• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
selamlar umarım herkes iyidir 🌸 geçen hafta perşembeden beri bugünde dahil sürekli koşuşturdum hiç dinlenme fırsatım olmadı normalde ben bebeğin hareketlerini çok hissederdim yürürken falan bile vuruşunu ama 4 gündür çok nadir hareket ediyor biliyorum 2. trimesterda düzensiz doktorların hepsi böyle diyo ama azaldı çok hareketleri ve ben kafaya takmış durumdayım sizdede böyle 3-4 gün hareket azalınca sonra eskiye döndü mü benzer durum yaşayan var mıdır ?
Tatlı bişiler yiyip ayakları uzatmayı deneyin. Dün kitapta okumuştum siz hareket halindeyseniz zaten hareket ettkleri için daha çok dinlenme ihtiyacı duyuyorlar 2. Trimesterde yazıyordu. Dinlenme anınızda tatlı yiyip biraz dürtün bakalım tembellik yapıyordur kesin ☺️

çok hareketliyseniz normal aslında sizin hareketleriniz onu salladığı için daha çok uyuyorlar o sırada diye biliyorum muhtemelen siz uyurken uyanıyordur. fırsta bulduğunuzda dinlenme pozisyonuna geçip biraz konuşmayı, müzik dinlettirmeyi karnınınızı biraz sarsmanızı tavsiye edebilirim. muhtemelen tepki verecektir. benim 2 gün çok hareketliyse 3. gün duruyor illa
bugün biraz daha dinlenmeye çalışıcam hareket var ama nadir. konuşuyorum ne tatlı sözler söylüyorum, sırt üstü uzanınca daha bi arada dönüyo gibi geliyo rahatsız oluyor sanırım 🤭

Iki gun falan az hissettigim hatta hic hissetmedigim olmustu, sonraki gunler koltuga oturdum cikolotami yedim ayaklarimi uzattim bekledim 1 saat falan oynamaya basladi :)
bende rüşvet olarak tatlı yolluyorum 😂 normaldede tatlı düşkünüyümdür iyi geliyo sanırım onada ama yorulduğum için mi acaba sakinleşti bebek diyorum 😞

Tatlı bişiler yiyip ayakları uzatmayı deneyin. Dün kitapta okumuştum siz hareket halindeyseniz zaten hareket ettkleri için daha çok dinlenme ihtiyacı duyuyorlar 2. Trimesterde yazıyordu. Dinlenme anınızda tatlı yiyip biraz dürtün bakalım tembellik yapıyordur kesin ☺️
çoğu doktor 2. trimesterde hep düzensiz diyo çok farkındayımda ama işte insan evham yapıyo dönsün vursun istiyorum o hallerine alışığım sanırım sakinleyince kafaya taktım biraz 🤭 akşama bol bol uzanıp 1 paket çikolata ısmarlıycam ona 😂

selamlar umarım herkes iyidir 🌸 geçen hafta perşembeden beri bugünde dahil sürekli koşuşturdum hiç dinlenme fırsatım olmadı normalde ben bebeğin hareketlerini çok hissederdim yürürken falan bile vuruşunu ama 4 gündür çok nadir hareket ediyor biliyorum 2. trimesterda düzensiz doktorların hepsi böyle diyo ama azaldı çok hareketleri ve ben kafaya takmış durumdayım sizdede böyle 3-4 gün hareket azalınca sonra eskiye döndü mü benzer durum yaşayan var mıdır ?
Benimde birkaç gün boyunca çok hareketsizdi endiselendim açıkçası hemen hemen 5 6 günü buldu gün içinde çok az hareket ediyordu. Sol yanıma uzaninca kıpır kıpır olan bebeğim hiç hareket etmiyordu. Dediğim gibi bir haftayı buldu bu hareketsizlik. Ama iki günden yine kıpır kıpır maşallah ilk gebelik olunca jnsan ister istemez endişeleniyor. Sıkıntı yapmayın arada oluyor böyle tembellikleri :)

bugün biraz daha dinlenmeye çalışıcam hareket var ama nadir. konuşuyorum ne tatlı sözler söylüyorum, sırt üstü uzanınca daha bi arada dönüyo gibi geliyo rahatsız oluyor sanırım 🤭
sırt üstü dönünce bence yer çekiminden dolayı daha fazla hissedebiliyoruz. mecburiyetiniz yoksa dinlenin bu kadar üst üste kendinizi yormayın lütfen prenseslik yapın yahu biraz doğurunca zaten yeterince yorulacağız. bebişler de yoruluyor gibi geliyo biz yorulunca

