- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.421
Bende bugun tekrar gittim kontrol e ama dis kese 5+3 de kalmis duraksamis yano sozde sat tarihine gore 7 +3 7+4 gibi olmam gerekirmis ama hala bebek yok yolk kesesi de tektas goruntusu gibi gorundu kalp atimi da yok son kez carsamba kontrol edilcek yoksa hala kurtajBende durumu anlatayım belki yardımcı olabilirim beta vermeyi birakali çok oldu ben 3 kere verdim sonuncusunu da 4 kasımda verdim 1429 du sat 20 Eylül iki hafta önce gittigimde ben sanıyorum ki 7 hafta 5 günlük hamileyim kese gördük iki hafta sonra gel dedi ne bebek var ne ölçü bişi söylemedi neyse iki hafta sonra bugün bir daha gittim öğrendim ki şuan 7 hafta 3 günlük hsmileymisim meğer kalp atışını da bebeği de gördük bugün belki yardımcı olmuşumdur
Ayy allah korusun balım böyle naneli şeyler koklamaya çalış belki iyi gelir nefes egzersizi yap oda iyi gelir belki minik minik yemeye çalış ağır olması yemek belki iyi gelir bacım heKızlar 7+6’dayım benim bulantılar 2 gündür daha kötü oldu, kusmaya çevirdi. Sabah haşlanmış patates yememe rağmen saatlerdir kusuyorum. İş yerindeyim bir de rengim sarardı. Midemde artık bir şey kalmadı acı su geliyor. Böyle nasıl yaşayacağız? Prilam günde 4 tane kullanmama rağmen böyle. Midem boşken bir nebze daha rahatım. Bir yöntemi yok mu napiyim serum mu isteyeyim?
Müdürüm anlayışlı olmadığı için izin isteyip çıkamıyorum maalesef. Sabah kusmaktan 1 saat geç gelmiştim zaten, ancak bayılırsam izin verir.
Allah korusun balımm inşallah kalp atışını duyarsınBende bugun tekrar gittim kontrol e ama dis kese 5+3 de kalmis duraksamis yano sozde sat tarihine gore 7 +3 7+4 gibi olmam gerekirmis ama hala bebek yok yolk kesesi de tektas goruntusu gibi gorundu kalp atimi da yok son kez carsamba kontrol edilcek yoksa hala kurtaj
İçini ferah tutmaya çalış inşallah bebeğin seninledir eğer kürtaj olman gerekirse de üzülme demekki sağlıklı değilmiş rabbim hayırlısını nasip eder en kısa zamanda inşallahBende bugun tekrar gittim kontrol e ama dis kese 5+3 de kalmis duraksamis yano sozde sat tarihine gore 7 +3 7+4 gibi olmam gerekirmis ama hala bebek yok yolk kesesi de tektas goruntusu gibi gorundu kalp atimi da yok son kez carsamba kontrol edilcek yoksa hala kurtaj
Bana da bugun kontrol e gittim en son 18 kasim da crl 5+3 ile uyumlu dendi.Bende durumu anlatayım belki yardımcı olabilirim beta vermeyi birakali çok oldu ben 3 kere verdim sonuncusunu da 4 kasımda verdim 1429 du sat 20 Eylül iki hafta önce gittigimde ben sanıyorum ki 7 hafta 5 günlük hamileyim kese gördük iki hafta sonra gel dedi ne bebek var ne ölçü bişi söylemedi neyse iki hafta sonra bugün bir daha gittim öğrendim ki şuan 7 hafta 3 günlük hsmileymisim meğer kalp atışını da bebeği de gördük bugün belki yardımcı olmuşumdur
Yolk gorunse bile embriyo yada kese gerideyse kurtaj deniyorAllah korusun balımm inşallah kalp atışını duyarsın
Sabredelim kuşlar bu bulantılar da geçicek inşallah rahata kavuşcaz allahın izniyleBende ayni durumdayım sabahtan beri 9 defa falan kustum okadar zor ki. Hic birsey midemde durmuyor herseyden tiksindim. Aglamak istiyorum artık. 2 kilodan fazla vermişim ne olacak boyle bilmiyorum.
