- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.661
Canım korkma Allahin izniyle bir şey olmaz çoğumuz yaşıyoruz maalesef bize de haber verKızlar kahverengi lekelenmem oldu doktora gidiyorum dua edin
Bulantılar harici iyi gibiyiz canım sen nasılsınGünaydınlar dünyanın en güzel anne adaylarına, nasılsınız hanımlar?
İyiym canımm sen nasılsınn:))Ayy evet ya sağlıklı olsunlar da
Sen napıyosun canım nasıl gidiyor
Bence alakası yokNormalde ekşiyi çok seven bir insandım ama hamile olunca aşırı soğudum midemi ekşitiyor ama tuzlu şeyler iyi geliyor bana da çubuk kraker, ayran vesaire
Ama canım sürekli tatlı çekiyor
Acaba hurafe olsa da cinsiyet belirtisi midir ekşi veya tatlı aşermek
Selam canım bendede durumlar aynı gece sürekli uyanıyorum ve baştan beri ishalim + karnım çok kaşınıyorHerkese selamm , ben ishal ve uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Son 1 haftadır toplam 10 saat uyumamışımdır. Dün gece 12 de yatıp 2.5ta uyandım o saat bu saat hala 1 gr uyku uyuyamadım. Üstüne gece ishaldim mahvoldum bugunde hiç bir şey yiyemedim haliyle başım çatlıyor. Bunları yaşayan oldu mu normal mi çok korkuyorum
Evet zaten halsizlik de ondan oluyor. Benim normal hayatta da tansiyonum hep o civardaydı, daha beter oldum şimdi. Sıvı olan her şey beni mahvediyor o yüzden su da içemediğim için yerimden kalkamıyorum. Süzme peynir, krem peynir yiyebiliyorum ben.Bugün 9-5 tansiyon çıkınca anladım ki bu bulantılarla savaşırken vücudum susuz ve tuzsuz kalmış. 2 zeytin yedim resmen gözüm açıldı. Ha gaz yapti o ayrı, zaten her şeyde gaz çıkarıyorum. Ardından da tuzlu bir ayran yaptım ve içtim. Ayranı biraz sulu yaptım çünkü daha önce yoğurt çorbası midemi yakmıştı korktum. Enerji içeceği içmiş gibiyim. Peynirler midemi yakıyor, yarın kendim sütten taze lor peyniri deniycem. Endüstriyel olmadığı için umarım midemi yakmaz.
Muz kesinlikle midem kaldırmıyor, kusuyorum. Ama taze muzlu süt icebildim. Sanırım süt dengeledi. Bulantısı olan arkadaşlara fikir olarak paylaşıyorum.
Merhaba kaç haftaliksiniz ?Bundan birsey gorebilen var mi kizlar doktor gec dollenme gibisin dedi bekleyelim yolk sac tek tas belirgin bekleyelim 1 2 hafta daha dedi ama embriyo goremedim dedi
Normalde regl tarhine gore 9 ama gec dollenme sansi ile 7 oluyoruzMerhaba kaç haftaliksiniz ?
Kaçıncı haftanda gittin canım? Ben sat a göre 6 haftalıkken gitmiştim ama geç döllenme oldugu icin 4.5haftalık frlandı muhtemelen. Embriyo yoktu benim usgmde deBundan birsey gorebilen var mi kizlar doktor gec dollenme gibisin dedi bekleyelim yolk sac tek tas belirgin bekleyelim 1 2 hafta daha dedi ama embriyo goremedim dedi
Bugun gittim gec dollenme ye gore 7 hafta gibiyiz bugunKaçıncı haftanda gittin canım? Ben sat a göre 6 haftalıkken gitmiştim ama geç döllenme oldugu icin 4.5haftalık frlandı muhtemelen. Embriyo yoktu benim usgmde de
Karından bakildiysa belki ondan görülmemiştir inşallah 2 hafta sonra bebesi de kalbini de görürsünüzNormalde regl tarhine gore 9 ama gec dollenme sansi ile 7 oluyoruz
Karindan ilk defa yolk sac tektas goruldu o bile bi umut oldu bizim icin doktor da umitlendi 1 2 hafta bekle dedi hayirlisi insallahKarından bakildiysa belki ondan görülmemiştir inşallah 2 hafta sonra bebesi de kalbini de görürsünüz
İnşallah güzel haberler alacaksınız burda hep beraber sevinecegizKarindan ilk defa yolk sac tektas goruldu o bile bi umut oldu bizim icin doktor da umitlendi 1 2 hafta bekle dedi hayirlisi insallah
duydunuz mu kalp atışını bugunBugun gittim gec dollenme ye gore 7 hafta gibiyiz bugun
Insalah dediginiz gii olurrİnşallah güzel haberler alacaksınız burda hep beraber sevinecegiz
YOk daha bebis goremedik ki biz canimduydunuz mu kalp atışını bugun
İnşallah güzel haberler alacaksınız burda hep beraber sevinecegiz
6+4 üm bugün. Gaz beni bitirdi bu hamileliğimde. Sanki kalp krizi geçiriyorum öyle sıkıştırıyor beni :/ 1 lokma bisey yemeğe korkar oldum ne gaz yapıyor onuda anlamadım. Bi tek elim ayağım buz ısıtamıyorum.Gaz sancıları geri döndü bugün yaşayan var mı baya sancı çekiyorum10+4üm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?