı yememe rağmen çok şükür açtık 87 1 saat sonra 110 2 saat sonra 89 çıkmış içim rahatladı sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤲

Ay canım 2 gündür giremedim daha yeni gördüm mesajını bende bugün şeker yüklemesi yaptım sonuçlarım iyi çıktı o kadar tatlı yememe rağmen çok şükür açtık 87 1 saat sonra 110 2 saat sonra 89 çıkmış içim rahatladı sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤲
maşallah çok sevindim aminnnn

Back
X