- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.681
Merhaba İçini ferah tut sitres sabırsızlık cok kotu insanı cok etkiliyor yıpratıyor günlerdir uyku uyuyamıyorum bu yüzden hep güzel düşünelim guzel olsun inşallah herşey yolunda gidecek burada birbirimize ultrason fotoğrafları mızı atacagız inşallahMerhaba, benim de 4+2 ve 42 yasindayim!! daha once 2 düşük ve bir dış gebeliğim var. 6 Aralık’ta ultrason randevum var. Çok endişeliyim.
canım bazen 7 haftalıkta bile duyulmuyor 8-9'a kadar yolu var. 7+3 te gittiğimde çok zayıftı 8+1de çok güçlenmişti kalp atışı Rabbimden ümit kesilmez6+5 canım. çarşamba tekrar gel dedi ama kesenin içi kanama alanları doluydu hep, bebek yoktu öyle olunca ben direkt ümidimi kaybettim
Canım benim inş geç döllenmeden kaynaklanan bişeydir bidahaki gittiğinde bebeği görürsün baika doktora gitsen 2-3 gün sonra olmazmıkan tahlillerimi yaptırmaya geldim hastaneye, doktor muayene etti öncesinde kalp atışı alamadı maalesef. beni bu listeden de çıkarır mısınız arkadaşlar, hepinize sağlıklı bir süreç diliyorumben bir süreliğine hesabımı kapatacağım kendinize iyi bakın
Merhaba 26.21 ile ogrendiginizde regle kaç gün vardı artış nasıl ilerledi benim 1.5 gün arayla önce 13 sonra 23.47 çıktı kimyasal yaşamaktan korkuyorumYaşıyorum cok erken haftalarda basladı bende hamilelik ten öyle suphelendim hatta öyle test yaptım 26.21 değeri ile ogrenmiştim 31 Ekim'de o günden bugüne arttı agrı ucları özellikle cok acıyor ben oğlumu 8 ay oldu sütten keseli maşallah cok emdi 4 buçuk yasına kadarkontrol ettigimde sıkınca süt geliyor hatta yeni sütten kestigim için sanırım süt tam kesilmediği için gerı doldu
Canımmm seninle çok güzel bi bağ kurduk burda kalbin o kadar temiz ki inşallah en kısa zamanda allah gönlüne göre verir her şey çok güzel olur..kan tahlillerimi yaptırmaya geldim hastaneye, doktor muayene etti öncesinde kalp atışı alamadı maalesef. beni bu listeden de çıkarır mısınız arkadaşlar, hepinize sağlıklı bir süreç diliyorumben bir süreliğine hesabımı kapatacağım kendinize iyi bakın
21 ı yumurtlama o günden sonra sayarsak dpo10 da öğrendim reglim 5 kasımdı inşallah sağlıklıdır içini ferah tutMerhaba 26.21 ile ogrendiginizde regle kaç gün vardı artış nasıl ilerledi benim 1.5 gün arayla önce 13 sonra 23.47 çıktı kimyasal yaşamaktan korkuyorum
Genelde böyle durumlarda birden fazla doktora gitmeyi de öneriyorlar hemen ordan çıkınca da başka yere gittin mikan tahlillerimi yaptırmaya geldim hastaneye, doktor muayene etti öncesinde kalp atışı alamadı maalesef. beni bu listeden de çıkarır mısınız arkadaşlar, hepinize sağlıklı bir süreç diliyorumben bir süreliğine hesabımı kapatacağım kendinize iyi bakın
Sizin kontrol nasıl geçti? Keseyi gördünüz müMERHABA PAZARTESİ DOKTORA GİDİCEKTİİNİZ GİTTİNİZ Mİ GİTTİYSENİZ NE DEDİ BUGUN BENDE GİDECEĞİM
merhaba, gördünüz mü keseyiii?hiç bir belirti yok, bugun keseyi görmeye gidicez lütfen dua eder misiniz 1.5 senedir bekliyoruz bu bebişi çok stresli zamanlar
Kuzum başka doktora da gittin mi, belki başka bir doktor bir kaç gün sonra görmeyi bekle derkan tahlillerimi yaptırmaya geldim hastaneye, doktor muayene etti öncesinde kalp atışı alamadı maalesef. beni bu listeden de çıkarır mısınız arkadaşlar, hepinize sağlıklı bir süreç diliyorumben bir süreliğine hesabımı kapatacağım kendinize iyi bakın
