- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.321
İdrar testi verdim enfeksiyon yokmuş. Doktor idrar kesesi boşalınca rahim gevşer ağrı yapabilir demiştiKuzum idrardan sonra oluyorsa biraz gözlemle, idrar yolu enfeksiyonu ihtimaline dikkat et. Benim normal kasık ağrılarım vardı, yorulduğum günler çok artıyordu ama dinlenince geçiyordu.
kuzum canını hiç sıkma, zaten fetal dna vereceksen hepsi detaylıca bakılmış olur için rahatlar. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarımızzAyy inşallah canım ya dünden beri hep aklımdafetal dna yaptıracağım pazartesi kan almaya gelecekler bakalım inşallah bir şey çıkmaz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
benim oglum var 1000 kıza değişmemKızlar bu arada ben elendimdaha nıpt sonucum gelmedi ama doktor muayenede erkek gibi duruyor dedi erkek ihtimali var dedi erkek anneleri biraz yorum yapabilir mi nasıl bi süreç geçirdiniz, çok mu zor erkek bebekler
Oh çok şükür, o zaman normaldir kuzum doktor öyle dediyse. Benim işte çok yorulunca ya da ayakta o gün çok kaldıysam ağrım oluyordu tek ilacı yatmakİdrar testi verdim enfeksiyon yokmuş. Doktor idrar kesesi boşalınca rahim gevşer ağrı yapabilir demişti
Yaa gerçekten içime öyle bi su serptiniz ki anlatamam, oğluşum diye gezicem kesin dimibenim oglum var 1000 kıza değişmemhiç korkutmayın kendinizi yaramaz bebek kızda da oluyor ama iyiki oğlum olmuş anneye askları da bonusu oluyor. çok akıllı bir çocuktur masallah
Ayyy inşallah canımmkuzum canını hiç sıkma, zaten fetal dna vereceksen hepsi detaylıca bakılmış olur için rahatlar. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarımızz
Evet kuzum, ben tam bi hafta önce verdim açıklanmasına az kaldı gibi heyecanlıyımAyyy inşallah canımmsende mi fetal dna verdin canım
inşallah Allah herkese öylesini nasıp etsinYaa gerçekten içime öyle bi su serptiniz ki anlatamam, oğluşum diye gezicem kesin dimimaşallah ya inşallah benim bebiş de sizin oğlan gibi akıllı olur
Ayy evet canım ağzından bal damlıyorAslında risk düşük çıkarsa yaptırmayadabilirsin belki kuzum, bize doktor çok erken haftalarda söyleyince biz yaptırdık erkenden. Sen zaten cinsiyeti öğrenmiş oluyosun e risk de düşük çıkarsa belki yaptırmasan da olur yani. Aman bebişlerimizi öyle içerde hareketli görünce insan hep güzelini yakıştırıyor allahım inşallah da sağlıkla hepimiz sorunsuz kucağımıza alırız inşallah
Ayyy son bir hafta kadar bir şey kalmış canım inşallah tertemiz çıkar ve gönlünden geçen cinsiyett neyse o olur inşallahEvet kuzum, ben tam bi hafta önce verdim açıklanmasına az kaldı gibi heyecanlıyım
Benim de 3 çıktı doktor normal dedi mesela güzel dedi. Nette de öyle diyorKuzum benim de 1mmydi, 3mmye kadar endişe edecek bir durum çok yokmuş, zaten ikili testte bi çok değeri ele alarak bi grafik çıkarıyorlarmış muhtemelen riskin düşük çıkar kuzummaşallah bebişine
Bizle de paylaş açıklanınca, inşallah güzel sonuçların çıkarEvet kuzum, ben tam bi hafta önce verdim açıklanmasına az kaldı gibi heyecanlıyım
1.38miş pardon aklımda yanlış kalmış ama 3mmye kadar normal diyorBenim de 3 çıktı doktor normal dedi mesela güzel dedi. Nette de öyle diyor
Maşallah valla bizim sülalede hep erkek çocuk var gönlüm kıza kayıyor evet kız kardeşim de olmadığı için ama erkek evlat da başka bencebenim oglum var 1000 kıza değişmemhiç korkutmayın kendinizi yaramaz bebek kızda da oluyor ama iyiki oğlum olmuş anneye askları da bonusu oluyor. çok akıllı bir çocuktur masallah
O zaman normaldir doktorlar biraz beni korkuttular sonra sıkıntı var mi diyince normal dedilerBenim de 3 çıktı doktor normal dedi mesela güzel dedi. Nette de öyle diyor
Bakayım teşekkür eederimBen kiels kullanıyorum yüz yıkama jeli, calendula toniği ve ultra yoğun nemlendiricisini. Bence içeriği güzel
Paylaşırım kuzuum inşallah ya hepimiz içinBizle de paylaş açıklanınca, inşallah güzel sonuçların çıkar
Azeleik asit duydum kuzucum ama dediğini duymadım araştırıcam hemen çok sağolKuzum retinol yasak ama bakuchiol bitkisel hali olduğundan aynı etkileri veriyor ve hamilelikte güvenli, benim sivilcelenmelerim bitti ama bence şans verebilirsin çok beğeniceğini düşünüyorum bakuchiolü
İnşallah sorun yoktur. Netten bakınca 3mm ve altı normal diyorO zaman normaldir doktorlar biraz beni korkuttular sonra sıkıntı var mi diyince normal dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?