- 18 Mayıs 2025
- 393
- 245
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.501
Kuzum ilaçtan direkt, ben bugün ilacı almadım mide bulantım hiç olmadı. İlacı aldıktan sonra ama mide bulantısı geliyor hemen.Kızlar mide bulantısına sabah değilde akşam yaşayan var mı? Gece yatmadan ilaç alıyorum sanırım o yüzden sabahları çok bulantım olmuyor ama akşamları baya rahatsız ediyor beni
İlaç aslında mide bulantısı için kuzucum ya senin o ilaçta bi terslik yok mu? Benim gece alıyorum dediğim ilaç prilam mide bulantısı için zatenKuzum ilaçtan direkt, ben bugün ilacı almadım mide bulantım hiç olmadı. İlacı aldıktan sonra ama mide bulantısı geliyor hemen.
Ay gerçekten tam hamile oldum beynim küçükdü anlamamışımİlaç aslında mide bulantısı için kuzucum ya senin o ilaçta bi terslik yok mu? Benim gece alıyorum dediğim ilaç prilam mide bulantısı için zaten
Duruyordu test ama 17 ekim pik olsa gebelik o zmaanlardan olmuyor mu gec dollenmeden supheleniyorum cunku ben pazartesi yolk sac kil gibi incecikti bugun persembe tektas sekli direkBence olabilir 17ekimde pik gördüğünüz ovulasyon testiniz var mı belki iki kere de yumurtlamış olabilirsiniz
Ahahaj deli estağfirullahAy gerçekten tam hamile oldum beynim küçükdü anlamamışımben progestan sanıyorum acaba mide yanman da mı var kuzum mide yanması varsa mide bulantısı ilaçtan sonra artıyor olabilir
Evet bende böyleyim gece alıyorum gündüz idare ediyor akşam rahatsız oluyorum çok normal etkisi geçiyor benceKızlar mide bulantısına sabah değilde akşam yaşayan var mı? Gece yatmadan ilaç alıyorum sanırım o yüzden sabahları çok bulantım olmuyor ama akşamları baya rahatsız ediyor beni
ayy ben bıçak saplar gibi oluyor ya habsururken bile iki büklüm oluyom öyle habsuruyom birde güncelleme mi geldi bana anlamadım ahahahahah ben o kadar habsurmam ama simdi her seye habsuruyom yaa sinir bozucu
İçim rahatladı sağ olun hanımlarrBana anlık çok kötü sancı geliyor bi süre sonra geçiyor, bi kaç kez baya endişelendim ama doktora gittim normal dedi
Bence çok yüksek olasılık geç döllenme tam bi hafta oynuyor dediğinizde, bence endişe etmeyin hiç bebeğinizin büyüdüğünü düşünün bir kaç hafta içinde kocaman olurDuruyordu test ama 17 ekim pik olsa gebelik o zmaanlardan olmuyor mu gec dollenmeden supheleniyorum cunku ben pazartesi yolk sac kil gibi incecikti bugun persembe tektas sekli direk
Yemin ederim öyleymiş varya, ben bugün iğneye geçtim benim aslında mide bulantım yokmuşAhahaj deli estağfirullahprogestanda kullanıyorum ben kuzu ama gece yatmadan 1 tane onu da fitil olarak kullanıyorum hap olarak baya yan etkisi varmış çünkü
Sen hap olarak kullanıyodun sanki öyle hatırlıyorum demiYemin ederim öyleymiş varya, ben bugün iğneye geçtim benim aslında mide bulantım yokmuş
Evet kuzucum, haptan yıldım artık iğne verdi doktorSen hap olarak kullanıyodun sanki öyle hatırlıyorum demi
İğne bana zor gelir mesela ama sen hap yerine iğneye bile okeysen hap ciddi sıkıntılı demekkiEvet kuzucum, haptan yıldım artık iğne verdi doktor
Benim hep akşamları ya istifra yok ama oldu olacak gibi bir bulantı yaşıyorum akşamları. Gündüz bu kadar olmuyor ilacı içmediğim zamanlarda gündüz rahatsız etmiyordu akşam çok rahatsız oluyorum ama şöyle düşündüm gündüz hep işteyim oturur halde akşam yemekten sonra hep yatıyorum o yüzden mi oluyor diye de düşünüyorum açıkçasıKızlar mide bulantısına sabah değilde akşam yaşayan var mı? Gece yatmadan ilaç alıyorum sanırım o yüzden sabahları çok bulantım olmuyor ama akşamları baya rahatsız ediyor beni
Yok bence ben çok pimpirikleniyorum sürekli bi şey mi oldu diye gidiyorum ondan verdi. Başta sancım oldu ardından Hafif ağrım oldu ve hepsi hapşırdıktan sonra olunca o kadar korktum ki koşup gittim, içini rahatlatsın mide bulantın da kalkar dedi fitil benim için daha zor korkuyorum yanlış yaparım diyeİğne bana zor gelir mesela ama sen hap yerine iğneye bile okeysen hap ciddi sıkıntılı demekkisana neden verdi kanaman falan mı vardı kuzu
Insallah oyle olur cok acayip bi durum yasiyorum inan ki doktor kese bos yolk sac var sadece bos gebelik diyince tek yaptigim aglamak olduBence çok yüksek olasılık geç döllenme tam bi hafta oynuyor dediğinizde, bence endişe etmeyin hiç bebeğinizin büyüdüğünü düşünün bir kaç hafta içinde kocaman olur
Bence içinizi ferah tutun ben size ilk yazdığınızdan beri diyorum bence bebişiniz büyüyor, geç döllenmeyi bazı doktorlar anlamıyor hemen boş kese gebelik yok demeye bayılıyolar onlara aldırış etmemek lazımInsallah oyle olur cok acayip bi durum yasiyorum inan ki doktor kese bos yolk sac var sadece bos gebelik diyince tek yaptigim aglamak oldu
Ay nsallah oyledir yolk sac i tektas gibi gorunce bakiyorum interntten de gec dollenme olabilir tektas iyi birsey yaziyor arada kaliyorum ve cok ta istiyorumBence içinizi ferah tutun ben size ilk yazdığınızdan beri diyorum bence bebişiniz büyüyor, geç döllenmeyi bazı doktorlar anlamıyor hemen boş kese gebelik yok demeye bayılıyolar onlara aldırış etmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?