- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.681
Benimde ellerim ayaklarım buz gibi kat kat üstümü örtüyorum uyurken , gaz bir yandan çok fena sürekli bağırsaklarım hareketli çok sıkıştırıyor kalbimi6+4 üm bugün. Gaz beni bitirdi bu hamileliğimde. Sanki kalp krizi geçiriyorum öyle sıkıştırıyor beni :/ 1 lokma bisey yemeğe korkar oldum ne gaz yapıyor onuda anlamadım. Bi tek elim ayağım buz ısıtamıyorum.
Gece çok miğde yanması yaşıyorum, geçen hafta doktora gittim kalp atışını dinletti ama yanma için bişey vermedi folik asit dışında, siz neler kullanıyorsunuzBulantılar harici iyi gibiyiz canım sen nasılsın
şurup ve rennie veren oluyor mide için canım ben yaşamıyorum ama kullanan çok arkadaş duydum sen gittiğinde şikayetini söylersenverşr muhtemelen. onun dışında bende sadece folik asit ve mide bulantısı için ilaç kullanıyorumGece çok miğde yanması yaşıyorum, geçen hafta doktora gittim kalp atışını dinletti ama yanma için bişey vermedi folik asit dışında, siz neler kullanıyorsunuz
Daha 10+1 ama bu sabah hamile pantalonuna geçiş yaptım sırf gaz yüzünden6+4 üm bugün. Gaz beni bitirdi bu hamileliğimde. Sanki kalp krizi geçiriyorum öyle sıkıştırıyor beni :/ 1 lokma bisey yemeğe korkar oldum ne gaz yapıyor onuda anlamadım. Bi tek elim ayağım buz ısıtamıyorum.
maalesef kuzum gaz ve şişkinlikten akşama doğru yürüyen top gibi oluyorumDaha 10+1 ama bu sabah hamile pantalonuna geçiş yaptım sırf gaz yüzündenmoralim öyle bozuldu ki. Topu topu 1 kilo aldım gebelik başlangıcından ama öyle bi gaz var ki 6 aylık gibi dolaşmaya başladım
Bana monurol saşe vermisti doktor 1 hafta sonra idrar testi verdim temizlenmisti enfeksiyon. Sanırım gebelikte sık sık olan bir durum amaKızlar 6.haftamdayken idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim. İnfex verildi antibiyotik. O dönem şikayetlerim geçti ancak şu an tekrar aynı sıkıntıları yaşıyorum. Genelde hangi ilaçları veriyorlar bu dönemde? Kullanıp daha etkili olduğunu düşündüğünüz bir ilaç oldu mu? Bulantılarımdan dolayı bol su içemiyorum maalesef.
senin yolk sac resmen belirgin benim 6. hafta ultrasonumda sadece kesenin içinde beyaz çizgiler vardı doktorda 10 gün sonra çağırdı daha henüz dolmadı 10 günBundan birsey gorebilen var mi kizlar doktor gec dollenme gibisin dedi bekleyelim yolk sac tek tas belirgin bekleyelim 1 2 hafta daha dedi ama embriyo goremedim dedi
Benim gec dollenme ama o yuzden olabilir belki normal de sat 5 6 ekim benimsenin yolk sac resmen belirgin benim 6. hafta ultrasonumda sadece kesenin içinde beyaz çizgiler vardı doktorda 10 gün sonra çağırdı daha henüz dolmadı 10 gün
Canım sen naptın bebeği görebildin mi yakındı tarihlerimiz ben pztesi gitcem inşallah görürümBenimde ellerim ayaklarım buz gibi kat kat üstümü örtüyorum uyurken , gaz bir yandan çok fena sürekli bağırsaklarım hareketli çok sıkıştırıyor kalbimi
Aa yazmışsın yeni gördüm inşallah görürüzCanım sen naptın bebeği görebildin mi yakındı tarihlerimiz ben pztesi gitcem inşallah görürüm
Ben de iyiyim canım bulantılar dışında, zaman zaman kasık ağrıları da oluyor ama eskisi kadar değilİyiym canımm sen nasılsınn:))
Tabiki öncelik sağlık olsun gerisi hiç önemli değil, sonrası insallah gönlümüzdekini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin insallah
Bulantı da var mı doktor bana bulantı için prilam verdi. Gece alırsam gün boyu baya iyi kesiyor bulantıyı. Belki yanma için de işe yarar. Onun dışında folik asitten devam bizde deGece çok miğde yanması yaşıyorum, geçen hafta doktora gittim kalp atışını dinletti ama yanma için bişey vermedi folik asit dışında, siz neler kullanıyorsunuz
Bende 7+0 ama 2 haftadır resmen 4 aylık hamile gibi karnım özellike akşam saatlerinde felaket bir gaz oluyor ve sancısı tabi yediklerime dikkat ediyorum bol su içiyorum yinede geçmiyor bilen varsa bizi de aydınlatsınGaz sancıları geri döndü bugün yaşayan var mı baya sancı çekiyorum10+4üm bugün
Perşembe günü gideceğim canım 3 gün kaldı inşallah görürüz bebisleride kalbini duyarızAa yazmışsın yeni gördüm inşallah görürüz
Evet geç dollenmede olabiliyor zaten düzeltilmiş sat belirliyor bazen doktorlar , yolk sac bayağı belirgin oluşmuş amaBenim gec dollenme ama o yuzden olabilir belki normal de sat 5 6 ekim benim
Kese boyu 11 mm doktorum 20 mm olana kadar embriyo görünmemesi normal demişti aynı bu şekilde beyazlıklar vardı onları göstererek embiyoya dair oluşumlar var demişti normal bence şuanda bir sorun görünmüyorKızlar bugün 5+4 keseyi gördü ama embriyo’ya dair oluşumlarda var dedi cuma tekrar gel dedi normal mi sizce
Ha birde karından usg bakıldı
Ohaa vallahi ben tatlı soslu bişey görünce midem bulanıyorBenim ki baya karışık turşu cok yedim bir ara ara ara da tatlıyı cok istiyor kizimda cok acı yemiştim baya zehir gibi biberleri şeker gibi yiyordum.
Korkma balım allahın izniyle kötü bir şey değildirKızlar kahverengi lekelenmem oldu doktora gidiyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?