- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.981
Az önce yazdım, şükür her şey yolundaymış canım çok teşekkür ederiiimAyy inşallah herşey yolundadır balım stres yapma rabbim herzaman bizlehaber et bize
Evet hepsi farklı heyecan 3. De bişi olmaz dedim ama dediğimi yuttum vallahi asırı heyecanlı geçiyorAhahahah yerimm vallahi çok heycanlı yaaa
Ayy çok zor kız evde iş göremiyomAy gerçekten Allah korumuş cok geçmiş olsun hemen iyileş inşallah
Cok normal 2 kişilik nefes alıyor 2 kişilik kalbimiz atıyorben gebe kaldıgımı öğrenene kadar düzenli spor yapan biriydim halada sabah 1 saat yürüyüş yapıorum ona rağmen nefes nefese kalıyorum bayır merdıven çıkarken fena oluyorum dizlerim tutmuo
Ya diyorumya başta böyleyseAyy çok zor kız evde iş göremiyomnapcaz biz ilk ayda böyle
Ben ocean mummy basladım doktora sormadan halada onla devam doktor gayet iyi onla devam et dedi canım öneririm içeriği cok iyi omega 3 te var hepsiKızlar doktoru bekliğimi yoksa ben takviyeler alıyımı napiyim siz ne yaptınız
Uyyy bacımm vallahi rabbim sana güç kuvvet versinYa diyorumya başta böyleysebide 2 çocuk daha var ikiside okula gidiyor 1 ı 6.sınıf diğeri ana okulu bide okul yollarında gidip geliyorum perişan oldum ama napalım tatlı yorgunluklar bunlar
Amin canım hepimize inşallahUyyy bacımm vallahi rabbim sana güç kuvvet versin
Hangi hapı kullanıyorsunuzKizlar hep ayni seyleri yaziyorum ama midem cok kötü ya... 2 haftadir evdeyim. Sadece hataneye gidip gelebildim. Hamileligin bir tadini cikaramadim. Evin icinde bile zor yürüyorum. Doktor bulanti hapi verdi güya ama pek faydasi yok.
Kate Middleton da siddetli bulanti yasamis. Yani prenses de olsan caresi yok...
NuperalHangi hapı kullanıyorsunuz
Başka hap deneyin istersenizNuperal
Prilam alıyorum gece iki tane iyi geliyor bana kuzum aklında bulunsunNuperal
Anladım balım tanıdığım birkaç ilaç önerdei oda kadın doktorunda çalışıyorBen ocean mummy basladım doktora sormadan halada onla devam doktor gayet iyi onla devam et dedi canım öneririm içeriği cok iyi omega 3 te var hepsi
Canımm nedemekAz önce yazdım, şükür her şey yolundaymış canım çok teşekkür ederiiim
Ben daha 6+6sorma 2 gündür benimde öyle daha canlıyım falan ama ben 9+3'üm bugün. akşam doktor kontrolüm var
Ayy olmazmı kızzzEvet hepsi farklı heyecan 3. De bişi olmaz dedim ama dediğimi yuttum vallahi asırı heyecanlı geçiyor
Ay bilemedim yaa benim vardı mide bulantım 2 gündür yok. Burda da işte düşük vs durumlarında belirtilerim gitmişti şeklinde okumuştum o yüzden aklıma onlar gelip duruyorBenim hiç bulanmıyor koku hassasiyetim yok sadece göğüs ağrısı var oda dinlendiğimde minimuma iniyor korkma canım belirti olmaması bebekle ilgili olumsuz birşey olduğu anlamına gelmiyor içini ferah tut güzel güzel şeyler düşün güzzel haberler al
Aminn aynıyız bende görücem inşallahHerseydenbitutam canım bende keseyi bugün gürdüm . Sat 21 Ekim , yaş 34 , 2. Çocuk , 4+6 da gördüm keseyi . Darısı kalp atışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?