- 18 Mayıs 2025
- 526
- 368
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.081
Kesinlikle sanki hayrına yapıyor testi terbiyesizler bide bu insanlar hamile kadınlarla muhatap oluyorlar ne komik.. hangi firma olduğunu iyi araştır kuzu şikayet vara falan bak direk yaptırma az para değil sonuçtaCanım ben de geçen aradım, sanki bedava hizmet verir gibi oflaya puflaya konuştu benimle arayacaklarini söyledi doktorumun ismini istedi ben de ne alaka doktorumla dedim falan kapattım oyle. Ne arayan var ne soran 2 hafta olacak. Bugün randevum vardi doktor 2 labla çalışıyormuş ama isimlerini sormadım, cuma kan vericem gidip. 400 dolarmış
Amin balımmm Avusturyada yaşıyorumYarında bende görürüm inşallahSağlıkla gelsin miniklerimiz Allah kucağımıza almayıda nasip etsin Neredesin ki neden yasak
Kasım indirimlerinden elektronik bi kaç şey aldım emin olmayarak.. rabbim sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallahKızlar alışverişe başlayan var mı? Ben daha hiçbir şey almadım
Yaa uzakmış baya her ülkenin sağlık sistemi farklı oluyor tabi. Sağlıkla geçsin gebeliklerimiz inşallahAmin balımmm Avusturyada yaşıyorum
Çanını sıkma balım böyle gereksiz doktorla malesef iş başımda sen sıkma canını kendi doktorunla konuş o ilgilensin morelini bozmuş salak insanMerhaba kızlar. Sabah belirtim olmadığını yazmıştım buraya dayanamadım hastaneye gittim ama kötü bir hastaneydi doktor ilgilenmeden karından öylesine baktı boyutunu ölçer misiniz diyince yalandan söyledi filan 6+6 boyutu da 0.9 cm dedi ama benim 7+5 olmam lazımdı daha önceki alttan bakılmıştı. Karnımda da çok yağ var kiloluyum. Bebek geri kalmamıştır değil mi, bir de kalp atışını kendi duydu ama çok kastın sana gösteremiyorum dedi kaldırdı beni.
Ben minki kıyafetler aldım birkaçtane tatmin olmak için cinsiyeti bekliyom ozaman doldurcamKızlar alışverişe başlayan var mı? Ben daha hiçbir şey almadım
Yuh neden bukadar pahalı yaa 400 dolar ne dmekCanım ben de geçen aradım, sanki bedava hizmet verir gibi oflaya puflaya konuştu benimle arayacaklarini söyledi doktorumun ismini istedi ben de ne alaka doktorumla dedim falan kapattım oyle. Ne arayan var ne soran 2 hafta olacak. Bugün randevum vardi doktor 2 labla çalışıyormuş ama isimlerini sormadım, cuma kan vericem gidip. 400 dolarmış
Evet yaa napalım aynen öyle balım sağlık olsun da gerisi boşYaa uzakmış baya her ülkenin sağlık sistemi farklı oluyor tabi. Sağlıkla geçsin gebeliklerimiz inşallah
Kesinlikle öyleHayırlısı olsun canım inşallah bebiş şans getirir daha da iyi yerlerde olursun doğumdan sonraBen idareciyim okulda boşluğum büyük bir kayıp değil, derse girmiyorum. Ama yine de anlayış yok insanlarda maalesef.
Haber ederim tabiki canimmm ay ben de heyecanlandımAllahımm bu negüzel bir haber ayyy heycanlandımm ha er et kuzum bizeee
Canım kilodan dolayı zaten zayıf duyulur bende biraz kilolıyım çok değil aslında normalden biraz fazla kilom, 6/7 haftada benım de çok zayıf duyduk doktor kılondan dolayı dedi. Hem Aynen bunlar daha mercimek kadar kalpleri daha mercimek ten bile küçük, kalp dinlerken ısı dalgası oluyor o yüzden de çok dinlemeye gerek yok doktorlar zaten görüyor içini rahat tut 9+3 um bugün biraz daha net duydum bendeMerhaba kızlar. Sabah belirtim olmadığını yazmıştım buraya dayanamadım hastaneye gittim ama kötü bir hastaneydi doktor ilgilenmeden karından öylesine baktı boyutunu ölçer misiniz diyince yalandan söyledi filan 6+6 boyutu da 0.9 cm dedi ama benim 7+5 olmam lazımdı daha önceki alttan bakılmıştı. Karnımda da çok yağ var kiloluyum. Bebek geri kalmamıştır değil mi, bir de kalp atışını kendi duydu ama çok kastın sana gösteremiyorum dedi kaldırdı beni.
Evet yaa 17binmişYuh neden bukadar pahalı yaa 400 dolar ne dmek
Kizimda doguma kadar kullandım hatta doguma gittigim gunun aksami bile içmiştim. Hem devletten hem ozelde farkli farkli görüştüğüm doktorların hepsi ayni seyi kullanmami soylemisti. Suanda da kullanıyorum eger içmesem tum gun kusarım degil az az yemek yemek su bile içemem ki kullandigim halde her sabah kusuyorum. Yine de bir daha ki kontrolde soracağım doktorumaBende istedim bana sağlıklı olmadığını az az yemek yemem gerektiğini ozaman geçeceğini söyledi eğer dayanılmaz bir durum oluyorsa ozaman alabilirsin dedi ama ilç önermedi
Bende kız istiyorum bakalım hayırlısıAllahımmm bu ne güzellik yaa mucizelerimizzzz
Ayy kız gibiii
Bana sağlık ocağındaki doktorum söylemişti ilk hamileliğimde, ondan sonra özelde yaptırmıştım ve ilaç kullanmama gerek olmamisti. Arkadaşım sağlıkçı o da aynı şeyi söyledi o yüzden tekrar bir baktırın istersenizİlk defa böyle bir şey duydum sağlık ocağında vermiştim ben de gerçekten o kadar etkiliyor mu değer? O zaman sağlık ocağındaki doktorun söylemesi gerekmez mi tsh hassas bir değer hastanede verin isterseniz falan deseydi hastaneye giderdim
Peki hiç sancı ağrı sızlama falan oluyor mu
Maşallah hayırlısıyla gelsin inşallahEvet bizde kontrol olduk büyümüs minik fasulye 9+1 uyumlu çıktı yumurtlama ile uyumlu cok şükür bir sıkıntı yok
Cinsiyet neye benziyor sizce
Kesesi biraz daha derli toplu bence kız ama Rabbim gönlünüze göre versin inşallahEvet bizde kontrol olduk büyümüs minik fasulye 9+1 uyumlu çıktı yumurtlama ile uyumlu cok şükür bir sıkıntı yok
Cinsiyet neye benziyor sizce
Geç döllenme sonradan yakalıyor mu haftasını yoksa hep geriden mi gelecek bebekte bi sorun olur muGeç döllenmiç olabilirsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?