Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım balım tanıdığım birkaç ilaç önerdei oda kadın doktorunda çalışıyor
Bak araştır canım hangisi içine sinerse
Ayy olmazmı kızzz tontiş minikler cennet kokululur yaa
Evet Allahım bize bagıslasın evlatlarımızı
Bizim gelinde hamile oda 17+1 tam 10 hafta var aramızda böyle yakında olunca güzel oluyor iyi geçiyor

kızlar selam tekrardan,
bugün kendi doktoruma gittim. maalesef bebeğimin iki kalp kapakçığı oluşmuş ve orda gelişimi durmuş, yarın kürtaj olacağım.
doktorum o kadar güzel konuşup o kadar çok içimi rahatlattı ki,
yarın kürtaj için damar yolu açılınca pıhtılaşma testleri için de kan alacaklar, sonucuna göre bakacağız artık.
hepinize çoook güzel bir gebelik süreci diliyorum, anneliğin tadını çıkarın çünkü çok güzel bi his ❤
kendinize çok iyi bakın belki başka topiclerde görüşürüz yine :)

İnşallah en kısa sürede canım benim Rabbimin vardır bir bildiği sakın kendini üzme kendine çok iyi bak

Daha bugün aklımdan sen geçtin canım bir ümitle bekliyordum güzel haber vermeni her şerde bir hayır vardır sen zaten çok güzel bir annesin eminim kısa zamanda yeniden sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın kendine çok iyi bak

Geçmiş olsun kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah

Selam canım cok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı herşey Rabbimden verende o alanda inşallah tez zamanda saglıkla tekrar nasip olsun inşallah sende kendine cok iyi bak inşallah canım

Kuzum benim sen de kendine çook iyi bak, eminim ki ilerleyen aylarda seni göreceğiz. Geçmiş olsun çok, içini ferah tut

En kısa sürede tekrar güzel haberi alman dileğiyle. Allah'ın vardır bir bildiği. Kendine dikkat et ve üzme kendini.

Kızlar ben 7+3’teyim ve şimdiden 2 kg almışım. Bu kadar bulantıya rağmen nasıl aldığımı hala anlamadım. Böyle kontrolsüz devam eder diye çok korkuyorum. Zaten midem sıvı şeyler almıyor. Sürekli ekmek,simit,galeta, makarna yediğim için böyle oldu galiba. Şimdiden kıyafetlerim olmuyor.

Ya kıyafetten kıyafete bile çok değişiyor bence ben de 62 gittiğim ilk muayeneden sonra 2 hafta önce 65 çıkmıştım, doktor sınıra yaklaştın almaman lazım demişti geçtiğimiz haftasonu 61 çıktım. Kilo konusunda bence gaz problemlerinden dolayı da o şişkinlikle fazla çıkıyoruz zaman zaman.

Uyyy kıyamam balımm inşallah geçerler ya gün içerisinde az az yemeye çelış suyunu azar azar yudumlarla içmeye çalış miğdeyi yormadan belki iyi gelir
İnşallah canım yaz haberlerini
Tabii balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…