Benimde birkaç gün boyunca çok hareketsizdi endiselendim açıkçası hemen hemen 5 6 günü buldu gün içinde çok az hareket ediyordu. Sol yanıma uzaninca kıpır kıpır olan bebeğim hiç hareket etmiyordu. Dediğim gibi bir haftayı buldu bu hareketsizlik. Ama iki günden yine kıpır kıpır maşallah ilk gebelik olunca jnsan ister istemez endişeleniyor. Sıkıntı yapmayın arada oluyor böyle tembellikleri :)
benimde ilk gebeliğim herşeyi ilk defa deneyimliyorum hareketler az ama biraz bi kaç gün kendimi dinlendiricem eski yaramaz oğlanı bekliycez içerde 🤗

sırt üstü dönünce bence yer çekiminden dolayı daha fazla hissedebiliyoruz. mecburiyetiniz yoksa dinlenin bu kadar üst üste kendinizi yormayın lütfen prenseslik yapın yahu biraz doğurunca zaten yeterince yorulacağız. bebişler de yoruluyor gibi geliyo biz yorulunca
doğum günüm arkadaşlar dışarı çıkma sonra hamile çekimi yaptırdım onun hazırlıkları şu bu derken felaket yoruldum 4 gün. kendimde hayret ediyorum iyi dayandım diye şimdi 2 gün dinlenme moduna geçicem bebişde hareketlenir umarım 🤗

selamm, ay yalnız değilmişim çok sevindim okuyunca. benim de normalde çok hareketli hiç durmuyor kıpır kıpır. ama gecen gün sabahtan aksama kadar uyudu sanırım. tatlı yedim uzandım oynadım olmadı. sonra ki gün tekrar düzeldi. çok paniklemiştim ama şükür ki eski haline geri döndü oglusum benim :)

doğum günüm arkadaşlar dışarı çıkma sonra hamile çekimi yaptırdım onun hazırlıkları şu bu derken felaket yoruldum 4 gün. kendimde hayret ediyorum iyi dayandım diye şimdi 2 gün dinlenme moduna geçicem bebişde hareketlenir umarım 🤗
ayy iyiki doğmuşsunuz o zaman nice mutlu bebişli yıllaraa olsun...

Ya kızlae herşeyden nem kapar oldum sanki kaslarım geriliyor gibi karnımda ağrı sızı bişey yok ama kaslarımda gerginlik hissi var bu kasılma mı oluyor?

Ben de bugün aynı seyi dusundum, normal bence ☺️

Doğum gününüz kutlu olsun, yeni yaşınızda annişsiniz🤰

Evet canım ben 23. Haftandayım ve bu bi kaç gündür düzensiz hissediyorum yani eskisi gibi değil 😢 cumartesi kontrolüm var doktoruma soracağım 🙏

Evet canım ben 23. Haftandayım ve bu bi kaç gündür düzensiz hissediyorum yani eskisi gibi değil 😢 cumartesi kontrolüm var doktoruma soracağım 🙏
bende öyle sizle SAT larımızda aynıydı hatırlıyorum sizi. cuma kontrolüm var benimde bi sorucam bakalım güzel geçsin kontroller 🫶🏻

13 Dediğiniz karaciğer olamaz. safra asidiniz olmasın.? benim sadece karaciğer değerimin yüksek olması değil kaşıntıyla beraber seyretmesi teşhisi koymalarına yeterli oldu. özellikle avuc içi ve taban altında da olması. ikisi birlikte olduğunda kolestazdan başka seçeneğimiz olmaz dedi. sadece karaciğerde yükselme varsa sebebi farklı olabılır. farklı testler yapılıyor bildiğim kadarıyla bunun ıcın de. alt 135 ast 75 çıkmış
benim de alt ast yüksek ve kaşıntı vardı safra sonucum henüz çıkmadı ama kolestaz gibi görünüyor bakalım ne olacak

Back
X