Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok ekşi yiyemiyorum midem rahatsız olduğu ve tansiyonumu düşürdüğü için ama nar ekşisi falan çok canım çekiyor. tuzu direkt yiyebilirim öyle tuza bağımlı oldum
Vallahi yardımcımız olsunn kızlar ben tansiyonum düşüyor sanıyordum galiba şekerim düşüyor tansiyonumda düşüyor ama az ben anlamadım dengeyi nasıl kurcam

Bende yoğurt yiğemiyom iğrenç geliyor biryerde görmüştüm aslında miğde bulantımızı su içerek giderebilirmişiz bol su tüketimi

Bilmiyom ki balım ya bol su tavsiye ederler gün içerisinde iç çamaşırını temiz tut bol su içmeye çalış soğuk iç vallahi ce pipetle iç oyun oynar gibi iç vallahi içiliyor sen bile farkına varmıyorsun dene istersen

Ben geğiren bir insan değilim kokay kolay beceremezdim hamileliğimde recep ivedik gibi oldum

Gece çok miğde yanması yaşıyorum, geçen hafta doktora gittim kalp atışını dinletti ama yanma için bişey vermedi folik asit dışında, siz neler kullanıyorsunuz
Aşkım gece yatarken 1 2 saat önceden ağır yemek yeme omlarda yapıyor yastığını yüksekte tutu bu hastanedekiler gibi öyle bir dene sağ tarafına yatmaya çalış inşallah işe yarar ben öyle yapıyorum iyi geliyor

Daha 10+1 ama bu sabah hamile pantalonuna geçiş yaptım sırf gaz yüzünden moralim öyle bozuldu ki. Topu topu 1 kilo aldım gebelik başlangıcından ama öyle bi gaz var ki 6 aylık gibi dolaşmaya başladım
Uyy kuzum evde hamilelik egzersizi yapmaya çalış gulitenli şeylerden kaçın oda şişkinlik yapıyor bende öyle

Merhabalar benim son adet tarihim 20 Eylül 28 Ekim 30 Ekim ve 4 kasımda kan verdim sırasıyla 171 302 ve 1429 du bir daha kan tahlili vermedim 4 kasımdan sonra 13 kasımda doktora gittiğimde keseyi görmüştük ama daha bebek yoktu içeride iki hafta sonra tekrar gel dedi iki hafta sonra 27 kasımda gittiğimde bebeği de gördüm kalp atışını da duydum hatta ben 9 hafta 5 günlük olarak gitmiştim ama keseye göre 7 hafta 3 günlük hamileymişim sat tarihim de değişti buna bağlı olarak umarım yardımcı olabilmişimdir anlatımımla senin durumuna gelirsek de belki geç döllenme olabilir aynı benimki gibi içini ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…