Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Aşırı bulantısı olup dışarı çıkabilen var mı?

Bugün kendimi zorlayacağım. 4 gündür evdeyim...
Mecbur olmasam hayatta çıkmam. İşe giderken sürüklenerek gidiyorum. Herkesten ve her şeyden midem bulanıyor şimdiden ücretsiz izin alsam nasıl geçinirim diye hayaller kuruyorum

Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? Benim 4+3 ya da 4+4 şu an (uygulamalar farklı gösteriyor). Doyma duygum gitti resmen deli gibi yemek yemek istiyorum. Sürekli bir şey yememek için kendimi zor tutuyorum, böyle olan var mı?

Benimde öyleydi ilk basta deli gibi yiyordum. Sonra 5+0 iştahım kapandı 5+2 de kusmaya basladim hâlâ kusuyorum.

4+6 da boş keseydi 5+4 de ufacık oluşumlar gördük 6+4 de hem bebeği hem kalp atışını duyduk. Ben de senin gibi endişeliydim çok merak etme sen de duyarsın inşallah sadece biraz zaman lzım büyümesi için

Çok teşekkür ederim canım benim buralardayım bazen okuyup çıkıyorum,, ruh hallerim değişken.. yoğunum bir de çalışıyorum, yorgunluk uyku hali mevcut bulantilar da devam ederken ne yapayim :)) sen nasılsınn

6+1 deyim bende yemekten önce ve yemekten sonra midem bulanıyor daha istifra etmedim ama içten içe o bulantı hep var benim gibi olan var mı istifrasız mide bulantısı. İstifranın gelmesinden çok korkuyorum çünkü iş yerimde tuvalet çok uzakta anlık ne yaparım düşünüp duruyorum

Bende 6+3 teyim. Aynı kilodayım. Karın şişliğim de en son adet olduktan sonra şişi inmedi hâlâ şiş öyle

Merhaba, sizinle günlerimiz aynı, bende öyle deli gibi yeme isteği yokta sanki böyle midem kazınıyomuş gibi olmaya başladı 2 gündür. Öyle olunca ufak bişey yiyorum o his geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…