- 6 Kasım 2025
- 151
- 93
- 13
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.001
Bak araştır canım hangisi içine sinerseAnladım balım tanıdığım birkaç ilaç önerdei oda kadın doktorunda çalışıyor
Evet Allahım bize bagıslasın evlatlarımızıAyy olmazmı kızzztontiş minikler cennet kokululur yaa
Kese için gittiğimde 4+6 dedi bana göre 4+7 deydim ama. 10 gün sonrasına çağırdı gittiğimde 6+0 olmuş olucamS sinotravel sizi kalp atışınıa hangi gün çağırdı ve gittiğinizde kaç haftalık kaç günlük olacaksınız
İnşallah en kısa sürede canım benimkızlar selam tekrardan,
bugün kendi doktoruma gittim. maalesef bebeğimin iki kalp kapakçığı oluşmuş ve orda gelişimi durmuş, yarın kürtaj olacağım.
doktorum o kadar güzel konuşup o kadar çok içimi rahatlattı ki,
yarın kürtaj için damar yolu açılınca pıhtılaşma testleri için de kan alacaklar, sonucuna göre bakacağız artık.
hepinize çoook güzel bir gebelik süreci diliyorum, anneliğin tadını çıkarın çünkü çok güzel bi his ❤
kendinize çok iyi bakın belki başka topiclerde görüşürüz yine :)
Daha bugün aklımdan sen geçtin canım bir ümitle bekliyordum güzel haber vermenikızlar selam tekrardan,
bugün kendi doktoruma gittim. maalesef bebeğimin iki kalp kapakçığı oluşmuş ve orda gelişimi durmuş, yarın kürtaj olacağım.
yarın kürtaj için damar yolu açılınca pıhtılaşma testleri için de kan alacaklar, sonucuna göre bakacağız artık.
hepinize çoook güzel bir gebelik süreci diliyorum, anneliğin tadını çıkarın çünkü çok güzel bi his ❤
Ben yaptıracağım ama henüz araştırmadım bilgisi olan varsa aydınlanalımarkadaşlar ftal dna yaptıracak var mı? fikir aldıysanız paylaşır mısınız?
Ben yaptıracağım ama henüz araştırmadım bilgisi olan varsa aydınlanalımarkadaşlar ftal dna yaptıracak var mı? fikir aldıysanız paylaşır mısınız?
İnşallah canım yaz haberleriniAminn aynıyız bende görücem inşallah
Geçmiş olsun kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallahkızlar selam tekrardan,
Selam canım cok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı herşey Rabbimden verende o alanda inşallah tez zamanda saglıkla tekrar nasip olsun inşallahkızlar selam tekrardan,
Kuzum benim sen de kendine çook iyi bak, eminim ki ilerleyen aylarda seni göreceğiz. Geçmiş olsun çok, içini ferah tutkızlar selam tekrardan,
En kısa sürede tekrar güzel haberi alman dileğiyle. Allah'ın vardır bir bildiği. Kendine dikkat et ve üzme kendini.kızlar selam tekrardan,
Canim karından kalp atışı duyuldu mu?Kızlar 6+6 dayım ultrasonla baktı doktor ama bu sefer bebiş sağdaydı böyle değişebiliyor mı mu yeri5 haftalıkken soldaydı yolsacla beraber Allah ıma çok şükür kalp atışını gördük karından ile
Kuzummm gittin mi muayeneyee, bebişlerin nasıllsorma 2 gündür benimde öyle daha canlıyım falan ama ben 9+3'üm bugün. akşam doktor kontrolüm var
Ayyy maşallahhhhKızlar kızlar 8+2 den merhabalar bebiş 8 haftalık çıktı çok şükür haftasını yakalamışkalp atışını da duyduk darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah Herseydenbitutam
Ben bu hafta sonu kontrolden sonra kan vereceğim, natera da yaptıracağım panaroma full paketi 500 dolardı sanırımarkadaşlar ftal dna yaptıracak var mı? fikir aldıysanız paylaşır mısınız?
Ya kıyafetten kıyafete bile çok değişiyor bence ben de 62 gittiğim ilk muayeneden sonra 2 hafta önce 65 çıkmıştım, doktor sınıra yaklaştın almaman lazım demişti geçtiğimiz haftasonu 61 çıktım. Kilo konusunda bence gaz problemlerinden dolayı da o şişkinlikle fazla çıkıyoruz zaman zaman.Kızlar ben 7+3’teyim ve şimdiden 2 kg almışım. Bu kadar bulantıya rağmen nasıl aldığımı hala anlamadım. Böyle kontrolsüz devam eder diye çok korkuyorum. Zaten midem sıvı şeyler almıyor. Sürekli ekmek,simit,galeta, makarna yediğim için böyle oldu galiba. Şimdiden kıyafetlerim olmuyor.
Uyyy kıyamam balımm inşallah geçerler ya gün içerisinde az az yemeye çelış suyunu azar azar yudumlarla içmeye çalış miğdeyi yormadan belki iyi gelirKizlar hep ayni seyleri yaziyorum ama midem cok kötü ya... 2 haftadir evdeyim. Sadece hataneye gidip gelebildim. Hamileligin bir tadini cikaramadim. Evin icinde bile zor yürüyorum. Doktor bulanti hapi verdi güya ama pek faydasi yok.
Kate Middleton da siddetli bulanti yasamis. Yani prenses de olsan caresi yok...
Tabii balımmİnşallah canım yaz haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?