Canımmm bi dakika bi dur, kalp atısı geçen gormustün ama çok yavaştı değil mi ? Şuan lekelenme ve kanaman var mı? .... Gün doğmadan neler doğar umut vermek değil amacım ama kızımda bana da düşük yapıyorsun bak kanama alanı, bu hapı iç kolay düşsün dedi içmedim başka doktor buldum üç gün sonra gttım ve kızımın gözleri bile oluşmuştu. Oysa o doktor boş kesen demişti. Her ultrason aleti farklı ölçüm yapıyor her doktor farklı yorumluyor çarşambaya bakalım ne diyecekler? Şuan kanaman var mı? Lekelenmeden korkma vajinal baktılar mı? Kalp atısı net olurdukan tahlillerimi yaptırmaya geldim hastaneye, doktor muayene etti öncesinde kalp atışı alamadı maalesef. beni bu listeden de çıkarır mısınız arkadaşlar, hepinize sağlıklı bir süreç diliyorumben bir süreliğine hesabımı kapatacağım kendinize iyi bakın
canım benim çok güzel haberler alacağız senden inşallahcanım kızlar doktordan geldiğimden beri ağlıyorum, biraz kafamı topladım olanı anlatayım diye geldim. tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın nolursunuz, hiç iyi değilim
kendi doktoruma değil devlet hastanesine doktorumun istediği kan tahlillerini yaptırmaya gittim, gitmişken muayene de oldum. doktor baktı, kalp atışı alamadı sonra da vajinal baktı, yine alamadı. çarşamba günü tekrar çağırdı. kesenin içinde bebeği değil sadece kanama alanını gördük. ben zaten hemen ümitsizliğe kapıldım, çarşambayı beklicen tabi beklicem ama sanki zaten sadece kürtaja gidicem çarşamba gibime geliyor. desteklerinize müteşekkirim, çarşamba sizi de bilgilendiririmyarın kızımın doğum günü, ona tutunup keyiflenmeye çalışıyorum
Evet çünkü doğum 1 temmuz olarak gözüktüğü için her 2 gruptayım
Valla beni düşük yapıyorsjn, bebek ypk diye eve yollayan üç ayrı doktor vardı devlettecanım kızlar doktordan geldiğimden beri ağlıyorum, biraz kafamı topladım olanı anlatayım diye geldim. tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın nolursunuz, hiç iyi değilim
kendi doktoruma değil devlet hastanesine doktorumun istediği kan tahlillerini yaptırmaya gittim, gitmişken muayene de oldum. doktor baktı, kalp atışı alamadı sonra da vajinal baktı, yine alamadı. çarşamba günü tekrar çağırdı. kesenin içinde bebeği değil sadece kanama alanını gördük. ben zaten hemen ümitsizliğe kapıldım, çarşambayı beklicen tabi beklicem ama sanki zaten sadece kürtaja gidicem çarşamba gibime geliyor. desteklerinize müteşekkirim, çarşamba sizi de bilgilendiririmyarın kızımın doğum günü, ona tutunup keyiflenmeye çalışıyorum
ay devletin makinelerine hiç güvenme geçen hafta leke geldi 7+2 de acile gittim, 1 hafta önce 6+3 ölçülen bebeğimi yine 6+3 te ölçtü öyle bir korktum ki kafayı yiycem zannettim pzt olup da kendi doktoruma gidene kadar hayat bitti sandım daha sonra doktoruma gittim ve günüyle aynı çıktı bir geriliği falan yokmuş. bence sakin olun kendinizi vesveseye vermeyincanım kızlar doktordan geldiğimden beri ağlıyorum, biraz kafamı topladım olanı anlatayım diye geldim. tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın nolursunuz, hiç iyi değilim
İnşallah sizd sağlıkla kucağınıza alın inşallah21 ı yumurtlama o günden sonra sayarsak dpo10 da öğrendim reglim 5 kasımdı inşallah sağlıklıdır içini ferah tut
Aminİnşallah sizd sağlıkla kucağınıza alın inşallahiki gün sonra artışa bakmış miydiniz kaç çıkmıştı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?