Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyleyim canım çok şükür henüz istifa gibi bi durum olmadı ama yanımda tuzlu çubuk kraker bulunduruyorum bastırsın diye. Birde mide bulantısı için geceden ilaç alıyorum o da gündüz baya rahatlatıyor

Evet krakeri arada alıyorum ya ne olur ne olmaz diye yemek aralarında cuma gidicem doktora o ilaçtan alayım ben de doktora diyeyim

canummmmmm sen online değilsin sanmıştım ondan yazmamıştım teşekkür ederimmm
Aktif değilim ama ara ara giriyorum
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bu kez kese görünmüştür inşAllah

Böbrek taşlarım için şu an seni etkileyecek bir durum yok dediler ama idrar yolu enfeksiyonum çok yoğun. Onun için antibiyotik kullanıyorum. İnfex yazdı doktor gebeliğe uygunmuş.
Of çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu benimde belam çok sık olurum korkuyorum olmaktan cranberry kullanırdım hep doktorum şimdilik kullanma dedi onu da. Bol bol sıvı alın ki hızla atılsın vücudunuzdan

Merhaba, sizinle günlerimiz aynı, bende öyle deli gibi yeme isteği yokta sanki böyle midem kazınıyomuş gibi olmaya başladı 2 gündür. Öyle olunca ufak bişey yiyorum o his geçiyor
Keşke benim de öyle olsa. Yani ben kendi irademle duruyorum bu da beni zorluyor. Yesem yeri gibi her şeyi

Kızlar selam, 6+1 / 6+2 gibi kalp atışı duyan arkadaşlar vajinal ultrasondan mı duydular acaba? Benim doktorum hiç vajinal bakmiyor, karindan bakiyor 6+2’de kalp atisi icin çağırdı da duyamazsam baya üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…