Yumutlaman belki geç olmuştur bu bebeişler ne yapıyor içerdeMerhabalar, adete göre 5+4 günlük gebeyim. Bugün doktora gittim 3mm kese gördü. 1 hafta geç döllenmiş dedi. Normal mi acaba
Insallah canim cok zorSabredelim kuşlar bu bulantılar da geçicek inşallah rahata kavuşcaz allahın izniyle
Ben şuan başlardayım ama hamile olmadan önce baya dökülüyordu heralde kel kalcam tövbeKızlar selam, 8 haftanın içindeyim, saçım aşırı dökülüyor. Geçen hafta kan verdim değerlerim iyidi, fakat saç dökülmesi başladı 4-5 gündür. Elenatal1 de kullanıyorum. Doktora 2 hafta sonra gideceğim, yaşayan bir öneri alan oldu mu?
Aramızda bir gün varAramızda bir gün var benim de sat 24 eylül.
Kalp atışı için 7+2 de gel dedi çok merak ediyorum...
Acile gidip kan ver bekleme dişim ağrıyor hap almadan önce hamilelik şüphemin gitmesini istiyorumMerhabalar benim sat 19 Ekim, evde test yaptığımda pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim orda da idrarda bakınca pozitif çıkmıştı, bugün kontrol için gittim ultrasonda hiçbir şey görülemedi, 5+4 üm. Beta hcg için kan verdim. Sonuç pazartesi çıkar dediler. Büyük ihtimalle dış gebelik dedi doktor. Daha önce de dış gebelik olmuştu. Çok üzgünüm ağlamamı durduramıyorum
Ben cok zor hamile kalabilen biriyim bi dis gebelik gecirdim bi bu sekilde oldu sebepsiz infertilite diyorlar ya sag tup tikali sol da cikolata kist var hayirlisi artikİçini ferah tutmaya çalış inşallah bebeğin seninledir eğer kürtaj olman gerekirse de üzülme demekki sağlıklı değilmiş rabbim hayırlısını nasip eder en kısa zamanda inşallah
Yurtdışında yaşıyorumAcile gidip kan ver bekleme dişim ağrıyor hap almadan önce hamilelik şüphemin gitmesini istiyorum
İdrarda bakınca pozitif demiştiniz doktorda o zaman betanız kaçtıMerhabalar benim sat 19 Ekim, evde test yaptığımda pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim orda da idrarda bakınca pozitif çıkmıştı, bugün kontrol için gittim ultrasonda hiçbir şey görülemedi, 5+4 üm. Beta hcg için kan verdim. Sonuç pazartesi çıkar dediler. Büyük ihtimalle dış gebelik dedi doktor. Daha önce de dış gebelik olmuştu. Çok üzgünüm ağlamamı durduramıyorum
Bende de cikti troid 3.36 ama ilac verdiler cokta yuksek gibi gelmedi aslinda bana ama kullandim bendeben hamile kalmadan önce 6 çıkmıştı onu kullandım hamile kaldım ve 4 hafta sonra 2,30 a düşmüştü değer
Sat 5 ekim benim ama ovilasyon testleri kullaniyordum ben 17 ekim pik yapmisti bizde onu degerlendirdik ona gore hesaplarsam da 7 hafta imkansiz geliyor banaBende bugun tekrar gittim kontrol e ama dis kese 5+3 de kalmis duraksamis yano sozde sat tarihine gore 7 +3 7+4 gibi olmam gerekirmis ama hala bebek yok yolk kesesi de tektas goruntusu gibi gorundu kalp atimi da yok son kez carsamba kontrol edilcek yoksa hala kurtaj
Çok iyi canım doğumda %50 olursa muhteşem olur senin içinYok eklemediniz sigortam yok tssm kardeşim orada personel onun muayene indiriminden yararlanıyorum %50 aile yakınlarına 2880 normalde muayene ben 1440 gıdıyorum şu an cok memnunum fiyatta bedava ayrıca 10 gun ıcınde ıstedıgım zaman kontrole gıdebılıyorum bedava bu hafta 2 kere gıttım mesela kahverengı akıntım oldu
Burada betaya hiç bakmıyorlar, bugün kese görülmesi gerekiyordu görünmeyince beta bakmaya karar verdilerİdrarda bakınca pozitif demiştiniz doktorda o zaman betanız kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?