Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Büyüdü büyümez mi, şu an 4aylıklsr gibi benim karnım kilo da almadım ama karnımın maşallahi var gaz şişkinliği herhaldr diyorum

kızlar ben 6+3 teyim ama sata göre 7+2 olmam gerekiyordu doktor 6+3 hesapladı, mide bulantım maşallah yok ve iştahsızım ve rahim ağrılarım devam ediyor doktor normal dedi sizde durum nasıl
Ben 7+6dayım karın ağrılarım neredeyse yok denicek kadar azaldı, içimi endişe kaplıyor en ufak belirti kaybolunca ağrılar için bana sadece doktor duphaston yazdı onun dışında normal dedi. Aman şükür mide bulantınız yokmuş

Karından baktılar değil mi, bebişiniz az daha sabredin görünür pıt pıt kalbiyle inşallah okurken yazdıklarınızı kendimi gördüm, yapnız değilsiniz hepimiz deli gibi heyacanlıyız ve sabırsızız

O düşük riskine göre değişiyor bana ilk başta bi tane kullan günde demişti kesenin etrafında kanama olunca ikiye çıkardı mesela
bende hiç düşük riski ve kanama yok. sadece kasık ağrısı olduğu için günde 2 kullandırdı. bir ara ağrım çok olumca günde 3e çıkardı geri 2ye indik. Bazen de önden tedbir amaçlı başlatıyorlar

Ay çok sevindiiim çok şükür, allah bir daha böyle bi korku yaşatmasıın. Çok şükür vallahi çok sevindim. Maşallah diyeyim

Ağrıya iyi geldiğini bilmiyordum
Bence ağrıya iyi geldiğinden değil de düşük tehdidi olabilir gibi görüyolar, ben kaç doktora gittim hepsi aynı telaşla hemen başla dedi hap için. Önlem amaçlı gibi sanki ama benim bi süredir hiç ağrım yok sizin nasıl? Vallahi kafayı yiycem normal mi değil mi? Bi şey mi oldu demekten

Büyüdü büyümez mi, şu an 4aylıklsr gibi benim karnım kilo da almadım ama karnımın maşallahi var gaz şişkinliği herhaldr diyorum
Gaz sancısı çekiyorum bende. İlk dogumum sezeryandı ona bağlıyorum sancıyi. Ama böyle hızlı büyümesi beni korkuttu açıkçası. Hamile kalmadan önce tek öğün ve aralıklı oruç ile besleniyordum yaklaşık 3 yıldır. Bebek olunca 2 öğün yapmaya başladım dolayisiyla yemek sonrasi nefesim hızlanıyor. Kalbim carpiyor sizlerde de ayni durum varmi

benim en başından beri bel kasık ağrım var yani sürekli bir ağrı değil tabi. gaz şişkinlik olduğunda biraz daha keskin oluyo. normalde de ara sıra ağrı giriyor tabi

Progestoron bağırsak hareketlerini azalttigi icin şuan o karın gaz siskinliği bebek değil :)

Benim de normalde insülin direncim var aralıklı oruç bana çok iyi gelmişti. Ama doktorlar sakın ne aralıklı oruç ne de az öğün yapma dediler bebiş içinmiş. Öyle olunca mecbur 3ana 2 ara öğün gibi azar azar yiyorum. İnsülin direncim yine artıyor ama hem gaz problemi hem de bebiş için önemliymiş. Ben aralıklı oruç yaparken 2öğün o zaman çarpıntım oluyordu gebeliğin daha 5.haftaları falan belki ufak ara öğünler koyarsanız sizin de geçebilir. Ceviz kefir yoğurt falan yapıyorum ya da muz bi şekilde götürüyorum günü. Ama karın şişliği benim gebelik belirtim gibiydi o günden beri karnım inanılmaz şiş.

Progestoron bağırsak hareketlerini azalttigi icin şuan o karın gaz siskinliği bebek değil :)
Yav derdi bitmiyor arkadaşım, bebiş için içiyoruz gaz şişkinliği bitse ağrısı bitmiyor. Ağrısı bitse niye bitti diyeceğim gerçi sen nasılsın bayadır yazmıyordun iyi misin arada aklıma düşüyorsun diyorum nerede benim arkadaşımmm

kızlar burda yazılanları görünce korkmaya başladım. 5+1de gittiğimde kese gördük ama içi boştu. şimdi cuma günü gideceğim ama boş gebelik olmasından çok korkuyorum. 5. haftada keseyi boş gören sonradan kalp atışını duyanlar yazabilir mi

Evet karından inşallah 3. Gebelik ama sanki ilk o heyecan acemilik hissi garip Amin hepimiz inşallah evet burayı okudukça rahatlıyorum zaten iyi geliyor

canım 5+3 te kesem küçücüktü. 7+3te gittim bebekle keseyi gördük 5. hafta erken bak görsellerini ekliyorum

Eklentiler

• 556FB392-79E6-4142-A100-7BD091A25D4D.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 8BB0796F-A7DE-4219-86FE-3026C1C6465D.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
canım 5+3 te kesem küçücüktü. 7+3te gittim bebekle keseyi gördük 5. hafta erken bak görsellerini ekliyorum
Bence de ben 5+1de keseyi gördüm, 6+2de kalp atışını duydum ama, benim vajinal baktığından bu kadar erken göründü. Boş gebelik endişesine sakın takılma bir kaç hafta bekle öyle git en kötü karından baktırıyorsan. Acele etme hiç.

vajinal bakmıştık 5+1de de, şimdi de öyle görebiliriz de okuduklarım korkutuyor inşallah görürüm ben de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…