Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de hamile yastığında hiç rahat edemedim sırt üstü yatmamak için de neredeyse kendimi bağlayacağım beta HCg değerlerimiz tekrardan yükseliyor diye biliyorum. Bana da bir sinir geldi terminatör gibi bir şey oldum
yaa doğum sonrası nasıl olacak bakalım. Hazırlıklar nasıl gidiyo ? Ben baya bitirdim gibi kasım indirimleriyle. Aralıkta artık bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğiz . Çantayı da hazırlayacağım galiba son dk ya kalmasın dedim
Herkesin ağrılarını okuyorum hepsini fazlasıyla yaşıyorum + olarak bir haftadır geçmek bilmeyen şiddetli burun tıkanıklığı sünizüt ve balgamlı öksürük var sinüzit öyle kötü ki burnumu çekerken acıdan duramıyorum burun çevresi iç kıkırdağı kadar sızlıyor bende zaten vardı ama gebelikte daha yoğun oluyor 2.ci gebeliğimdede aynısı olmuştu haftalarda geçmemişti zulümdü şimdi yine aynısını yaşıyorum sanırım, kortizonlu sprey yasak olduğu halde duramadığım için günde bir yada 2 kıs kullanıyorum sadece geceleri yoksa asla uyuyamam doğal yöntemler kesmiyor delirtiyor beni benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı
yaa doğum sonrası nasıl olacak bakalım. Hazırlıklar nasıl gidiyo ? Ben baya bitirdim gibi kasım indirimleriyle. Aralıkta artık bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğiz . Çantayı da hazırlayacağım galiba son dk ya kalmasın dedim
Benim de bayağı tamamlandı çoğu şeyim eksikler var illa ama 30. Haftada çalışamaz raporu alacağım 4 hafta sonra. Eve dönünce de temizlik ütü çanta hazırlığı yatış ve bekleyiş
Günaydın kızlar 3. Trimester artık herkesi farklı heyecanlar basıyordur, ben henüz alışverişimi tamamlamadım hatta çok az yaptım diyebilirim , size farklı bir sorum olacak , şu an hangi takviyeleri alıyorsunuz? Ben iki doktordan ilerlediğim için birinin söylediğini biri istemiyor , diğerinin söylediğini bir diğeri kafam karıştı o yüzden , şu an alınması gerekenler neler sizlere danışmak istedim
Günaydın kızlar 3. Trimester artık herkesi farklı heyecanlar basıyordur, ben henüz alışverişimi tamamlamadım hatta çok az yaptım diyebilirim , size farklı bir sorum olacak , şu an hangi takviyeleri alıyorsunuz? Ben iki doktordan ilerlediğim için birinin söylediğini biri istemiyor , diğerinin söylediğini bir diğeri kafam karıştı o yüzden , şu an alınması gerekenler neler sizlere danışmak istedim
Günaydın Ben 3. Aydan beri ayni takviyelerime devam ediyorum doktor degisikligi yaptim o da kesmedi.
Multivitamin vinalac, omega 3, magnezyum, demir ve dusuk oldugu icin degerim d vitamini damla.
Sadece kalsiyum ekledi doktorum magnezyumku bir takviye olduğu icin ara sira magnezyum almayip onu aliyorum. Ama bol sut yogurt tukettigim icin doktor her gun al demedi
Kızlar günaydın, benim mesela durduk yere ayaktayken özellikle karnım bir anda böyle rahatsızlanıyor sanki karnımı taşıyamıyormuş gibi oluyorum eğilme ihtiyacı güdüyorum. Sonra geçiyor bi süre sonra. Namazı bozacaktım neredeyse camide haha. Nefesimi de zorluyor böyle. Bu yalancı kasılma dediğimiz olay mıdır bu ya
Ve bir de benim bebiş yaklaşık 5 haftadır zaten baş aşağı. Hıçkrıklarıbdan anlıyorum kafasının nerede olduğunu yani full aşağıda. Normal mi ya? Doktor gezer o sen anlamazsın demişti ama ben anlıyorum hıçkırık ve tekmesinden neyi nerede diye
Kızlar memur olan arkadaşlarım özellikle bu soru sizin için şimdi 35.haftaya kadar çalışabilir raporu alsam ama 34 ve 35.haftalar normal çalışamaz raporu alsam, ben yine 35.haftaya kadar çalışmış görünür müyüm yani iznim 35 ten sonra başlamış olur degil mi?
Ve bir de benim bebiş yaklaşık 5 haftadır zaten baş aşağı. Hıçkrıklarıbdan anlıyorum kafasının nerede olduğunu yani full aşağıda. Normal mi ya? Doktor gezer o sen anlamazsın demişti ama ben anlıyorum hıçkırık ve tekmesinden neyi nerede diye
Benimki de bas asagi demisti doktor son iki ultrsonda. Bu normalmis. Yani 30. Haftaya kadar cogu bebek donermis donmeyen de doguma yakin pozisyon alirmis diye okumustum. :)
Günaydın Ben 3. Aydan beri ayni takviyelerime devam ediyorum doktor degisikligi yaptim o da kesmedi.
Multivitamin vinalac, omega 3, magnezyum, demir ve dusuk oldugu icin degerim d vitamini damla.
Sadece kalsiyum ekledi doktorum magnezyumku bir takviye olduğu icin ara sira magnezyum almayip onu aliyorum. Ama bol sut yogurt tukettigim icin doktor her gun al demedi
Canım geçmiş olsun benimde alerjik rinitim ve sinüzitim var doktorumun tavsiyesiyle suya 3 damla nane yağı damlatıp öyle soludum günde 3 kere yapabilirsin dedi ama sadece 3 damla at dedi. Yatmadan hemen yapıyorum en azından uykuya dalabılıyorum geçici olarak işe yarıyor ama o anı kurtarıyorsun