Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, listeye beni de ekler misiniz?

YAŞ 29
KAÇINCI ÇOCUK 1
SAT 25.09.2025
KESE 5
KALP ATIŞI 6+5
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 4.07.2026 Teşekkürler

3-4gün ileri geri olabilri diyor ama doktorlar bence normal, baksanıza ayakları bile tomurcuklanmış ya yerim onu
Evet evet doktor da öyle söyledi. Satı düzenlememize gerek yok birkaç gün için sorun yok dedi çok şükür bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok başka duygular ben öğretmenim ailelerimiz yanımızda değil yemekler tiksindiriyor öyle içim almıyor hayatta kalmaya çalışıyoruz bakalım bebişlerimiz iyi olsun da inşallah bu günler de geçer

Biraz daha sabredicez ya azıcık kaldı. Sonra burada kahvelerimizi mis gibi içip yemeklerimizi keyifle yiyor olucaz. Bi de yaz bebişleri bunlar yaza doğru meyve şov yaparız

Merhaba benim takvime göre 5+4 haftalık. Bugün kese 3 mm 1 hafta geri dedi. Normal mi bu korkuyorum
Normaldir canım geç döllenme olmuştur yunurtlamanı net bilmiyorsan normal korkma 2 hafta sonra git kontrole ozaman büyür hem bebişi de görürsün acele etme gitmek için sonra bebek görünmez içine boşuna korku girmesin ben 6+1 de 2 gün geri olduğunu bildiğim halde gittim 5+6 gibi oluyordu bebek görünmedi yolk saç vardı oda net deildi korkudan aynı gün başka doktora gittim 1 saat arayla ordada aynı sey çıkınca 1 hafta içim içimi yedi aklımdan neler geçti keşke acele etmeseydim dedim 7+1 de gittiğimde bebeyi gördüm kalp atısınıda dinledim ogun 6+6 uyumlu çıktı mesela atalarımız boşuna dememiş acele işe şeytan karısır diye

Bence olabilir 17ekimde pik gördüğünüz ovulasyon testiniz var mı belki iki kere de yumurtlamış olabilirsiniz

Merhaba, doktora ulaşmak kolay olmadığı için burdan yazıyorum. 4-5 gündür sadece vajinal akıntıda pembemsi kan vardı ancak 1 saattir kasık ağrısıyla beraber hafif kanama başladı. Şu an 5+3 üm ve Pazar günü acil ultrasona girmiştim keseyi ve solk göründü ancak henüz bebek yok denmişti. Şimdi acaba düşük mü yapıyorum. Aranızda bu haftalarda kanaması olup süreci devam eden var mı?

Bence hemen acile git kuzu riske atma

ayy siz vallahi bizim halimiz ne olacak zaman su gibi gecsede kucaklairmiza alsak bebislerimizi

yaa yerimmm çok mutlu oldum canim benimmm aramıza hoşgeldin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…