Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum idrardan sonra oluyorsa biraz gözlemle, idrar yolu enfeksiyonu ihtimaline dikkat et. Benim normal kasık ağrılarım vardı, yorulduğum günler çok artıyordu ama dinlenince geçiyordu.
İdrar testi verdim enfeksiyon yokmuş. Doktor idrar kesesi boşalınca rahim gevşer ağrı yapabilir demişti

Ayy inşallah canım ya dünden beri hep aklımda fetal dna yaptıracağım pazartesi kan almaya gelecekler bakalım inşallah bir şey çıkmaz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
kuzum canını hiç sıkma, zaten fetal dna vereceksen hepsi detaylıca bakılmış olur için rahatlar. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarımızz

Kızlar bu arada ben elendim daha nıpt sonucum gelmedi ama doktor muayenede erkek gibi duruyor dedi erkek ihtimali var dedi erkek anneleri biraz yorum yapabilir mi nasıl bi süreç geçirdiniz, çok mu zor erkek bebekler
benim oglum var 1000 kıza değişmem hiç korkutmayın kendinizi yaramaz bebek kızda da oluyor ama iyiki oğlum olmuşanneye askları da bonusu oluyor. çok akıllı bir çocuktur masallah

benim oglum var 1000 kıza değişmem hiç korkutmayın kendinizi yaramaz bebek kızda da oluyor ama iyiki oğlum olmuşanneye askları da bonusu oluyor. çok akıllı bir çocuktur masallah
Yaa gerçekten içime öyle bi su serptiniz ki anlatamam, oğluşum diye gezicem kesin dimi maşallah ya inşallah benim bebiş de sizin oğlan gibi akıllı olur

Yaa gerçekten içime öyle bi su serptiniz ki anlatamam, oğluşum diye gezicem kesin dimi maşallah ya inşallah benim bebiş de sizin oğlan gibi akıllı olur
inşallah Allah herkese öylesini nasıp etsintek sıkıntımız allerjik bi bebekti ve kolikti oralarda çok yorulmustum ama bu cinsiyetten bağımsız bir durumAllah hepsini saglıklıca kucagımıza getirsin de kız da evlat erkekte ama yine de oğluşumda oğluşum bu da erkek çıkarsa üzülmem hiç elbet farklı olması iyi olur ama beni korkutan bir yanı olmadıgı için ne verdiyse Rabbimden kabulum ve bin sukur

Ayy evet canım ağzından bal damlıyor Benim doktorla hiç konusu geçmemişti işte kağıdı doldurdu direkt 2li taramaya gönderdi ve fetal dnadan ilk bu sefer bahsetti işte 11.haftada. Ben de zaten tarama yapıldı acele etmeyeyim dedim sonucu çıksın bakalım haftaya. Rabbim hepimize sağ salim sağlıkla, mutlulukla, kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Maşallah valla bizim sülalede hep erkek çocuk var gönlüm kıza kayıyor evet kız kardeşim de olmadığı için ama erkek evlat da başka bence ama toplumda erkek çocuklar hep hareketli, yerinde durmayan olarak anıldığı için korkuyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…