- 27 Mart 2025
- 222
- 158
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.701
Vallahi yardımcımız olsunn kızlar ben tansiyonum düşüyor sanıyordum galiba şekerim düşüyor tansiyonumda düşüyor ama az ben anlamadım dengeyi nasıl kurcamçok ekşi yiyemiyorum midem rahatsız olduğu ve tansiyonumu düşürdüğü için ama nar ekşisi falan çok canım çekiyor. tuzu direkt yiyebilirim öyle tuza bağımlı oldum
Yaaa yerimm günaydın balımmm iyiyiz teyzesi biraz annesine acıyor bu vebek miğde bulantısını hafifletiyorGünaydınlar dünyanın en güzel anne adaylarına, nasılsınız hanımlar?
İnşallah minik babyy gözükür saklandığı yerden annesiBundan birsey gorebilen var mi kizlar doktor gec dollenme gibisin dedi bekleyelim yolk sac tek tas belirgin bekleyelim 1 2 hafta daha dedi ama embriyo goremedim dedi
Insalah saklaniyordur da cikar 1 2 hafta icinde ben goremiyorum ama siz gorebiliyor musunuzİnşallah minik babyy gözükür saklandığı yerden annesi
devlet karşılıyor diye biliyorum kan ile bakılıyor ikili taramayaikili tarama doktor muanesi içinde mi oluyor ekstra ücret mi??
Bende yoğurt yiğemiyom iğrenç geliyor biryerde görmüştüm aslında miğde bulantımızı su içerek giderebilirmişiz bol su tüketimiEvet zaten halsizlik de ondan oluyor. Benim normal hayatta da tansiyonum hep o civardaydı, daha beter oldum şimdi. Sıvı olan her şey beni mahvediyor o yüzden su da içemediğim için yerimden kalkamıyorum. Süzme peynir, krem peynir yiyebiliyorum ben.
Yoğurttan sonra kusmuştum o yüzden ondan da tiksindim. Sadece arada yanmam azalsın diye soğuk süt içiyorum yarım bardak kadar. Bugün dışarıdan sulu yemek alıp yemeyi deneyeceğim kusmadan. Düşüncesi bile midemi bulandırıyor ama karbonhidrattan çok bunaldım, umarım başarabilirim.
soğuk su hafifletiyor mide bulantısını , genelde soğuk içtiğimde azaldığını farkettimBende yoğurt yiğemiyom iğrenç geliyor biryerde görmüştüm aslında miğde bulantımızı su içerek giderebilirmişiz bol su tüketimi
Ben dün çektim ya popma kadar vurdu neye uğradığmı şaşırdım ama kısa sürdü allahtan 6+6 şuan bu çarşanba gidicez kotrole bakalım bizde ne çıkıcakGaz sancıları geri döndü bugün yaşayan var mı baya sancı çekiyorum10+4üm bugün
Bilmiyom ki balım ya bol su tavsiye ederler gün içerisinde iç çamaşırını temiz tut bol su içmeye çalış soğuk iç vallahi ce pipetle iç oyun oynar gibi iç vallahi içiliyor sen bile farkına varmıyorsun dene istersenKızlar 6.haftamdayken idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim. İnfex verildi antibiyotik. O dönem şikayetlerim geçti ancak şu an tekrar aynı sıkıntıları yaşıyorum. Genelde hangi ilaçları veriyorlar bu dönemde? Kullanıp daha etkili olduğunu düşündüğünüz bir ilaç oldu mu? Bulantılarımdan dolayı bol su içemiyorum maalesef.
Ben geğiren bir insan değilim kokay kolay beceremezdim hamileliğimde recep ivedik gibi oldum6+4 üm bugün. Gaz beni bitirdi bu hamileliğimde. Sanki kalp krizi geçiriyorum öyle sıkıştırıyor beni :/ 1 lokma bisey yemeğe korkar oldum ne gaz yapıyor onuda anlamadım. Bi tek elim ayağım buz ısıtamıyorum.
