- 27 Mart 2025
- 294
- 201
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.041
Miğde bulantısı için ilaçNeyi tavsiye etmem dedi canim
Evet teyzesii haberdar et biziiOy maşallah kocaman olmuş❤
Benim daha 14.50 de bekliyorum saati
Ederim canım ederim inşallah güzel haberler alırızAyyy balımmm vallahi tez geçer zaman da bebişini görürüsünnhaberdar et bizi
aslında süreçte hiçbir ilacı tavsiye etmiyorlar ne kadar güvenli de olsa minimumda tutmaya çalışıyorlar, ama hayat kalitesini çok düşürünce bazen onun yanında ilaç içmek daha kötü sonuçları önlemiş oluyor.Miğde bulantısı için ilaç
Kalp atışı duydunuz mu? Cuma günü ultrasona göre 7+1 olacağız kalp atışını duymayı ve bebegi görmeyi bekliyorumTeyzeleri biz geldik şimdi çıktım doktordan ayyy gördük bebişimizi7+2 günlüğüz ayyy
Bende orda yaptırmayı düşünüyorum istanbulda mısınızfetal dna için doktorumuz istgenle anlaşmalıymış ama ben hiç duymadım orayı internettede çok bir şey bulamadım duyan bilen var mı arkadaşlar
Doktordan geldim şimdi. Her şey yolunda çok şükür. İlk 3 ayda hafif kanamalar görülür, endişelenmeyin dedi. Siz de gittiniz mi bugün?Günaydın bella_matrona, bugün benim de 9+2 ve seninle birebir aynı şeyleri yaşamışız. Sabah tuvalete gittiğimde peçeteye 1-2 damla kan geldi. Öncelikle eğer sırtında/belinde/karnında ağrı yoksa, kendini iyi hissediyorsan ve kanaman ağırlaşmadıysa hemen paniğe kapılmamalısın. Ben doktoruma yazdım. İlk 3 ayda bu tarz şikayetler görülebiliyormuş ama yine de kontrol etmek istedi. Bugün tekrar kontrole gideceğiz.
Pirilamı mi yoksa başka birseyi mi prilami butun doktorlar öneriyor diye biliyorum daMiğde bulantısı için ilaç
Evet bizde kontrol olduk büyümüs minik fasulye 9+1 uyumlu çıktı yumurtlama ile uyumlu cok şükür bir sıkıntı yokEvet teyzesii haberdar et bizii
Bana turp ve elma igi geligir bir sure sonra tekrar başlasa da 1 2 saat geçiyor.Kizlarr 2 3 gündür mide bulantısından bir şey yiyemiyorumprogestanin artırdığını düşünüyorum. Doktorumdan mide bulantısı ilacı istesem mi yoksa kusmam vs yok idare edebiliyorum biraz daha dayanmaya mi çalışsam bilemedim
Selam ben sat göre 6+3te gittim doktor bana 5+6 2 hafta sonra gel dedi keseyle hafta uyumlu çıkmadı normal mibazen 6+3 erken oluyor bir sonraki hafta gidin
Görünür tabikide 7 hafta gayet net duyulurKızlar merhaba
7+1 de karından ultrasonda bebek kalp atışı görünür mü göbeğimde var biraz tecrübe eden var mı ?
İnşallah ya yarın kontrolümüz var inşallah duyarızGörünür tabikide 7 hafta gayet net duyulur
Deneyeyim çok teşekkür ederimBana turp ve elma igi geligir bir sure sonra tekrar başlasa da 1 2 saat geçiyor.
Görünüyor dinleniyor da canım ben 7+1 de dinledimKızlar merhaba
7+1 de karından ultrasonda bebek kalp atışı görünür mü göbeğimde var biraz tecrübe eden var mı ?
Yarın olsun bian önce ya heycandan duramıyorumGörünüyor dinleniyor da canım ben 7+1 de dinledim
Az kaldı az sabahtan gidicen zaten hemen geçerYarın olsun bian önce ya heycandan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?