Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim gibi 4 haftayı bitirip 5 ten gün alanlar neler hissediyorsunuz, belirtileriniz nedir merak ediyorum. Ben de pek bir şey yok çünkü şu an. Sanki hamile değilmişim gibi geliyor da sizi merak ettim o yüzden
7+6 dan sesleniyorum buralar fena doktor demişti kalp atışını gördükten sonra başlar bulantı halsizlik diye haklıymış ilk başta bende bi şey hissetmiyordum şimdi baya bulantılıyım

Sanırım bende aranıza katılacağım Çarşamba gününe doktor randevusu aldım 6 hafta 2 gün olmuş olacak kese ve kalp atışı görünüyor mu bu haftada ?

Eklentiler

• 1000037422.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 35
Canım benim ilk günlerde sabah uyandığımda karnım çok sis oluyordu aşırı ağrıyordu gazdan uyurken kalın çorap giyiyorum hatta pijamamin içine sokuyorum iki gündür böyle yapıyorum sabah karnım çok iyi uyanıyorum o şekilde yapmayınca karın ağrısı ile uyanıyorum

Merhabalar, ben de gruba yeni katılıyorum
Ben de idrar testini pozitif alınca 4+5'te doktora kontrole gittim. Kese oluşmuştu ama kalp atışı için henüz çok erken dedi. Yarın 6+4 oluyor. Tekrar doktora gideceğiz, sizce kalp atışı duyulur mu 6+4'te duyulur mu? İlk gebeliğim ve biraz acemi ilerliyorum

Kaç haftalıkki canım bebek görünmedimi görünüp de mi kalp atısı alamadı belki küçük olduğu ıcındir haftaya tekrar baktırsaydın ben de acele ettim korku var içimde pazartesi yi bekliyorum oglumda mesela 6+5 te gittigimde asırı minikti 4mm ölcmüstü doktor 6+1 ile uyumluydu kesem 7+4 uyumluydu mesela kalp atısı dinletmemişti 7+5 te gitmiştim tekrar ozaman dinletmişti 7+1 uyumluydu yine haftasından bır kaç gün geriydi bir süre şuan 5 yasında cok sukur hemen olumsuz mu konuştu

En garantisi 7. Haftadan sonra gitmek 6+1 de gittim bebek görünmedi karından baktı içim içimi yiyor şimdi keşke erken gitmeseydim 7.haftayı bekleseydim ki doktor da bana erken geldin ben sana perşembe cuma gel dedim nıe erken geldin dıe azarladıda pazartesi gidicem 7+1 oluyorum sabır zor ama bekliycem
Tabi her gebelik farklı 6+4 de kalp atısı duyanda var dollenmeye baglı olarak genel olarak vajınalden duyuluyor bu haftalarda

6+5 canım. çarşamba tekrar gel dedi ama kesenin içi kanama alanları doluydu hep, bebek yoktu öyle olunca ben direkt ümidimi kaybettim

6+5 canım. çarşamba tekrar gel dedi ama kesenin içi kanama alanları doluydu hep, bebek yoktu öyle olunca ben direkt ümidimi kaybettim
Seninle aynıyız bende 6+5 im
Allah'tan umut kesilmez inşallah güzel haber alırsın belki kanama alanından dolayı arkada kaldı görünmedi güzel düsünelim yinede kötüyü çağırmayalım bende de boş gebelik korkusu var acele ettiğim için kendime cok kızıyorum ki deneyimli biriyim 3. Gebelik nasıl bu hatayı yaptım kendimi arafta bıraktım Sabır cok önemli

Ben de çok panikliyorum, takip yapacağımız doktora ve hastaneye de bir türlü karar veremiyoruz Ama ilk 12 hafta bebeğin nörogelişim süreci açısından çok kritik en azından yapılması gereken tetkikler ve ihtiyaç olan takviyeler varsa onlar için geç kalmayalım istiyoruz. Yarın bir gelişme olursa paylaşırım yine sevgili MinaEfrahim34

Kızlar göğüs ağrısı yaşıyor musunuz
Yaşıyorum cok erken haftalarda basladı bende hamilelik ten öyle suphelendim hatta öyle test yaptım 26.21 değeri ile ogrenmiştim 31 Ekim'de o günden bugüne arttı agrı ucları özellikle cok acıyor ben oğlumu 8 ay oldu sütten keseli maşallah cok emdi 4 buçuk yasına kadar kontrol ettigimde sıkınca süt geliyor hatta yeni sütten kestigim için sanırım süt tam kesilmediği için gerı doldu

Tabiki canım o konuda haklısın vitamin ben kendi kafamdan basladım 3. Gebelik oldu için biraz bilgim var ocean mummy kullanmıyorum doktora sordum güzel devam et dedi sanada fikir olsun içeriği dolu dolu güzel bir multi vitamin ve omega 3 kaynagı
Ah doktor konusu bendede öyle aynı gün korkudan 2 doktora gittim bişi değişmedi boşa gittim bide
Bekliyorum canım inşallah cok guzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…