- 28 Şubat 2025
- 848
- 915
- 18
- 31
oh maşallah gayet iyimiş buna şükür, o bebek 400 küsürdüİnşAllah830 gram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh maşallah gayet iyimiş buna şükür, o bebek 400 küsürdüİnşAllah830 gram
Sağlıkla çıksın, Allah onu size bağışlasın, sağlıkla kucağınıza alın inşallahBebeğim yoğun bakımda henüz net bir şey soylenemiyor malesef ben taburcu oldum
Benimki de su içmiyosun diyor. Etrafımdakileri de takmıyorum da, insan bebeğin bir şeyi eksik mi kaluyor diye kurt düşüyor. Doktor eskiden anne de daha sağlıklıydı, bebek de daha sağlıklı doğuyordu dedi . O kadar takmayın diyor, sağlıklı bebek sağlıklıdır sen dikkat et yeter diyorAynen öyle. Herkes yediğime kiloma oyuma buyuma illa yorum yapıyorDün eşimle pazarın içinden geçtik birseyler aldık sonra balıkçının önünden geçtik alalım mı dedi benim kokudan midem kalktı ama o an. Yok yok istemiyorum dedim. Sonra aksam evde iyi niyetle balık da yemen lazım dedi, tavuk ve yumurta yiyemiyorum tiksindim gebelikten beri zaten. Kokuyor yiyesim gelmiyor dedim. Bari balık haftada 2 yemek lazım dedi protein alamıyorsun. Ona patladım ben de o an. Herkes birseyimi eleştiriyor hamile olmadığınız için anlamıyorsunuz bir şeyi de takdir eden yok hiç dedim. Ama dolmuşum ağlayasım geldi konuşurken nerdeyse. Adam nasıl toparlayacagini şaşırdı konuyu kapattık en son
![]()
canım benim aklıma her geldiğinde sen ve bebişin için dua ediyorumBebeğim yoğun bakımda henüz net bir şey soylenemiyor malesef ben taburcu oldum
şekere dikkat etmek lazım bu hep yükseltiyor şekeri işte benimde asla sınırım yok ne yapıcam bilmiyorumBende meyveye bayılıyorum![]()
İcıne de mutlaka hurma koyun cok guzel olurşekere dikkat etmek lazım bu hep yükseltiyor şekeri işte benimde asla sınırım yok ne yapıcam bilmiyorum
yoğurtla nar güzel oluyor onu deneyebiliriz ve yanında çiğ badem vs de güzel oluyor.![]()
Hurmayi doğuma yakın yemeyi onerdikleri icin canım istediği halde yemiyorum tedirgin oluyorum doğumu kolaylastirdigi icin oneriliyormus ama gerçekliği nedir bilmiyorumİcıne de mutlaka hurma koyun cok guzel olur
Dr a katılıyorum bazı şeyler elimizde değil sonuçta olacağına varacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz zatenBenimki de su içmiyosun diyor. Etrafımdakileri de takmıyorum da, insan bebeğin bir şeyi eksik mi kaluyor diye kurt düşüyor. Doktor eskiden anne de daha sağlıklıydı, bebek de daha sağlıklı doğuyordu dedi . O kadar takmayın diyor, sağlıklı bebek sağlıklıdır sen dikkat et yeter diyor![]()
Nar da öyle canımHurmayi doğuma yakın yemeyi onerdikleri icin canım istediği halde yemiyorum tedirgin oluyorum doğumu kolaylastirdigi icin oneriliyormus ama gerçekliği nedir bilmiyorum![]()
Ağız tadıyla birsey yedirmiyorlar yaaNar da öyle canım
Gercekligi nedir bilmiyoruz ama![]()
Surda az kaldi zatenAğız tadıyla birsey yedirmiyorlar yaa![]()
Bu gece mübarek bir geceymiş bol bol dua edelim inşallah Rabbim sizi kavuştursun. Geç olsun güç olmasın inşallah bir ay sonra falan hiçbişey olmamış gibi olacak inşallahBebeğim yoğun bakımda henüz net bir şey soylenemiyor malesef ben taburcu oldum
Dur daha süte geçip bebegi gaz ya da alerji yapar kısmı var, o sütünü arttırır bu bilmem ne yaparı varSurda az kaldi zaten![]()
saglikla gelsinlerde o sorun diilDur daha süte geçip bebegi gaz ya da alerji yapar kısmı var, o sütünü arttırır bu bilmem ne yaparı var![]()
Evet canım progestan ile tekrardan kapanabiliyormuş bende sabah kontrolüm var inşallah yükselmiştirEn son baktıklarında normal demişlerdi ama üstünde bir ay geçti nerdeyse ben kontrolde tekrar sorayım o zaman teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Peki bu rahim uzunluğu dinlenerek tekrardan uzayan bir şey mi ? Yoksa bi kere kısaldığı zaman artık öyle mi kalıyor ?
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bebeğini sağlıkla kucağına al duyunca üzülmüştüm rabbim canına can katsın bende Mart annesiyim belkide Şubat'da olabilir neden erken doğum oldu sadece doğumun olduğunu gördüm neden olduğunu görmedim dualarım seninleİnşAllah830 gram
Teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce bebeğini sağlıkla kucağına al duyunca üzülmüştüm rabbim canına can katsın bende Mart annesiyim belkide Şubat'da olabilir neden erken doğum oldu sadece doğumun olduğunu gördüm neden olduğunu görmedim dualarım seninle![]()
Hepimiz duacıyız. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın.Teşekkür ederim Allah razı olsunumarım sen de sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
tansiyon kaynaklı erken doğum oldu malesef
Yani sebebini bilmiyorum ama bi ara öyleydim nefesim falan daralıyordu uyuyamıyordum, ya da sürekli dönüyordum uykum kaçıyordu falan. Şu sıralar düzeldi çok şükür uyuyabiliyorum inşallh senin de düzelirArkadaşlar sizde de öyledir muhtemelen ben artık geceleri asla uyuyamıyorum. İşin garibi gündüz de uyumuyorum. Hayat kalitemi de çok etkiliyor, gündüz bu sefer sersem oluyorum yapacak işlerimi de yapamıyorum. Doğumdan sonra uyuyamayacağımızı düşününce daha çok stres olup hadi uyu diyorumhazırlık açısından böyle diyorlar ama ne biliyim bari şimdi uyusaydım.