Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bugün 9+6. Sabah tuvalete ciktigimda farkettim ki lekelenme var hafif kirmizi. Daha önce hic olmamisti. Cok korkuyorum. Bu durumu yasayanlar arada okuyordum ama bir seyler söyleyebilir misiniz?

Evet birden geliyor bazen hiç bişi yok oh diyosun bi anda geliyor Allah kolaylık versin hepimize inşallah yarında kontrol var 9+3 olucam yarın bakalım nekadar büyümüş heyecan var
Sen gittinmi kontrole
Bende bugün 9+3 um gece nedense karnım gerim gerim gerilmişcesine agrım çok oldı sabaha doğru geçti ya çok panikliyoruz korktum da bişey mi oldu neden bu agrı diye her panikleme de de belirtiler kayboluyor gbı hissediyo insan. Bir an önce hareketlerini hissettiğimiz zamanlar gelse de içimiz rahat olsa iyi olduğundan.... Bugün bende muayeneye gideceğim içim rahat etsin

kizlar bugün 9+6. Sabah tuvalete ciktigimda farkettim ki lekelenme var hafif kirmizi. Daha önce hic olmamisti. Cok korkuyorum. Bu durumu yasayanlar arada okuyordum ama bir seyler söyleyebilir misiniz?
Geçen hafta benım de oldu ama bidaha tekrarlamadı takip et yoğunluğu varsa tekrarlıyorsa tam kırmızıysa git. Ben bir küçük peçeteye silme ile geldi dinlendim tekrarlamadı

Ay içinize doğmuşş, bebişiniz size sımsıkı tutunmayı seçmiş maşallah

Kızlar fetal dna düşünüyor musunuz ? Ben intergenle görüştüm 280 dolar dedi. Sizin ücret bilgisi aldığınız merkezler oldu mu ?
Ya intergen diğerlerine göre daha uygun fiyatlı ve uzun süredir çalışan bir firma haliyle kötü yorumları da diğerlerine göre fazla. İzmirde 18bin e mi yaptırmak yoksa ankarada 12bin e mi yaptırmak karar veremiyorum açıkcası. Ankaraya da zaten işimiz için gideceğiz.

Günaydın bella_matrona, bugün benim de 9+2 ve seninle birebir aynı şeyleri yaşamışız. Sabah tuvalete gittiğimde peçeteye 1-2 damla kan geldi. Öncelikle eğer sırtında/belinde/karnında ağrı yoksa, kendini iyi hissediyorsan ve kanaman ağırlaşmadıysa hemen paniğe kapılmamalısın. Ben doktoruma yazdım. İlk 3 ayda bu tarz şikayetler görülebiliyormuş ama yine de kontrol etmek istedi. Bugün tekrar kontrole gideceğiz.

Size de gecmis olsun. Büyük panik. Icimi rahatlattiniz. Agrim yok cok sükür. Kanama sabaha karsi 4 gibi görmüstüm tuvalette ama sonrasinda devam etmedi. Bugün ben de gitmek istiyorum. Insallah sizde her sey iyi cikar.

Size de gecmis olsun. Büyük panik. Icimi rahatlattiniz. Agrim yok cok sükür. Kanama sabaha karsi 4 gibi görmüstüm tuvalette ama sonrasinda devam etmedi. Bugün ben de gitmek istiyorum. Insallah sizde her sey iyi cikar.
Çok teşekkür ederim, ben de sabah 6'ya doğru yaşadım.. Doktor oldukça sakin karşıladı, güzel düşünelim güzel olsun. Çok geçmiş olsun, ben de güzel haberlerinizi bekliyorum

İlk defa böyle bir şey duydum sağlık ocağında vermiştim ben de gerçekten o kadar etkiliyor mu değer? O zaman sağlık ocağındaki doktorun söylemesi gerekmez mi tsh hassas bir değer hastanede verin isterseniz falan deseydi hastaneye giderdim

Sağlık ocağı ile ilgili değil her laboratuvar farkı var o yüzden ilk nerde verdiyseniz orda verin tabiki devlet daha sabit olmamasının nedeni nöbetleşe çok oluyor özelde kim baktıysa o bakmış oluyor en azından bizim burda öyle

Çok geçmiş olsun Teşekkür ederim biraz tedirgindim açıkçası gebelikten dolayı kullanmak istemedim ama doktorum sağolsun içimi rahatlattı insan yine de acaba kullansam mı diyor ama mecbur demekki

Selam teyzoşlar biz bu gün kontrole gittik, ben biraz hareketli olduğum için annemle babam kalp atışımı zor duydu ama büyümüşüm şeklim baya baya oluşmuş artık

3 gün geriden geliyordu regl tarihime göre, bu gün yakalamışız tam 10+1 çıktık. Pazartesi ya da salı için panoramaya randevu oluşturacağım. İnşallah güzel hayırlı haberler alırız hepimiz

Sinüslerim biraz sıkıntıydı bu ara gripte değilim ama baş ağrısıda yapıyordu, serum fizyolojik ya da okyanus suyu kullanabilirsin arada seni rahatlatır dedi doktorum. Okyanus suyu aldım daha rahat kullanabilirim diye, arada kullanacağım, soranlar vardı sanırım belki lazım olur

Kizlarr 2 3 gündür mide bulantısından bir şey yiyemiyorum progestanin artırdığını düşünüyorum. Doktorumdan mide bulantısı ilacı istesem mi yoksa kusmam vs yok idare edebiliyorum biraz daha dayanmaya mi çalışsam bilemedim

Evet arkadaşım benimde başıma geldi sağlık ocağından 3,55 çıktı Tsh değerim doktorumda sağlık ocağına güvenmiyorum dedi özelde yaptırdım 1,3 çıktı bayağı fark var yani

Sağlık ocağındaki kanlar işleme alınmadan önce fazla bekliyormuş o yüzden çıkıyormuş , tabiiki laboratuara göre farklılık gösterebilir ama sağlık ocaklarında bekleme kaynaklı şeker ve tsh değeri farklı çıkabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…