Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum yokmus pzt kadar kanma gelmesse pzt yı beklesım dıyorum suan sukur yok alttan muayne etmeısnler dıye korkuyorum bende bılemedım ne yapsam
kendi doktorunuza değil devlette şehir hastanesinde vs kadın doğum acili var o şekilde bir hastaneye gidin bence. bende de kahverengi kanama geldi gittim, karından baktılar vajinal değil. sorduğunuz icin söyledim ben biraz panikliyim ben kesin giderdim

Canlarım bilgileri eksiksiz yazarsanız benim için daha kolay olur
Merhaba ben irem, Son adet tarihim 6 ekim
Esim de ben de 27 yasindayiz 168 boyum 62 kiloyum
Herhangi bir rahatsızlığım yoktu eşimde varikosel vardı (ameliyat olmamıştı henüz)
Hcg 138 ile öğrendim 4 kasımda. 5+3 te kedeyi gördüm, 6+3 te bebegi ve kalp sesini hissettik
Daha ne yazım jdjdjdj
Canlarım bilgileri eksiksiz yazarsanız benim için daha kolay olur

Genelde rahim ters olunca vajinal bakılıyor diğer türlü görmek zormuş, burdan bir arkadaş öyle bakılıyordu ismini hatırlayamadım beta hCG değerin çok güzel başka bir doktora daha baktır
Teşekkür ederim evet gideceğim ama kalp atışı vaktine kadar beklemek istiyorum

Kanama boyle geldi mideniz bulanırsa kusura bakmayın benden bılgılıler vardır aranızda bu yerlesme rengı mı yoksa normal kanamı anlamadım
Kahverengi veya pembe renkliyse korkmayın progesteron eksikliğinden kaynaklıdır doktor ilaç yazar ama gecikmeyin uygun bir vakitte gidip ilacınızı yazdırın hemen kullanmaya başlayın

Kızlar cinsiyet tahminlerinizi alayim ve de masallahlari tabi
Rabbim hepimize kolaylıklar getirsin güzelliklerle gelsin bebekler insallah

Eklentiler

• 1000115586.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000115583.webp
    18 KB · Görüntüleme: 37
Haziran grubundayım ama temmuz gibi görünüyor doğum o yüzden beni de eklerseniz sevinirim sat 12 eylül ama 25 eylüle çekti dr. Kese ve kalp atışını 6+5 te gördüm tahmini doğum 2 temmuz

Haziran grubundayım ama temmuz gibi görünüyor doğum o yüzden beni de eklerseniz sevinirim sat 12 eylül ama 25 eylüle çekti dr. Kese ve kalp atışını 6+5 te gördüm tahmini doğum 2 temmuz

Canim dualarim seninle inşallah güzel haberler ini bekliyoruz mucizelerinle geri gel

Kızlar merhabalar ben bebişimi çok çok erken öğrendim. Size sorum olacak bazı kişilerde hcg artış hızı inanılmaz yüksek o da beni tedirgin etti açıkçası. 14 kasımda 24.4 ile öğrendim. Sonrasında aynı yerde iki gün sonra kan verdiğimde 62.6 çıktı. İki gün sonra doktoruma gittim orda kan sonucum 132 çıktı. Progesteron baktılar oda 16.48di ilaç vermeme gerek yok dedi. Her şey yolunda gibi ama sanki yavaş yükseliyor başka kişileri gördükçe yavaş gibi geldi. Kuruntuda olabilir acaba sizce normal mi

İki kat artmış hep kuzum çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…