Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence alakası yok iki tane oğlum var ikisindede kavanoz kavanoz turşu yiyordum bunda da hep tatlı istiyor canım

Selam canım bendede durumlar aynı gece sürekli uyanıyorum ve baştan beri ishalim + karnım çok kaşınıyor

Bundan birsey gorebilen var mi kizlar doktor gec dollenme gibisin dedi bekleyelim yolk sac tek tas belirgin bekleyelim 1 2 hafta daha dedi ama embriyo goremedim dedi

Eklentiler

• 1000291650.webp
    18 KB · Görüntüleme: 53
Evet zaten halsizlik de ondan oluyor. Benim normal hayatta da tansiyonum hep o civardaydı, daha beter oldum şimdi. Sıvı olan her şey beni mahvediyor o yüzden su da içemediğim için yerimden kalkamıyorum. Süzme peynir, krem peynir yiyebiliyorum ben.
Yoğurttan sonra kusmuştum o yüzden ondan da tiksindim. Sadece arada yanmam azalsın diye soğuk süt içiyorum yarım bardak kadar. Bugün dışarıdan sulu yemek alıp yemeyi deneyeceğim kusmadan. Düşüncesi bile midemi bulandırıyor ama karbonhidrattan çok bunaldım, umarım başarabilirim.

Bundan birsey gorebilen var mi kizlar doktor gec dollenme gibisin dedi bekleyelim yolk sac tek tas belirgin bekleyelim 1 2 hafta daha dedi ama embriyo goremedim dedi
Kaçıncı haftanda gittin canım? Ben sat a göre 6 haftalıkken gitmiştim ama geç döllenme oldugu icin 4.5haftalık frlandı muhtemelen. Embriyo yoktu benim usgmde de

Kızlar 6.haftamdayken idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim. İnfex verildi antibiyotik. O dönem şikayetlerim geçti ancak şu an tekrar aynı sıkıntıları yaşıyorum. Genelde hangi ilaçları veriyorlar bu dönemde? Kullanıp daha etkili olduğunu düşündüğünüz bir ilaç oldu mu? Bulantılarımdan dolayı bol su içemiyorum maalesef.

Gaz sancıları geri döndü bugün yaşayan var mı baya sancı çekiyorum 10+4üm bugün
6+4 üm bugün. Gaz beni bitirdi bu hamileliğimde. Sanki kalp krizi geçiriyorum öyle sıkıştırıyor beni :/ 1 lokma bisey yemeğe korkar oldum ne gaz yapıyor onuda anlamadım. Bi tek elim ayağım buz ısıtamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…