Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

fetal dna için doktorumuz istgenle anlaşmalıymış ama ben hiç duymadım orayı internettede çok bir şey bulamadım duyan bilen var mı arkadaşlar

Doktordan geldim şimdi. Her şey yolunda çok şükür. İlk 3 ayda hafif kanamalar görülür, endişelenmeyin dedi. Siz de gittiniz mi bugün?

Evet teyzesii haberdar et bizii
Evet bizde kontrol olduk büyümüs minik fasulye 9+1 uyumlu çıktı yumurtlama ile uyumlu cok şükür bir sıkıntı yok
Cinsiyet neye benziyor sizce

Eklentiler

• IMG_20251210_153308.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 58
Bana turp ve elma igi geligir bir sure sonra tekrar başlasa da 1 2 saat geçiyor.

Kızlar hazır fetal dna muhabbeti yapıyorken size bugün yaşadım kötü bir tecrübeden bahsedeceğim. Nevagen isimli fetal dna laboratuvarı ile ilgili. Yaşadığım ille ilgilenen müşteri temsilcisi o kadar kaba ve anlayışsız bir tavırla konuştu ki şok oldum gerçekten üslubundan dolayı rahatsızlığımı dile getirdiğimde kimseyi sımartacak değiliz gibi bir cevap aldım. Gerekli yerlere şikayet ettim ama bu firma kurumsallıktan oldukça uzak buraya yaptırmayı düşünen varsa bir kez daha düşünsün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…