Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim okudukça rahatladım, bu süreci inşallah hep beraber en güzel şekilde atlatalım. Gece bi bunalım geldi şimdi daha iyi hissediyorum bana bunu hormonlarım yapıyo sanırım zamanla normalleşicem inşallah. Hepiniz çok iyisiniz iyi ki girdim bu gruba

Ben günde üç kez kullanıyorum ağızdan düne kadar bulantım yoktu ama 7.haftaya girdiğimden beri bulantım var dün istifra ettim hatta Allah yardımcımız olsun bulantım yok diye üzülüyordum böyle de çok kötüymüş

öğle arası aslında çok mantıklıymış yarın bi de öyle deneyeyim, öf o fitili, takma hissi irrite ediyo beni ama işte böyle de çekilmiyo
Ben hap olarak kullanıyorum, etkisi 5-6haftalarda çok vardı içtikten sınra midem bulanıyordu, artık öylr değil içmesem de bulandığı için bebişten herhalde diyorum
hahaah ya ben hep bulantısız geçirdim hamileliklerimi çok şükür, bu böyle bi sarstı yine çok şükür çok kötü değilim ama şaşırdım ilaca yordum
ayyyy çok geçmiş olsun ya gerçekten zor böylesi de

Kızlar merhaba,
6w+5 den selamlar bugün kalp atışını duyduk kısa bir süre de olsa, erken dönemlerde kalbini çok duymak o probu Doppler haline kalbine koymak çok önerilmiyormuş bilginiz olsun :) Herseydenbitutam

Haftasonu otelde açık büfede biraz abartmışım diyare ve kusmalarım oldu gece boyu, canım doktorum prilam reçete etti sağolsun onu içeceğim devam ederse.
Su bile içsem istifra ediyorum siz siz olun dikkat edin bebişlerinize

kızlar bir sorum var, gecen çarşamba 5+1di keseyi gördük doktorum haftaya gel kalp atışını duyalım dedi. direkt 6+1de mi gideyim duyabilir miyiz sizce yoksa 2 gün daha bekleyip mi gideyim 6+3te?

Arkadaşlar bugün böbrek problemim için girdiğim ultrasonda tekrar kalp atışını da duydum:) hafif kahve peçeteye gelen akıntım var demiştim ya, kalp atışı varsa sorun yoktur değil mi? Doktor randevusunu çarşambaya bulabildim. O zamana kadar içim biraz rahatladı en azından. Zaten böbrekte taş ve enfeksiyon var belki lekelenme ondan da olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…