6+4 üm bugün. Gaz beni bitirdi bu hamileliğimde. Sanki kalp krizi geçiriyorum öyle sıkıştırıyor beni :/ 1 lokma bisey yemeğe korkar oldum ne gaz yapıyor onuda anlamadım. Bi tek elim ayağım buz ısıtamıyorum.
Aynen bende soğuk içiyorum baya iyi geliyor bu ara meyve suyuna alıştım bırakmam lazım yaaasoğuk su hafifletiyor mide bulantısını , genelde soğuk içtiğimde azaldığını farkettim
Aşkım gece yatarken 1 2 saat önceden ağır yemek yeme omlarda yapıyor yastığını yüksekte tutu bu hastanedekiler gibi öyle bir dene sağ tarafına yatmaya çalış inşallah işe yarar ben öyle yapıyorum iyi geliyorGece çok miğde yanması yaşıyorum, geçen hafta doktora gittim kalp atışını dinletti ama yanma için bişey vermedi folik asit dışında, siz neler kullanıyorsunuz
Uyy kuzum evde hamilelik egzersizi yapmaya çalış gulitenli şeylerden kaçın oda şişkinlik yapıyor bende öyleDaha 10+1 ama bu sabah hamile pantalonuna geçiş yaptım sırf gaz yüzündenmoralim öyle bozuldu ki. Topu topu 1 kilo aldım gebelik başlangıcından ama öyle bi gaz var ki 6 aylık gibi dolaşmaya başladım
Ayy haber et bizede benimde bu çarşambaCanım sen naptın bebeği görebildin mi yakındı tarihlerimiz ben pztesi gitcem inşallah görürüm
Allahımm biz ilerde bu minkleri kocaman mı göreceğiz yaaaa ağlıycamm zaman su gibi geçsede bebişlerimize kavuşsakKızlar bugün 5+4 keseyi gördü ama embriyo’ya dair oluşumlarda var dedi cuma tekrar gel dedi normal mi sizce
Ha birde karından usg bakıldı
Ven beyaz bir yuvarlak gördüm ama o mu kiInsalah saklaniyordur da cikar 1 2 hafta icinde ben goremiyorum ama siz gorebiliyor musunuz
O beyaz yuvarlak yolk sac denilenVen beyaz bir yuvarlak gördüm ama o mu ki
Merhabalar benim son adet tarihim 20 Eylül 28 Ekim 30 Ekim ve 4 kasımda kan verdim sırasıyla 171 302 ve 1429 du bir daha kan tahlili vermedim 4 kasımdan sonra 13 kasımda doktora gittiğimde keseyi görmüştük ama daha bebek yoktu içeride iki hafta sonra tekrar gel dedi iki hafta sonra 27 kasımda gittiğimde bebeği de gördüm kalp atışını da duydum hatta ben 9 hafta 5 günlük olarak gitmiştim ama keseye göre 7 hafta 3 günlük hamileymişim sat tarihim de değişti buna bağlı olarak umarım yardımcı olabilmişimdir anlatımımla senin durumuna gelirsek de belki geç döllenme olabilir aynı benimki gibi içini ferah tutmaya çalışmerhaba hanımlar.
benim adet düzenim 24-25 günde bir. Sat 14 ekim ve 19 kasımdaki ultrasonda ilk kez keseyi tespit ettik. 1.6 mm idi. Hcg ise 414 idi. 28 kasımda hcg 1661 olmuş kese de 6,1 mm olmuştu. dün 5 aralıkta tekrar dr a gittik kalp atışı duyarız diye fakat duyamadık. endişeliyim.. dr yolk kesesini en son gördü, fakat çok pozitif konuşmadı. Kese ise 10mmye yakın. Sizlerin SAT tarihleri nedir? Ne zaman duydunuz kalp atışını? bana tavsiyeleriniz olur mu? Bi sonraki randevum 16 Aralıkta, pazartesi günü tekrar hcg’mi alacak dr.
Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
Canim ne yaptın her şey yolunda mi ?Kızlar kahverengi lekelenmem oldu doktora gidiyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?