Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Allah esirgesin evlerden Irak, bebeğin kalbi dursa anlar mıyız ya doktor 5 hafta sonra gel dedi nasıl dayanacam bilmiyorum sürekli göğüslerimi falan yokluyorum bekirtilerim devam esiyor mu diye
Bende hep bunu düşünüyorum bana da 1 ay demişti çok şükür bir hafta kaldı haftaya cuma gideceğim ama tedirginim

Yok aynıdır panaroma sadece testin adı natera şirketin adı zaten ama fiyat farkı çok aşırı şaşırdım. Cumartesi bi doktora gidiyim bu işi çözücem darlıycam onları öğrenicem
Ben ilk hamileliğimde fiyat alıp araştırırken doktora göre farklı fiyat verdiklerini fark etmiştim. Mesela aynı paket için ben durumun adını söyleyip aldığım fiyat farklıydı yine burada yazılanları görmüştüm benimle de aynı zamanda aynı paket için başkasının aldığı fiyat çok farklıydı. Bence bu şekilde. Siz görüştünüz mü bilmiyorum ama bana o zaman doktorunuz kim diye sormuştu. Hastane ve doktor ismi vermiştim tanımıştı zaten hemen doktorunuz bu bu testi özellikle ister diye söylemişti bana. Zaten doktorum da onları istemişti benden.

Kızlar benim net bi bulantım yok ama hiçbir şeyi canım istemiyor yemek yiyemiyorum iştahsızlık var derinden derinden bulantı gibi. Doktor da 12 hafta bebek için çok önemli bu haftada oluşuyor ,beslenmene dikkat et dedi durumumu anlatınca multi vitamin verdi onu alıyorum ama çok da suçlu hissediyorum kendimi iyi beslenemediğim için. Benim durumumda olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…